Zeer leuke ervaring! Om iets voor 21u honger, en geen idee wat te maken of bestellen. Dus probeerde ik eens Too Good To Go bij Bruno's Foodcorner. Toen minuten later kon ik het verrassingspakket al... Toon meer
Ik vind dat de app een nobel doel heeft om voedselverspilling tegen te gaan. Verder is de app erg gemakkelijk in gebruik. Wat ik een groot minpunt vind, is dat de korting/besparing die wordt gepre... Toon meer
Over het algemeen tevreden. Handige app om te genieten van maaltijden aan een lagere prijs. Bij annulering gebeurt terugbetaling vrij vlot. Alleen jammer dat men soms meldingen krijgt over een beschik... Toon meer
Mijn vriend ging het pakket halen, maar kreeg niets mee omdat ik degene was het pakket had gereserveerd en betaald. Ook niet toen hij liet zien dat dit bedrag van onze rekening was geschreven. Later k... Toon meer
Our mission? To make sure good food gets eaten, not wasted. Every day, delicious, fresh food goes to waste at cafés, restaurants, hotels, shops and manufacturers - just because it hasn’t sold in time. The Too Good To Go app lets customers buy and collect Surprise Bags of food - at a great price - directly from businesses.
Copenhagen, Denemarken
- toogoodtogo.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Daar stond ik dan voor een gesloten deur
Ik had een pakket gereserveerd en betaald. Toen ik bij de winkel kwam, was die tot mijn grote verbazing gesloten...
Geen pakket dus...spijtig dat je hier op voorhand geen melding van krijgt.

Antwoord van Too Good To Go
Het was makkelijk te reserveren en ik…
Het was makkelijk te reserveren en ik kreeg waar voor mijn geld.
Super volledig kippakket tegen een zeer…
Super volledig kippakket tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Leuke winkel met aardig personeel.
de bonbons waren bijna allemaal…
de bonbons waren bijna allemaal uitgedroogd vanbinnen, niet voor herhaling vatbaar.

Antwoord van Too Good To Go
Totaal niet in het paket wat omschreven…
Totaal niet in het paket wat omschreven is Spullen die ie normaal noet koopt. Waste of money en kilometers

Mooi verrassingspakket,waardevolle en…
Mooi verrassingspakket,waardevolle en verschillende producten.
Jullie hanteren prijzen
Jullie hanteren prijzen, die niet eerlijk zijn. Dwz:Smorgens kost n pakket 6,99€ en s avonds 4,99€.

Antwoord van Too Good To Go
Het verrassing is alleen brood, met een beetje schimmel
Het verrassingspakket bevatte uitsluitend brood, dan hoort een broodpakket te heten. Dan is dat vooraf duidelijk. Eén van de (halve) broden bleek beschimmeld. Gemeld in de app, inclusief foto,maar geen reactie. Al met al toch een teleurstelling. Jammer.

Antwoord van Too Good To Go
Het was mijn eerste bestelling en viel erg tegen
Het was mijn eerste bestelling en het viel mij erg tegen qua hoeveelheid en kwaliteit, rotte knolselderij en rotte appel oa
15 sperziebonen en snijbonen die heel slecht waren, verdroogde manderijnen ik had er meer van verwacht

Antwoord van Too Good To Go
Vond het jammer dat de slagroom van het…
Vond het jammer dat de slagroom van het gebak zuur was verder oké

Antwoord van Too Good To Go
Wat brood en 8 pistolets in hotel Jose…
Wat brood en 8 pistolets in hotel Jose Blankenberge nee dan geef ik liever iets meer en koop ik wat ik wil! Met twee pers.wat doe je daarmee!! Voor mij is dit goed voor de beestjes.
Grtj.

Antwoord van Too Good To Go
Mooi initiatief tegen verspilling goed…
Mooi initiatief tegen verspilling goed onderbouwd makkelijk in gebruik.
Super veel gekregen voor weinig geld
Super veel gekregen voor weinig geld. Al 2 keer gedaan, en telkens allemaal andere lekkernijen. Ik doe verder mee
Ik verwachtte een verrassingsboeket…
Ik verwachtte een verrassingsboeket maar kreeg een vetplant waar iknooit en te nimmer €4,99 voor betaald zou hebben.

Antwoord van Too Good To Go
Ik deed voor de eerste keer mee
Ik deed voor de eerste keer mee, best spannend. Wij zijn gek op de chinese keuken, dus was het voor mij een geluk dat ik daar iets kon betekenen voor voedselverspilling. Het was heerlijk en dat voor 15 euro echt te gek ook voor mensen die niet zoveel te besteden hebben.
Bedankt restaurant Pan uit Deurningen tot de volgende.
Verrassend verrassingspakket
Heel leuk pakketje met een schattig kamerplantje, een biologische dahliaknol, zakje lathyruszaad en leuke tuinhandschoentjes. Tuincentrum van Gilst in Rotterdam complimenten ook voor het vriendelijke personeel!!
Voor noppes naar de pic nic
Eenmaal aangekomen bleek het te zijn geannuleerd. Dus tijd en reiskosten kwijt en nog snel naar de supermarkt om toch nog wat te kunnen eten

Antwoord van Too Good To Go
Het idee is leuk maar de klad komt erin
Het idee is leuk maar heb het idee dat de winkels waar ik kom ( Poiesz ) wel steeds makkelijker worden en minder moeite doen in wat ze verkopen. De kwaliteit gaat naar beneden. Het is steeds vaker eten van hetzelfde soort, weinig of weinig gevarieerd, vleeswaren met een verse kleur en hetzelfde met een vieze kleur. Maar ze geven het wel beide mee. Bolstaande zakjes of groentezakjes wat eigenlijk al is gaan gisten. Producten die de klanten laten liggen omdat het er niet meer goed uit ziet maar wat ze je wel durven mee te geven in een TGTG pakket. Of weinig producten, terwijl ze het in de winkel al proberen te verkopen met 35% korting, wat m.i niet een waarde heeft van 15€. Naar mijn idee betaal je soms dezelfde prijs als in de winkel met 35% korting. Dan kan ik net zo goed zelf de winkel in gaan om producten met korting te kiezen.
Ik ben van mening dat TGTG de regels en de kwaliteit wel weer eens mag aanscherpen en meer toezicht mogen hebben wat de winkeliers aanbieden.
Ook heb ik nog steeds mijn geannuleerde boodschappenpakket, geannuleerd vanuit de winkel, niet terug ( €9,98 ) en word er ook niet gereageerd op mijn berichten.