Super gezellige en gastvrije mensen. Ze doen er alles aan om je aandacht te geven en je thuis te laten voelen. Geweldige mensen echt!
Juli 2021 bestelde ik de rollator Gigo. Deze was op dat moment niet te leveren wegens de grote vraag hiernaar. Slechts zo'n 2-3 weken later kreeg ik bericht dat hij weer op weer op voorraad was. Ik be... Toon meer
Snelle levering. Op de site stond dat de rolstoel crash free getest was, echter ontbraken de benodigde stickers op de rolstoel. Na één telefoontje zijn de stickers per post nagestuurd. Erg vriendelijk... Toon meer
Rollator, Rolstoel of sta-op stoel kopen? Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer. Dankzij onze zorgproducten zullen kleine beperkingen een minder grote invloed hebben op het dagelijkse leven.
de Corridor 4, 3621 ZB, Breukelen, Nederland
- 085-021 24 24
- info@tomzorg.nl
- tomzorg.nl
Mensen keken ook naar
efficiënt hulpmiddel
snelle levering, lichtgewicht, uiterst handelbaar ook in/uit auto. Mooie sportieve kleur, een aanrader.
PS Bij de montage heb ik een schroef overgedraaid en die steekt er nog voor de helft in. Het betreft de schroef voor het verstellen van de rechtervoetsteun. Hoe verhelpen ?
Goede service,goede producten en een…
Goede service,goede producten en een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Ik word een beetje aan het lijntje…
Ik word een beetje aan het lijntje gehouden,ik wilde het terugsturen maar krijg geen bon of via ideal een betaling voor de post .
En later heeft ik gebeld voor de schroeven nr 14 die ontbreken zouden me toegestuurd worden is ook niet gebeurd.
Prima prijs kwaliteit verhouding
Prima prijs kwaliteit verhouding. Netjes optijd geleverd met duidelijke omschrijving.
Terugbetalen blijkt moeilijk
Bestelling bleek achteraf niet op voorraad. Derhalve geannuleerd, immers zorgmiddelen. De terugbetaling duurde (bestelling 21/5, annulering 26/5 en terugbetaling 15/6, na diverse rappels) 20 dagen.
Ik heb telefonisch gesproken met een…medewerkster, ben haar naam vergeten.
Ik heb telefonisch gesproken met een medewerker.
Douchestoel had ik besteld en ook betaald. De thuiszorg nam zelf een stoel mee dus had ik hem eigenlijk niet nodig.
De mevrouw die ik aan de lijn kreeg zei tegen me-> Weiger de stoel dan komt deze vanzelf bij ons terug. Krijg je het geld teruggestort op je rekening.
Nu zijn we bijna 3 maanden verder en ik heb de € 65,00 nog niet op mijn rekening teruggekregen!
In eerste instantie dacht ik, fantastische service. Maar nu-> ZEER SLECHT
Jolanda Westendorp
Website en bestellen makkelijk
Website en bestellen makkelijk. Na telefonisch contact op jullie advies bestelling geannuleerd. Geld zou per omgaande terug gestort worden. Jammer dat er zoveel telefoontjes en mails nodig waren om het geld uiteindelijk terug te krijgen.
Goede website met duidelijk product
Goede website met duidelijk product. Goed om via de filmpjes wat instructies te krijgen.
Bestelde duwstoel bleek toch niet voorradig maar ik werd daarover netjes geïnformeerd en kreeg een gelijkwaardig/beter model zonder bijbetaling. We zijn er heel blij mee
mooie rollator
mooie rollator, werk voor mij prima. Mijn vorige rollator, zelfde type heb in 2,5 jaar gebruikt. omdat ik een hond heb moet deze een paar keer per dag worden uitgelaten. Ik heb berekend dat ik met mijn vorige rollator ongeveer 600 Km, heb gelopen. Een geluk bij een ongeluk hebben mijn benen hetzelfde aantal km gelopen {slechte knie en heup}
Leveren snel en goed product.goede…
Leveren snel en goed product.goede instructie. Zee tevreden
Goed produkt en goede communicatie..
Nette afwikkeling
Ondanks dat ik de bestelling ongedaan heb gemaakt is de waardering prima! Goed te woord gestaan en nette afwikkeling.
Zeer goede communicatie.
Ik heb geen bestelling ontvangen
Ik heb geen bestelling ontvangen, wel betaald .Geen enkele reactie ,alleen een zeer onfatsoenlijke "mevrouw" aan de lijn gehad. Geld is terug gestort.
Ik kan het woord TOMZORG niet meer zien.
Afhandeling retourzending
De seniorencomputer voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. Het was niet eenvoudig om iemand aan de telefoon te krijgen, maar toen dat eenmaal was gelukt werd er snel en voortvarend gehandeld. Met de kwaliteit van de dienstverlening is niets mis; de (telefonische) bereikbaarheid kan wel wat beter.
Helaas kan ik het nog niet beoordelen
Helaas kan ik het nog niet beoordelen, omdat ik de rollator nog niet heb ontvangen.
Ik bestelde 16 mei een stoeltafel Henk
Ik bestelde 16 mei een stoeltafel Henk. Kreeg meteen een orderbevestiging en de factuur. Betaald had ik al bij bestelling. 2 weken later kreeg ik berich dat het artikel niet meer leverbaar was. Ter compensatie kreeg ik 15% korting op een ander product. Het alternatief was echter 3 keer zo duur dus met 15% kom je dan niet heel ver. En op 1 juni mijn geld teruggekregen.
Levertijd duurde voor ons te lang
Levertijd duurde voor ons te lang! Moesten toch nog eerst een rollator lenen bij de thuiszorg.