Pakket gekocht bij AH voor € 6,49, filiaal Hoornesplein te Katwijk. Geholpen door medewerkers die duidelijk géén zin hadden, zeiden dat ze overprikkeld waren en maar moeilijk te motiveren waren....... Toon meer
In goede ontvangst genomen. Vriendelijk,beleefd! Ik kreeg er direct een goed gevoel bij! Zeer tevreden! Verrassingspakket zeer verrassend goede producten. Zeer tevreden! Super Too Good To G... Toon meer
Deed me deugd om eten te recuperen dat anders "getrashed# en nieuwe zaken te leren kennen en te delen. Diverse aanbiedingen qua quantiteit maar zeker ook . App is zeer makkelijk te hanteren voor zov... Toon meer
Regelmatig via Too good to go een verrassingspakket besteld, bij verschillende winkels en restaurants. En dat werkt prima via de app! Ik krijg netjes een bevestiging en kan het dan binnen het opgegeve... Toon meer
Our mission? To make sure good food gets eaten, not wasted. Every day, delicious, fresh food goes to waste at cafés, restaurants, hotels, shops and manufacturers - just because it hasn’t sold in time. The Too Good To Go app lets customers buy and collect Surprise Bags of food - at a great price - directly from businesses.
Copenhagen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
De pakketten bevallen goed er zitten soms ook dingen bij die we normaal niet zouden kopen en die je nu toch kan proberen
Dag Allemaal.
To-good-to-go heeft in haar reactie aangegeven dat als ik via hun app een melding maak, dit zullen oppakken en contact opnemen met de supermarkt waar het hier om gaat. Dit heb ik gedaan, maar nu proberen er onderuit te komen.
Alle producten van de supermarkt waren allemaal al over datum. Een aantal producten waren zichtbaar rot.
Het gaat om ordernummer d1er63vrjeba0

Antwoord van Too Good To Go
Wakame sushi tongeren grote tegenvaller: droge sushi, zeer onvriendelijk, 2€ moeten bijbetalen voor wegwerpbakje. Nooit meer wakame sushi tongeren!!!

Antwoord van Too Good To Go
Kreeg mijn eten niet omdat ze een “foutje” zogenaamd hadden gemaakt en het too good to go niet hadden uitgezet. Ik denk dat ze het gewoon erg druk hadden en geen zin hadden om mijn eten te bereiden voor 5 euro pp. Ze zeiden dat als ik niet zou swipen dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik kwam er thuis achter dat dat niet het geval was en dat ik 2 uur van tevoren moest annuleren als ik mijn geld terug wou. Ik ben dus de volgende middag teruggegaan om toch mijn eten te krijgen. Ik kreeg mijn eten mee na een korte discussie. Toen ik thuiskwam opende ik de doosjes en bleek dat er alleen maar droge rijst in zat met een paar stukjes rauwe groenten.

Antwoord van Too Good To Go
Makkelijk af te sluiten. Makkelijk af te halen. Ruim assortiment in de zak en broden.
Ik vind dat de app een nobel doel heeft om voedselverspilling tegen te gaan. Verder is de app erg gemakkelijk in gebruik.
Wat ik een groot minpunt vind, is dat de korting/besparing die wordt gepresenteerd veel hoger lijkt dan die daadwerkelijk is. Als je de geboden producten namelijk opzoekt, kom je op een beduidend lagere nieuwprijs uit dan TooGoodToGo presenteert.
Ik vind dat misleidend overkomen.

Antwoord van Too Good To Go
mooi pakket voor 5 euro van de plus uit Breugel. Zeker zonde geweest als dit zomaar weg zou zijn gegaan.
Op zich een prima oplossing om van overtollige producten af te komen. En voor mij om goedkoop een en ander aan te kunnen vullen.
Maar als je dan de bestelling binnen krijgt en van de 10 bussen limonadesiroop zijn er 10 behoorlijk gedeukt dan heb je als Too good to go 100% niet goed ingepakt...
Geen enkele bescherming om de bussen heen is vragen om beschadigingen.
Verder is een aanbieding 10 potjes sperciebonen en blijkt bij aankomst dat de standaard verpakking van 12 is opengemaakt om er 2 uit te halen. Daardoor de rest van de inhoud ook semi los in de doos. Je zou ook kunnen besluiten dergelijke acties niet op 10 in te zetten maar gewoon traytjes van 12 te verkopen, scheelt het opensnijden en is ook beter voor de verpakking.
Producten zullen verder wel goed zijn maar het verpakken verdient verbetering...

Antwoord van Too Good To Go
Mooi verzorgd en gemengd pakket van de bakker De Bruyne in Halen . Lekkere broodjes en koffie koeken .
Zeer leuke ervaring! Om iets voor 21u honger, en geen idee wat te maken of bestellen. Dus probeerde ik eens Too Good To Go bij Bruno's Foodcorner. Toen minuten later kon ik het verrassingspakket al afhalen aan een zeer voordelige prijs. Het waren 3 artikelen, waarvan 2 vastlagen en eentje mocht ik nog zelf kiezen uit een selectie.
Super leuke ervaring, en we redden er wat lekker eten mee!
Een eerste ervaring met deze Carrefour op Pinkstermaandag draaide helaas verkeerd uit. Besteld, betaald en bij het afhalen bleek er geen pakket te zijn. Uitleg van de zaakvoerder: op feestdagen doen we daar niet aan mee. Hij had dit al gemeld aan de centrale in Gent, maar zonder resultaat. Ik zal volgende keer wel naar de Delhaize gaan. Laat de mensen niet voor niets kilometers rijden. Geef ze desnoods een pakketje bijna vervallen producten mee. Dat ging even goed zijn geweest. Zo weinig commercieel inzicht. Pffff

Ze hebben een rijke scharkering aan Turks eten. Niets … enkel kaal brood 🥲

Antwoord van Too Good To Go
Alleen maar goede ervaringen. Zowel met de bedrijven die eten of producten aan zeer gereduceerde prijzen te koop aanbieden, als met too good go, die als het dan toch eens misloopt, meteen reageert, en indien nodig financieel tussenbeiden komt.
Lekker en veel eten voor een lage prijs! Heel gemakkelijk!
Veel en goed eten en aardig personeel. Ga zeker terug
Oude appels gekregen die waarschijnlijk al de hele dag gelegen hebben en paar mini flesjes sap. To good to go geeft slechts €2,50 terug. Het was nog niet eens €2,50 waard! Vind het slechte service