5 sterren voor Totaalbed: alles is werkelijk perfect verlopen, in de winkel op Woonboulevard Arena zijn we heel goed geholpen door Matthieu. Hij nam uitgebreid de tijd voor en gaf ons echt een top adv... Toon meer
We werden in de winkel super fijn geholpen, we konden eerst zelf even rustig kijken en liggen overal en toen we vragen hadden kwam de dame ons heel vriendelijk helpen en gaf ons goede informatie. Luis... Toon meer
Bij de aankoop in Vila Arena kreeg ik de juiste en eerljk advies. Hierdoor kon ik een goede afweging en keus maken. De levering verliep vlekkeloos alsook het in elkaar zetten van het bed. Kantteke... Toon meer
Ondanks de winkel zelf misschien niet heel aantrekkelijk is, zijn de bedden fantastisch! Ook het personeel neemt ongedwongen alle tijd waardoor ik een goede keuze kon maken. Top advies! Het bed werd... Toon meer
- #6 van de 30 beste bedrijven in Beddenwinkel
- #3 van de 15 beste bedrijven in Bedwinkel
- #11 van de 36 beste bedrijven in Slaapkamermeubilair winkel
- #2 van de 32 beste bedrijven in Beddengoedwinkel
- #4 van de 13 beste bedrijven in Matrassenwinkel
Over totaalBED - Amsterdam
Moderne collectie
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Bekijk onze winkels
Betaalbare kwaliteit
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Familiebedrijf
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
De zekerheden van totaalBED
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
- Gratis bezorging en montage
- 90 nachten proefslapen
- Europese productie
- Snel in huis
- Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen
Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires
90 nachten proefslapen
Omruilgarantie
Johan Cruijff Boulevard 90, 1101 DJ, Amsterdam, Noord-holland, Nederland
- 020 365 51 13
Vraagt klanten om een review
Goede bezorgservice
Goede bezorgservice. Netjes en snel. Het enige minpuntje van de winkel is dat ik niet zo netjes te woord werd gestaan toen ik achteraf vroeg of het hoofdbord misschien.aangepast kon worden.

Aandacht voor de klant.
Aandacht voor de klant, duidelijke informatie.
Goede afspraak levering bed.

Slechte harde boxspring
Wij hebben een boxspring gekocht en het is veel te hard. Na een klacht mochten wij bij de winkel langs komen. Nu mogen wij onze topper omruilen (natuurijk tegen een duurdere). Maar de levertijd is 6 weken. Mijn man en ik kunnen bijna niet slapen en niet meer lopen van de rugpijn. In de winkel zeggen ze dan, ja het ligt hier heel anders omdat er heel veel mensen op liggen. Daardoor lijkt het zachter

a) Zeer snelle levering t.o.v
a) Zeer snelle levering t.o.v. andere beddenwinkels
b) keurig en snel in elkaar gezet

Antwoord van totaalBED - Amsterdam
Geleverd conform afspraak en super snel…
Geleverd conform afspraak en super snel en netjes geplaatst

Antwoord van totaalBED - Amsterdam
Dame was vriendelijk, geduldig en behulpzaam in de winkel.
Heren waren vriendelijk en hebben alles keurig netjes opgeruimd en meegenomen

Mooi bed
Mooi bed, snel geleverd. Min puntje bed is constructie niet echt je van het. Na montage vielen de inbuskokertjes waar de schroeven in moesten geheel uit het hout.
Zelf maar schroeven door het hoofdeind geschroefd.

Fijne service
De medewerker in de winkel heeft ons goed geholpen. Er waren veel opties mogelijk. We hebben gratis bezorging en montage gehad bij de totaalbed service. En de bezorgers waren erg vriendelijk en hebben het bed mooi en netjes achtergelaten. Bedankt TotaalBed!

Goeie bedrijf
Zeer vriendelijk personeel , ze luistert wel naar jou wensen en ze geeft goeie adviezen en vooral ze nemen wel de tijd. ik ben blij met mijn bed .

Antwoord van totaalBED - Amsterdam
Van begin tot eind hele nette service
Vanaf de aankoop tot aan de aflevering goede service.
Verkoper was eerlijk, gaf goed en eerlijk (financireel)advies . Daardoor de juiste keuze gemaakt.
De mannen van de levering waren vriendelijk, werkten snel, maar netjes en gaven bruikbare tips en trucs mee.
Alom zeer tevreden!
Wij werden goed geholpen en perfect in…
Wij werden goed geholpen en perfect in elkaar gezet en dik te vreden
Erg goed in de winkel in Amsterdam…
Erg goed in de winkel in Amsterdam geholpen. Twee zeer ervaren mensen die het bed hebben neergezet
Goede service, tevreden
Ze waren in de winkel erg geduldig, meedenkend en hadden echt aandacht voor me. Totaal niet opdringerig. Het kleurstaaltje werd ook meteen opgestuurd. Inmiddels is het bed geleverd, alles netjes in elkaar gezet en volgens afspraak. Het bed is van wat ik tot nu toe heb ervaren van goede kwaliteit. Na 90 dagen kan je ook nog het matras omruilen mocht het toch niet helemaal lekker liggen. Ik zou hier in het vervolg zeker weer een bed kopen.
Totaalbed voldoet aan al onze wensen en verwachting
Zowel de verkoop als de aflevering verliep erg prettig en professioneel in advisering en aflevering.
Persoonlijke service
Persoonlijke service, geduldig. Advies toegespitst op de situatie en bij aflevering wordt alles in elkaar gezet en de verpakkingstroep weer meegenomen. Echt top allemaal!
Totaalbed is echt een aanrader!
Goede service en advies in de winkel en de monteurs hebben het bed en kleding snel en netjes in elkaar gezet!
Ik ben zeer tevreden!
Nieuw bed
Was toe aan nieuw bed dus naar de winkel geweest. Super vriendelijk ontvangen en goed advies. Bed besteld en na aantal weken werd het bezorgd. De mannen hebben het bed in elkaar gezet en geplaatst zoals ik het wilde. Mooi bed, blij mee, zit nu in de gewenningsperiode, hopelijk kom ik hier goed doorheen!