Super gezellige en gastvrije mensen. Ze doen er alles aan om je aandacht te geven en je thuis te laten voelen. Geweldige mensen echt!
Snelle levering. Op de site stond dat de rolstoel crash free getest was, echter ontbraken de benodigde stickers op de rolstoel. Na één telefoontje zijn de stickers per post nagestuurd. Erg vriendelijk... Toon meer
mooie rollator, werk voor mij prima. Mijn vorige rollator, zelfde type heb in 2,5 jaar gebruikt. omdat ik een hond heb moet deze een paar keer per dag worden uitgelaten. Ik heb berekend dat ik met mij... Toon meer
Rollator, Rolstoel of sta-op stoel kopen? Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer. Dankzij onze zorgproducten zullen kleine beperkingen een minder grote invloed hebben op het dagelijkse leven.
de Corridor 4, 3621 ZB, Breukelen, Nederland
- 085-021 24 24
- info@tomzorg.nl
- tomzorg.nl
Mensen keken ook naar
Zijn failliet
Zijn failliet
Op 27-08-2021 is Tomzorg B.V. te Breukelen (Utrecht) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr N.T. Elferink. Het insolventienummer van deze zaak is F.16/21/204. De (hoofd)activiteit van Tomzorg B.V. is detailhandel (niet in auto’s).
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Zie FaillissementsDossier.nl
Bijna 1 maand geleden mijn bestelling…
Bijna 1 maand geleden mijn bestelling gedaan. Na 11 dagen nog niets ontvangen en per mail gevraagd hoe het ermee staat.
Het antwoord was dat dat artikel niet op voorraad was en dat exacte levertijd niet bekend is. Nu, 1 maand verder nog niets ontvangen en ook niets gehoord.
Rollator besteld en wordt niet geleverd.
Rollator besteld en er werd aangegeven dat er 14 werkdagen levertijd op zat. Nu had ik er geen haast mee dus dat was geen probleem. Ik had ook gekozen voor achteraf betalen dus ook daar geen probleem als het wat langer duurde.
Netjes gewacht en ondertussen nog eens op de site gekeken. Daar stond nu dat de rollator momenteel niet leverbaar was en je kon wel op een mailinglijst komen dan zou je bericht krijgen als hij weer leverbaar was. Dus ik was blij dat ik blijkbaar net op tijd had besteld. Op een gegeven moment kreeg ik een bericht van afterpay dat de betalingstermijn was afgelopen en ik binnen zoveel dagen betalen moest. Vreemd dacht ik , nog niks geleverd en toch al een herinnering. Ik heb toen contact opgenomen met Tomzorg. Het duurde een paar dagen eer ik antwoord kreeg . Daarin melde Tomzorg dat ze de bestelling gingen annuleren omdat deze niet geleverd kon worden.
Nu kan dat natuurlijk gebeuren hoewel het een beetje vreemd is dat men mij daar niet eerder van op de hoogte stelde . Ik heb ook nog een mail terug gestuurd waarin ik dit heb aangegeven en dat ik dan wel verwachtte boven aan de mailinglijst te komen. Ook heb ik aangegeven waar ik naar op zoek was . Maar op deze mail heb ik helemaal geen antwoord meer ontvangen.
Het blijft jammer dat een bedrijf wat werkzaam is in de zorgsector niet zo zorgvuldig omgaat met de klanten en de dingen maar een beetje op zij beloop laat.
Na zo'n 4 week krijg ik een 2e herinnering van Afterpay , nu verhoogd met administratiekosten. Blijkt dus dat Tomzorg niet de moeite heeft genomen om de rekening te annuleren bij Afterpay. Te zot voor woorden hoe de service van dit bedrijf werkt. Als je wat besteld en het wordt geleverd en is goed dan zal dit zoals sommige klanten beweren een prima bedrijf zijn. Maar o wee als je aangewezen wordt op hun service. Ze zijn slecht bereikbaar , beloven actie te ondernemen maar doen niks en dus kun je er zelf weer achteraan.
Als mocht het de laatste zaak in zorgproducten zijn , nooit zal ik er ook maar iets weer bestellen.
Op tijd en snel geleverd
Tom geeft geen zorg
Tom geeft geen zorg. Is zijn naam niet waard.
Besteld en Betaald een rolstoel.
Waarvan gemeld word 3de week Aug.
In die week vraag je de status, reactie duurt een week. Krijgt niet echt antwoord op je vraag wel we kunnen een andere leveren.
Maar dat type is niet te vinden op de site.
Als je dan nog duurt te vragen waar je info kan vinden. Wordt je bestelling geannuleerd.
En krijg je wel snel je geld retour.
Maar wel jammer dat je dan 5 weken later dus nog steeds niets hebt
Mijn advies. Nooit wat kopen hier!!
Een rollator besteld
Een rollator besteld. Na een week niets gehoord van Tonzorg. Gebeld. Bleek pas na 1,5 mnd leverbaar. Geannuleerd. Na veel (slechte) communicatie uiteindelijk na weken mijn geld terug. Heb de rollator elders besteld die na 1,5 weken leverde en waarmee een goed contact was. Tomzorg is voor mij geen aanrader.
Helemaal goed
Ik heb de Felix rollator voor mijn vader van 91 besteld en hij is er zeer blij mee. In de hoogte verstelbaar en drempel hulp. Hij vindt zichzelf helemaal stoer.
Heb een opvouwbare rolstoel besteld en…
Heb een opvouwbare rolstoel besteld en het werd op tijd bezorgd en was niet duur prima van tomzorg
Bestelling geplaatst maar geannuleerd
Bestelling geplaatst. Rollator stond op voorraad. Levering 2 to 5 werkdagen. Maar niks kwam. Even bellen. Mevrouw er zijn wat problemen, maar week 32 wordt het geleverd. Eind week 32 een mail, levering wordt eind oktober!!!! Dus 2x contact op moeten nemen om de bestelling te annuleren:)
Rollator besteld
Rollator besteld, na een telefoontje van mij hoorde ik dat hij niet televeren was
Ze hadden mij ook een bericht kunnen sturen, bij een ander had ik hem de volgende dag.
Snelle levering van de toiletstoel. Goed verpakt en geen bezorgkosten.
Na aanschaf rollator bij Tomzorg wilde…
Na aanschaf rollator bij Tomzorg wilde ik toch een andere. Zijn zelf naar Breukelen gereden en werden heel vriendelijk en snel geholpen. De eerstbestelde rollator ingeleverd en de nieuwe uitgeprobeerd. Prima service.
D.Lynch
Goede aflevering van het hoog/laag bed
Goede aflevering van het hoog/laag bed. Vakkundig in elkaar gezet. Er ontbraken 2 boutjes die er 2 dagen later weer netjes op gemonteerd werden.
Verkeerde zending
Verkeerde zending , geen douch stoel maar een rollator , d.i.v. problemen met het terug sturen !!!
Tom Zorg: Formeel garantie maar geen service
Let's Go Indoor, bewust in de winkel aangeschaft en niet via internet besteld. Geweldige rollator maar van meet af aan werkt de rem slecht en binnen 6 maanden raken er schroeven los en valt er een wiel vanaf. Kan gebeuren. Maar dan: hoop gevestigd op garantie en de 'vriendelijke assistent' van de site. Niets van dit alles. De 86 jarige die geen auto meer rijdt mag de rollator naar Breukelen brengen, en later na reparatie weer ophalen. Dat betekent in zijn geval 2 keer iemand inhuren voor een dagdeel en 2 ritten van elk 140 km. Zelfs op de suggestie om in Breukelen op de reparatie te kunnen wachten, wordt aanvankelijk wèl maar uiteindelijk niet ingegaan.
Een veilige en betrouwbare leverancier voor het bestellen van een rollator
Juli 2021 bestelde ik de rollator Gigo. Deze was op dat moment niet te leveren wegens de grote vraag hiernaar. Slechts zo'n 2-3 weken later kreeg ik bericht dat hij weer op weer op voorraad was. Ik bestelde en betaalde hem direct en het duurde heel kort voordat hij werd geleverd. M.a.w. heel duidelijke website, makkelijk te bestellen en de levering, bevestiging en betaling verliepen allemaal veilig. De video op de website was heel duidelijk, kortom ik ben uitermate tevreden.
Prima service en tijdige levering
Prima service en tijdige levering. Makkelijk te bestellen
rollator was snel en netjes geleverd
rollator was snel en netjes geleverd, geen klachten over bestellen en levering.
alleen wat beschadigde verf en sier dopjes vallen eraf als je er naar kijkt.