3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Ekstremt skuffende oplevelse med Tilst Glas. ordre 5402 og 5396

Der er en helt tydelig og ubestridelig fejl fra deres side, men de nægter fuldstændig at tage ansvar.
Det, der faktisk skete, er følgende:
Først blev der lagt en ordre den 4. marts med mål, der var 1 mm for små. Denne ordre blev derefter annulleret, og der blev lavet en ny, korrigeret ordre med de rigtige mål (655 mm i bredden). Alligevel modtog jeg glas, der svarer til den gamle, annullerede ordre (654 mm).
Det vil sige, at der er leveret et forkert produkt og i stedet for at erkende den åbenlyse fejl begyndte de at give mig skylden, og påstod at jeg ikke ved, hvordan man måler glas. Tonen i deres svar blev samtidig uhøflig og uprofessionel, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu mere ubehagelig.
Derudover måtte jeg ringe flere gange for overhovedet at få en opdatering. Jeg fik at vide, at ordren var lagt den 8. marts, men i virkeligheden blev den først lagt den 17. marts. De forklarede også forsinkelsen med problemer hos producenten, hvilket jeg selv undersøgte og det viste sig at være forkert, da producenten ikke har haft nogen problemer eller forsinkelser.

Resultatet? En spildt tur til Tyskland, en mislykket montering, tabt tid og en utilfreds kunde — alt sammen på grund af deres fejl og manglende ærlighed.

I stedet for at løse problemet fik jeg blot besked på at bestille et nyt glas og vente yderligere 2–3 uger.
Dårlig kommunikation, forkert levering, uhøflig opførsel og total mangel på ansvar. Jeg vil kraftigt fraråde andre at bruge Tilst Glas.

26 maart 2026

Anbefaling

Anbefaling - hurtig og venlig kontakt.
Super hjælpsom vejledning til et problem, som faktisk viste sig at være en meget nemmere og billigere at løse end jeg havde ventet.

29 januari 2026

Snyder med fakturering

Vi har fået skiftet glas i et punkteret velux-vindue. I forbindelse med opgaveoprettelsen oplyste vi koden GGL M08. Montøren fra Tilst Glas kom ud, men måtte gå igen, da han havde bestilt en rude til GGL M08 men med forkert tykkelse på glasset. Vi har aldrig oplyst om tykkelsen på glasset men blot dimensionerne på vidnuet (GGL M08).

Desvære forsøgte Tilst Glas at fakturere os for ekstra arbejdstid+overflødig rude selvom det klart var deres fejl, at de ikke havde undersøgt tykkelsen på glasset.

Vi havde en klar aftale om pris, som de altså forsøgte at løbe fra.

8 september 2025

Is dit jouw bedrijf?