Zeer leuke ervaring! Om iets voor 21u honger, en geen idee wat te maken of bestellen. Dus probeerde ik eens Too Good To Go bij Bruno's Foodcorner. Toen minuten later kon ik het verrassingspakket al... Toon meer
Ik vind dat de app een nobel doel heeft om voedselverspilling tegen te gaan. Verder is de app erg gemakkelijk in gebruik. Wat ik een groot minpunt vind, is dat de korting/besparing die wordt gepre... Toon meer
Over het algemeen tevreden. Handige app om te genieten van maaltijden aan een lagere prijs. Bij annulering gebeurt terugbetaling vrij vlot. Alleen jammer dat men soms meldingen krijgt over een beschik... Toon meer
Mijn vriend ging het pakket halen, maar kreeg niets mee omdat ik degene was het pakket had gereserveerd en betaald. Ook niet toen hij liet zien dat dit bedrag van onze rekening was geschreven. Later k... Toon meer
Our mission? To make sure good food gets eaten, not wasted. Every day, delicious, fresh food goes to waste at cafés, restaurants, hotels, shops and manufacturers - just because it hasn’t sold in time. The Too Good To Go app lets customers buy and collect Surprise Bags of food - at a great price - directly from businesses.
Copenhagen, Denemarken
- toogoodtogo.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik deed voor de eerste keer mee
Ik deed voor de eerste keer mee, best spannend. Wij zijn gek op de chinese keuken, dus was het voor mij een geluk dat ik daar iets kon betekenen voor voedselverspilling. Het was heerlijk en dat voor 15 euro echt te gek ook voor mensen die niet zoveel te besteden hebben.
Bedankt restaurant Pan uit Deurningen tot de volgende.
Verrassend verrassingspakket
Heel leuk pakketje met een schattig kamerplantje, een biologische dahliaknol, zakje lathyruszaad en leuke tuinhandschoentjes. Tuincentrum van Gilst in Rotterdam complimenten ook voor het vriendelijke personeel!!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Voor noppes naar de pic nic
Eenmaal aangekomen bleek het te zijn geannuleerd. Dus tijd en reiskosten kwijt en nog snel naar de supermarkt om toch nog wat te kunnen eten

Antwoord van Too Good To Go
Het idee is leuk maar de klad komt erin
Het idee is leuk maar heb het idee dat de winkels waar ik kom ( Poiesz ) wel steeds makkelijker worden en minder moeite doen in wat ze verkopen. De kwaliteit gaat naar beneden. Het is steeds vaker eten van hetzelfde soort, weinig of weinig gevarieerd, vleeswaren met een verse kleur en hetzelfde met een vieze kleur. Maar ze geven het wel beide mee. Bolstaande zakjes of groentezakjes wat eigenlijk al is gaan gisten. Producten die de klanten laten liggen omdat het er niet meer goed uit ziet maar wat ze je wel durven mee te geven in een TGTG pakket. Of weinig producten, terwijl ze het in de winkel al proberen te verkopen met 35% korting, wat m.i niet een waarde heeft van 15€. Naar mijn idee betaal je soms dezelfde prijs als in de winkel met 35% korting. Dan kan ik net zo goed zelf de winkel in gaan om producten met korting te kiezen.
Ik ben van mening dat TGTG de regels en de kwaliteit wel weer eens mag aanscherpen en meer toezicht mogen hebben wat de winkeliers aanbieden.
Ook heb ik nog steeds mijn geannuleerde boodschappenpakket, geannuleerd vanuit de winkel, niet terug ( €9,98 ) en word er ook niet gereageerd op mijn berichten.

Antwoord van Too Good To Go
Waardeloze klantenservice , of beter gezegd geen klantenservice
Op 22 April heb ik een bestelling geplaatst gehad met als aflevervoorkeur een pakketautomaat.
Daar is, als ik PostNL mag geloven, ook iets in geplaatst geweest, maar om deze eruit te halen had ik een pincode nodig welke ik niet gehad heb en wanneer ik op pincode nogmaals versturen enkel maar een error melding kreeg van PostNL.
Op zich geen probleem wetende dat een pakket na 3 dagen automatisch naar een regulier afhaalpunt zou gaan.
Daar gaat het echter ook mis, sinds het ophalen uit de automaat door PostNL kreeg ik dagelijks een melding in de vroege ochtend dat deze die dag bezorgd zou gaan worden, maar nog voor 9u in de ochtend de melding dat deze toch niet bezorgd werd.
Sinds afgelopen zaterdag blijft deze nog enkel hangen op de melding dat op zaterdag 2 mei bezorgd wordt maar er geen tijdstip bekend is en dat bezorging niet gelukt is. Kortom ergens zweeft dit pakket in leveringsprocessen.
Waar Toogoodtogo uiteraard weinig kan doen aan het prutswerk van PostNL, kunnen ze wel wat doen aan klantcontact en service en daarom deze review.
Op 30 April de eerste melding gemaakt van de problemen rond dit pakket waarbij de melding kwam dat het in verband met drukte 2 tot 3 werkdagen kan duren voor ze reageren.
We zitten inmiddels op 7 Mei en nog steeds komt er nul respons op de berichten ( app en mail ) en ben ik wel klaar met de levering door PostNL en de bestelling bij Toogoodtogo
30 euro betaald, geen pakket en geen reactie of service en daarmee is 1 ster dus dik verdiend.
*kleine update, er is iemand wakker geworden en er is gereageerd. Geld komt terug, maar de ervaring is helaas niet terug te draaien *
Het eten was erg teleurstellend
Het eten was erg teleurstellend. Ik heb eerder daar pasta besteld en was altijd super lekker. Nu was het spaghetti met rode saus. Meer niet. Geen groente geen vlees of vis en ook geen kaas. Het was smakeloos. Erg jammer als je denkt dat je samen met iemand gezellig iets lekkers gaat eten ipv zelf te koken.

Erg karig pakketje
Erg karig pakketje. Konden we tussen 18.00 en 19.00 uur ophalen. Alles op de datum van vandaag en moest je dezelfde avond nog opeten, maar maar dipsausjes niet echt lekker. 3/4 helaas de kliko in. Wij gaan dit niet meer doen!

Antwoord van Too Good To Go
Het was een leuke ervaring
Het was een leuke ervaring. Ik hoefde geen boodschappen te halen. Ik had een warme gezonde verse maaltijd. Goed verzorgd. Kwaliteit top. Verspilling tegengegaan. Iedereen is hierbij geholpen.
Had stok brood en wat vlaai gebakjes
Had stok brood en wat vlaai gebakjes
Verspilling tegengaan én kwaliteit in…
Verspilling tegengaan én kwaliteit in producten en communicatie!
Veel heerlijke broden en croissants
Veel heerlijke broden en croissants
Goed feedback en behulpzaam
Pakket van 12 euro
Pakket van 12 euro, en ik kreeg 3 dingen van 2 euro. Deze is echt heel slecht ga er nooit meer.

Vriendelijke ontvangst en lekker
Heerlijke producten meegekregen met erg…
Heerlijke producten meegekregen met erg goede prijs kwaliteit verhouding
vriendelijke snelle service