Geen klagen over topdrinks, alles netjes geregeld. Enkel tip voor topdrinks dpd is geen goede leverancier. Mijn adres was volgens hun niet correct zelfs onbestaande. Terwijl dit etiket met juiste ad... Toon meer
Beste , de drank die ik had besteld was ok en heel lekker maar dat de pakjesdienst de weliswaar goed ingepakte fles whisky zomaar over m'n tuinpoort van twee meter hoog kiepert omdat ik niet thuis... Toon meer
Op 20 december 2025 bestelling geplaatst en op 22 december bericht gekregen van Topdrinks dat de bestelling onderweg was naar België. Lang verhaal kort: na drie mislukte leveringen (door DPD) had ik e... Toon meer
We kwamen toevallig terecht bij dit bedrijf en inmiddels 2 bestellingen binnen . Er zijn leuke aanbiedingen en alles binnen 1 dag verzonden en super goed ingepakt . Dat zie je niet zo vaak . Kom er ze... Toon meer
Topdrinks.nl - Uw online dranken specialist met ruime keuze Uw online dranken specialist. Met een ruime keuze van meer dan 9000 artikelen en scherpe prijzen, bent u bij Topdrinks altijd aan het juiste adres. Als het nu gaat om een exclusieve rum, een Nederlandse likeur, een goede gin of een lekkere champagne: we hebben het allemaal. We streven naar een goede service, daarom vandaag besteld is morgen in huis. (inclusief levering op Zaterdag) Dit kunnen we waarborgen door ruime stock posities aan te houden. Wanneer u op zoek bent naar cadeaus, weten wij zeker dat u bij Topdrinks.nl zult slagen. Kijk onder het kopje geschenken voor een overzicht van leuke producten die perfect zijn om cadeau te geven. Topdrinks is een onderdeel van Distrelux.
Rondeboslaan 35 , 9936BJ, Delfzijl, Nederland
- +31 (0)85 80 82 151
- info@topdrinks.nl
- topdrinks.nl
Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord
Slechte communicatie betreffende…
Slechte communicatie betreffende terugbetaling.
Wel correcte afhandeling!
top service
Alles oké.dank u.
Alles was netjes verpakt gemakkelijk…
Alles was netjes verpakt gemakkelijk online te bestellen. Alleen duurde een paar dagen meer voor ontvangst dan gezegd.
Bestelling werd niet geleverd door…
Bestelling werd niet geleverd door PostNL. Top Drinks heeft netjes de bestelling opnieuw verstuurd. Bedankt hiervoor!
Geen communicatie
Een aantal keer gemaild en dan komt er een automatisch mail terug dat binnen één werkdag gereageerd gaat worden, maar na 2 weken nog geen reactie.
Nog steeds geen terugbetaling ondanks belofte
Vorige week kreeg ik eindelijk een mail dat er tot spoedige terugbetaling zou worden overgegaan van de 8 flessen whisky die ik geretourneerd had
We zijn een week verder een spoed afhandeling kan binnen een uur maar helaas nog steeds geen geld.
Ze beloven in hun voorwaarden binnen 10 werkdagen na ontvangst retour ik wacht inmiddels meer dan een maand. De mail die ik vorige week ontving dat het nu echt ging gebeuren is wederom een belofte die niet is nagekomen
Klantenservice is een drama
2 flessen drank besteld, kreeg een melding dat het afgeleverd zou zijn, maar helaas... camera's hebben ook niemand gezien op de oprit. Dus op naar de buren, maar ook daar niks geleverd. Dus maar een mail on een standaard reactie te krijgen en moet geduld hebben ivm het onderzoek wat gestart zou worden bij Post.nl maar na 2 weken nog steeds niks...
Hoe slecht kan je klantenservice zijn? Bellen heeft geen nut, je gaat van keuzemenu naar keuzemenu om uiteindelijk te horen dat het echt erg druk is dus dat je maar een mailtje moet sturen.
De bestelling was een cadeautje, dus ik heb een nieuw cadeau kunnen kopen en wil heel graag mijn geld terug gestort hebben
Mooie aanbieding conform afspraak op…
Mooie aanbieding conform afspraak op tijd geleverd
Wederom gaat het fout met de levering
Wederom gaat het fout met de levering. PostNL levert gewoon niet wat je besteld hebt. Moeder van 84 moet dan bij ophaalpunt 2 dozen van totaal 25 kilo meenemen terwijl ze gewoon thuis was zodat er gewoon geleverd kon worden.
Krijgt doodleuk een mail dat er niet geleverd wordt maar dat het naar een postNL punt gaat. Contact opgenomen met Topdrinks en de gesproken heer zou het uitzoeken en iets laten weten. 2 weken geleden en niets vernomen. We gaan een andere leverancier zoeken want bij Topdrinks staat de klant echt niet voorop. (bestelnr 7100233032 / 30-09-25)
Ik heb 1 fles niet gekregen batida de…
Ik heb 1 fles niet gekregen batida de Coco
Helemaal top
Bij dit bedrijf loopt alles op rolletjes; bestelling, levering (meestal al de volgende dag) en de perfekte verpakking.
snelle en correcte levering
complimentje
In het kort, Post NL. had het verkl##t en vertikte het om bij mij thuis af te leveren en Topdrinks heeft het voor mij Top afgehandeld. Compliment!
Foute levering en geen teruggave geld
Half augustus tequila besteld, maar whiskey van een totaal ander merk geleverd gekregen. Kan gebeuren denk je dan, dus ik stuurde de bestelling terug, met een begeleidende mail, waar ik ook netjes antwoord op kreeg. Ondertussen zijn we ruim een maand en veel mails verder, maar blijft de betaling uit. 100€ gewoon weg. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, er loopt enkel een bandje af dat zegt dat je het beter op een andere moment kan proberen.
Snelle levering, goeie prijs! Goed verpakt.
Helemaal top!
Prima bedrijf: ruim assortiment, mooie prijzen en aanbiedingen, supersnelle levering en een leuk cadeautje, eau de parfum, toe!
Wat wil je nog meer?
Snelle en zorgvuldige levering!
Snelle en zorgvuldige levering!
Topdrinks heeft goede keuze en scherpe prijzen. En inderdaad de volgende dag al geleverd!