Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Elendig service

Elendig service. Overholder ikke aftaler. Alle 3 aftaler blev ikke overholdt, hvorfor jeg afbrød samarbejdet.

23 augustus 2024

Antwoord van Arosglas

Hej Mustafa, det er ikke korrekt det du skriver. Jeg har fortalt dig at der er 14 dages levering på hærdet glas. Efter under en uge ringer du og brokker dig over at glasset ikke er der endnu. Du siger at du får en anden til at løse opgaven hvilket jeg accepterer. Firmaet før os blev du også sur på og ikke mente kunne løse opgaven.

Top service

Top service, godt arbejde hurtigt på pletten ved behov. Mine bedste anbefalinger til Jacob.

4 augustus 2024

Pålidelig og dygtig.

Hurtig respons på forespørgsel på nye termoruder i lejlighed.
Kom og målte op og gav tilbud i løbet af et par dage.
Meget fair pris, godt arbejde og hurtig ekspedition.
Overholdte alle aftaler, høflig og gjorde pænt rent efter sig.
Vi giver ARoS glas 5 stjerner.
Tak for flot arbejde.

23 mei 2024

7 stjerner!!!

7 stjerner!!!

Da jeg ved et uheld kom til at lave en revne i siden på sumpen til et akvarium i stuen, så vandet piblede ud, fik jeg akut brug for to stykker 4 mm glasplade. Efter en nødtørftig reparation med gaffatape ringede jeg til nærmeste glarmester og forklarede mit problem og at glasset skulle skæres helt nøjagtigt for at det kunne passe.

"Vi er lige på vej ud af døren, så send målene på en sms, så laver vi det med det samme".

Da jeg ankom til butikken kort tid efter for at hente mine glasstykker, var døren låst. Jeg ringede straks til deres hovednummer for at høre, hvad der var blevet af den aftale, som vi lige havde indgået.

Jo, jo det var skam lavet, men de var nødt til at køre ud til en opgave, så glasset var pakket ind og gemt i nærheden. Med glarmesteren i røret blev jeg guidet til pakken.

Da jeg ikke har MobilePay ville jeg gerne vide, hvordan jeg skulle betale for varen. Jeg fik at vide at jeg bare kunne komme forbi og betale ved lejlighed.

Jeg kunne bare være blevet væk, da de ingen info havde på mig. Imponerende tillid.

Det jeg kom af med for glasset var en helt okay pris.

For øvrigt passede glasstykkerne perfekt i det indhak, hvor de skulle limes fast og parketgulvet i stuen undgik en vandskade.

I får 7 stjerner. De 5 får I for god service og godt håndværk. De to ekstra får I for at have så stor tillid til jeres kunder.

Aros Glas er bestemt en god lille forretning, hvor jeg gerne vil handle igen

14 april 2023

Fin service

Fin service. Jeg skulle til fødselsdag i Aarhus, hvor jeg medbragte en gave - et indrammet billede, som jeg desværre kom til at knække glasset på, da det blev lagt i bagagerummet. På vej til Aarhus ringede jeg til flere glarmestre for at høre om de havde tid til at sætte nyt glas i. Efter et par forsøg uden held, prøvede jeg hos Aros glas på Randersvej. Meddelte at de egentlig ikke havde tid i dag, men kan du være der inden klokken 13, presser vi det ind. Kort efter afleveringen var billedet 100% klar. Prisen var også meget fair. Jeg fik ovenikøbet pakket gaven fint ind og nåede til fødselsdagen til aftalt tid. Så derfor skal I have fem stjerner.

2 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har haft en bestilling på en bade…

Vi har haft en bestilling på en bade niche glasrude siden d.23/3-21 og nu skriver vi 5/10-21 og vi har ringet mange gange og enten tager de ikke telefonen ellers ved de ikke hvor vores bestilling befinder sig. De vender aldrig tilbage med besked om hvad der sker med bestillingen. Det er så dårligt kundepleje.

5 oktober 2021

Find et andet sted

Havde bestilt en enkelt løs rude og blev lovet en levering på 3-4 dage. Det tog 20 dage og utallige opringninger for at få en opdatering på status. Jeg vil anbefale enhver at gå et andet sted hen og undgå unøjagtigheden, besværet, den dårlige kommunikation og den utrolig dårlige service hos Aros Glas på Randersvej. End ikke et “beklager forsinkelsen/besværet” blev det til.

28 maart 2021

Antwoord van Arosglas

Hej Johan, det er altid beklageligt når en rude er itu ved levering og det giver desværre lidt ekstra leveringstid. Vores leveringstid på ruder af den type du skulle bruge ligger på 5-8 arbejdsdage så hvis du er blevet oplyst om en levering på 3-4 dage er det en fejl.
God Påske.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service på en glasplade til…

Fantastisk service på en glasplade til en ramme. Fik den leveret til døren og bragt op på 5 sal uden ekstra beregning. Utrolig flot arbejde på meget kort tid, og til en fornuftig pris. Utrolig søde medarbejdere.

7 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Himmelråbende dårlig service, unøjagtighed og ubehagelig behandling

Jeg vil på det kraftigste frabefale at handle hos Aros Glas på Randersvej. Jeg havde indleveret fire billeder til indramning, som jeg blevet lovet efter en uge, dette blev til fire måneders ventetid, hvor jeg konstant måtte ringe og skrive mails uden at få svar. Efter at have brugt megen energi på at ringe med jævne mellemrum for at få fat i ejeren, var jeg blevet træt af de mange lovninger på, at de ville være færdig i morgen og så ville han sige det samme næste gang jeg endelig ville komme igennem til ham.

Til sidst, efter fire måneder og mange dage uden held med at få fat i ejeren, da kom jeg igennem og fik at vide at arbejdet var færdigt. Da jeg skulle hente tegninger var intet af arbejdet, chokerende nok, færdigt. Aros glas havde kun indrammet ét billede som ikke engang var aftalt og da jeg naturligvis ikke ønskede at betale for dette, da jeg ikke havde bestilt det, så krævede jeg at få det ud af rammen og med mig. Dette ville de ikke engang gøre. Så måtte jeg igen bruge tid og energi på at vende tilbage for at få mit billede udleveret, når det lige passede ejeren.
Fire måneder gik der, hvor jeg ikke engang fik udleveret noget af det jeg havde bestilt. Jeg oplever det i høj grad som et enormt tids- og energispilde hos en person uden respekt på andres tid og penge.
Efter at have modtaget en decideret ringe og uacceptabel behandling hos Aros Glas, da vil jeg anbefale en hver at gå et andet sted hen og undgå unøjagtigheden, besværet, den dårlige kommunikation og den utrolig dåelige service hos Aros Glas på Randersvej.
Jeg vil mene, at det ikke kun var en dårlig oplevelse at handle hos aros Glas, men en faktisk ubehagelig oplevelse, som jeg ikke ønsker for nogen som gerne vil betale for en service, fordi det får du ikke der.

9 juli 2020

Useriøs

Kontaktede Arosglas mandag, og vi aftalte at de skulle komme tirsdag kl. 17 og give et tilbud på en rude.
Blev dog ringet op ved 18 tiden mef besked om at de ikke kunne nå det før onsdag kl. 15.30.
Men i dag onsdag har de ikke engang ringet afbud.
Total dårlig service, useriøs firma.

9 september 2015

Antwoord van Arosglas

Hej Dorthe, vi er lige kommet på trustpilot og har derfor ikke set din oplevelse før nu.
Vi beklager din uheldige oplevelse.

Flot arbejde.

Nyt badeværrelse med spejl og bruseløsning. Absolut pengene værd. lidt dyrere end gør det selv løsninger men også 100% pænere.

Pænt og rent efter udført arbejde.

Mvh.
Rubi

19 mei 2009
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.