Too Good To Go Reviews 109.055

3,6

Zeer leuke ervaring! Om iets voor 21u honger, en geen idee wat te maken of bestellen. Dus probeerde ik eens Too Good To Go bij Bruno's Foodcorner. Toen minuten later kon ik het verrassingspakket al... Toon meer

Ik vind dat de app een nobel doel heeft om voedselverspilling tegen te gaan. Verder is de app erg gemakkelijk in gebruik. Wat ik een groot minpunt vind, is dat de korting/besparing die wordt gepre... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Our mission? To make sure good food gets eaten, not wasted. Every day, delicious, fresh food goes to waste at cafés, restaurants, hotels, shops and manufacturers - just because it hasn’t sold in time. The Too Good To Go app lets customers buy and collect Surprise Bags of food - at a great price - directly from businesses.

3,6

Gemiddeld

109K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Slechte oplossing

Oude appels gekregen die waarschijnlijk al de hele dag gelegen hebben en paar mini flesjes sap. To good to go geeft slechts €2,50 terug. Het was nog niet eens €2,50 waard! Vind het slechte service

22 mei 2026

Antwoord van Too Good To Go

Hartelijk dank voor het delen van je feedback. Het spijt ons zeer te horen dat de inhoud van je pakket zo zwaar tegenviel en dat de geboden oplossing niet passend voelde voor de kwaliteit die je hebt ontvangen. We begrijpen volkomen je frustratie wanneer een verrassingspakket niet de verwachte waarde en versheid biedt.
Omdat we willen dat dit netjes wordt opgelost, vragen we je om nogmaals contact op te nemen met ons supportteam via het Helpcentrum in de app, zodat we jouw melding opnieuw kunnen beoordelen.
Jouw ervaring helpt ons om de kwaliteit van onze partners scherp in de gaten te houden, en we waarderen je steun in de strijd tegen voedselverspilling enorm.

Carrefour Korbeek-Lo

Alles was maar goed tot 21/05, sommige zakjes stonden al bol (slecht). Doordat je het moest afhalen tussen 18u en 19u had ik al gegeten. Zij krijgen geld voor producten dat ik weggooi.
Nooit nog naar Carrefour Korbeek-lo

21 mei 2026

Antwoord van Too Good To Go

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen volkomen je frustratie wanneer producten al over datum zijn en verpakkingen bol staan; het is absoluut niet de bedoeling dat je eten ontvangt dat niet meer veilig geconsumeerd kan worden of dat direct weggegooid moet worden.
We willen dit heel graag rechtzetten, dus neem alsjeblieft contact op met ons supportteam via het Helpcentrum in de app, zodat we dit specifiek voor deze bestelling bij Carrefour Korbeek-Lo kunnen uitzoeken.
Jouw feedback is voor ons van cruciaal belang om de kwaliteit van onze partners te bewaken, en we hopen dat we je vertrouwen in de toekomst weer kunnen herstellen.
Too Good To Go

Mijn vriend ging het pakket halen

Mijn vriend ging het pakket halen, maar kreeg niets mee omdat ik degene was het pakket had gereserveerd en betaald. Ook niet toen hij liet zien dat dit bedrag van onze rekening was geschreven. Later kwam ik er per toeval achter dat ik via de app iemand kon 'uitnodigen' om het pakket op te halen en is het uiteindelijk goed gekomen. Ik weet niet precies waar dit misgaat (tussen TGTG en de winkel die dit pakket verstrekt), maar wat betreft de kennisgeving en communicatie kan er nog veel verbeterd worden.

21 mei 2026

Hallo Marlies,

We begrijpen dat de onduidelijkheid rondom het ophalen van de bestelling door uw vriend voor ongemak heeft gezorgd en dat de communicatie hierover duidelijker had gekund. Het is in elk geval fijn dat het uiteindelijk is opgelost via de deelfunctie in de app.

Het zorgen voor een heldere communicatie en een soepel ophaalproces tussen onze gebruikers en partnerwinkels is erg belangrijk voor ons. We nemen uw feedback over de vindbaarheid van deze functie en de instructies voor de winkels mee om onze service te verbeteren.

Om dit specifieke geval te bekijken en de communicatie met de winkel te optimaliseren, kunt u contact met ons opnemen via het Helpcentrum direct in de Too Good To Go-app. Dit is de meest effective manier om dit aan te kaarten.

We waarderen uw steun in de strijd tegen voedselverspilling en hopen dat uw volgende ervaring soepel verloopt.

Ophalen enkel ‘‘s avonds maar dezelfde…

Ophalen enkel ‘‘s avonds maar dezelfde dag waren ALLE producten vervallen . Weet ook wel dat er steeds een paar dagen respijt zijn , maar toch !

19 mei 2026

Antwoord van Too Good To Go

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We begrijpen volkomen dat het erg teleurstellend is wanneer alle producten uit je pakket al op de dag van ophalen zijn verlopen. Hoewel onze partnerwinkels producten aanbieden die tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten, is het natuurlijk niet de bedoeling dat je hierdoor niet meer rustig van je eten kunt genieten.
We raden je aan om hierover contact op te nemen met onze klantenservice via het Helpcentrum in de app, zodat we dit specifiek voor je kunnen nakijken en gepaste hulp kunnen bieden.
Jouw feedback helpt ons enorm om de kwaliteit samen met onze partners te waarborgen, en we waarderen het enorm dat je samen met ons in actie komt tegen voedselverspilling.

TOPPIE

Overal vriendelijk geholpen en tot op heden echt top pakketten gehad 😁 blijf hier shoppen 😜

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Toen we de bakkerij binnenkwamen hadden ze gelijk door dat we kwamen voor een to good to go pakket ;)

19 mei 2026

kwaliteit was ver te zoeken

kwaliteit was ver te zoeken
met lactose intollerantie word geen rekening gehouden ookal zeg je het aan een werknemer
ook in het station is het heel, duur dus je zit rap aan 15 euro dus wat je krijgt is niet veel

Antwoord van Too Good To Go

Hartelijk dank dat je samen met ons eten wilde redden en je ervaring deelt.

Het spijt ons dat de ervaring zo teleurstellend was. We begrijpen hoe vervelend het is als er geen rekening kan worden gehouden met je lactose-intolerantie. Omdat winkels afhankelijk zijn van wat er die dag overblijft, kunnen allergiewensen bij een Verrassingspakket helaas nooit volledig worden gegarandeerd.

Daarnaast snappen we dat het extra zuur voelt als je op het station al snel 15 euro kwijt bent en vervolgens te weinig of kwalitatief ondermaatse producten krijgt. Dit is absoluut niet de bedoeling.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Neem gerust contact op via het helpcentrum in de app als we je verder kunnen helpen. Vermeld hierbij je bestel-ID en e-mailadres, zodat we dit met de locatie kunnen oppakken.

Nogmaals dank en we hopen snel van je te horen.

Groenten/fruit…

Bij mijn laatste Goodtogopakket dacht ik groenten/fruit te ontvangen maar waren 2 bereide maaltijden die uiteraard ook lekker waren

Over het algemeen tevreden

Over het algemeen tevreden. Handige app om te genieten van maaltijden aan een lagere prijs. Bij annulering gebeurt terugbetaling vrij vlot. Alleen jammer dat men soms meldingen krijgt over een beschikbaar pakket terwijl het al uitverkocht is / de winkel al gesloten is en dat er geen webversie bestaat.

18 mei 2026

Prijs kwaliteit is minder.

Prijs kwaliteit is minder.

16 mei 2026

Antwoord van Too Good To Go

Hartelijk dank dat je samen met ons eten hebt gered en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Het spijt ons oprecht dat de ervaring deze keer is tegengevallen. Je mag er natuurlijk op rekenen dat wat je krijgt ook echt de moeite waard is, en het is dan ook heel begrijpelijk dat dit een domper was. Onze excuses voor dit ongemak.

Mochten we nog iets voor je kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op via het helpcentrum in de app. Vergeet hierbij niet je bestel-ID en het e-mailadres van je account te vermelden, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen snel weer van je te horen.

Carrefour

Carrefour, brood en de 2 donuts waren ok, de rest het geld niet waard.

16 mei 2026

Antwoord van Too Good To Go

Bedankt dat je samen met ons voedsel hebt gered en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Het is ontzettend jammer om te horen dat je bestelling van Carrefour zo tegenviel. Hoewel het fijn is dat het brood en de twee donuts wel oké waren, begrijpen we volkomen je frustratie dat de rest van het pakket het geld simpelweg niet waard was. Je mag er natuurlijk op rekenen dat je een mooie, waardevolle verrassing krijgt, en als het grootste deel dan tegenvalt, is dat erg teleurstellend.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak, dit is niet de ervaring die we je willen bieden. We zijn er om je te helpen. Mocht je hierover nog meer hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via het helpcentrum in de app. Vergeet hierbij niet om je bestel-ID en het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld te vermelden, zodat we direct met je mee kunnen kijken.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen snel weer van je te horen.