totaalBED - Amsterdam Reviews

Johan Cruijff Boulevard 90, 1101 DJ Amsterdam, Noord-holland, NL

5 sterren voor Totaalbed: alles is werkelijk perfect verlopen, in de winkel op Woonboulevard Arena zijn we heel goed geholpen door Matthieu. Hij nam uitgebreid de tijd voor en gaf ons echt een top adv... Toon meer

We werden in de winkel super fijn geholpen, we konden eerst zelf even rustig kijken en liggen overal en toen we vragen hadden kwam de dame ons heel vriendelijk helpen en gaf ons goede informatie. Luis... Toon meer

Bij de aankoop in Vila Arena kreeg ik de juiste en eerljk advies. Hierdoor kon ik een goede afweging en keus maken. De levering verliep vlekkeloos alsook het in elkaar zetten van het bed. Kantteke... Toon meer

Ondanks de winkel zelf misschien niet heel aantrekkelijk is, zijn de bedden fantastisch! Ook het personeel neemt ongedwongen alle tijd waardoor ik een goede keuze kon maken. Top advies! Het bed werd... Toon meer

1. #6 van de 30 beste bedrijven in Beddenwinkel
  2. #3 van de 15 beste bedrijven in Bedwinkel
  3. #11 van de 36 beste bedrijven in Slaapkamermeubilair winkel
  4. #2 van de 32 beste bedrijven in Beddengoedwinkel
  5. #4 van de 13 beste bedrijven in Matrassenwinkel

Over totaalBED - Amsterdam

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Johan Cruijff Boulevard 90, 1101 DJ, Amsterdam, Noord-holland, Nederland

• 020 365 51 13

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1.648 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het begon al bij de aankoop

Het begon al bij de aankoop. Goed geholpen en precies gekregen wat ik wilde hebben. Aflevering keurig op tijd en heel netjes gedaan! Nou maar hopen dat ik binnenkort beter ga slapen!

21 oktober 2023

Je kan beter naar IKEA gaan!

Je kan beter naar IKEA gaan!! Bed besteld van meer dan €700, na meer dan 10 weken wachten, wordt het thuis alleen afgeleverd en niet in elkaar gezet. Schroef voor een poot ontbreekt, ophangmechanisme voor middenbalk ontbreek, door de plaatsing van de bijgeleverde poten past het hoofdbord niet aan het bed. Er zullen nieuwe onderdelen besteld worden en dit zal minimaal 5 weken duren. Dus kortom je kan beter naar IKEA gaan. Een IKEA bed moet je ook zelf in elkaar zetten maar is niet zo rampzalig als dit en hoef je echt niet nog eens 5 weken te wachten tot iets opgelost wordt.

14 oktober 2023

Beste meneer Creemer,

Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad over de levering van jouw ledikant. We gaan alles op alles zetten om het probleem zo goed en snel mogelijk te verhelpen en houden je op de hoogte over de voortgang.

Rina
Klantenservice TotaalBED BV

Pocketveer matras Alpina met gel

Toen ik de Pocketveer matras Alpina met gel in de winkel uit teste leek het matras ok.Na een paar maanden erop hebben geslapen blijkt dat de topper te zacht wordt waardoor je vering van het matras gaat voelen. Op de pocketveringen ligt een dunne laag zachte spons waardoor je de pocketvering voelt. Het maakt niet uit als je een verstelbare lattenbodem hebt de topper blijft zacht.Het heeft het geen nut om een andere topper erin te doen. Nadat ik mijn beklacht in de winkel had gedaan. Blijkt dat de meeste toppers te zacht zijn. Mensen doe goed onderzoek voor je een matras aanschaft in de winkel proefliggen vergeleken met thuis is nog niets. Het gaat om het materiaal en dikte van het en matras. Een zachte topper van 7cm in een matras is niet handig en dik genoeg. Succes

16 oktober 2023

Beste mevrouw Daimant,

We komen graag in contact met jou om te kijken naar een passende oplossing voor jouw klacht en hebben informatie opgevraagd om met jou in contact te komen.

Klantenservice totaalBED

Goede hulp en duidelijke communicatie!

Meerdere keren in de winkel geweest (Villa Arena) en ik werd elke keer uitgebreid geholpen. Hele duidelijke communicatie over levering van het bed. Daarnaast hadden de mannen het bed zo neergezet, ondanks 3 verdiepingen hoog in Amsterdam.

5 oktober 2023

Top Service!

Mijn 10+ jaar oude Boras Boxspring was aan vervanging toe.
Bed was nog steeds prima maar inmiddels te zacht.
Dit keer voor top of the Nightline gegaan.

In tegenstelling tot veel andere winkels waar je al snel het gevoel krijgt dat er sales targets gehaald moeten worden, is het personeel vriendelijk, neemt de tijd zonder aan te dringen en we kregen goed advies.

Wederom super geholpen!

30 september 2023

Bed plus matras is pas 9 maanden oud

Ik had klachten over het matras waarbij ik na 7 maanden slapen dagelijks pijn in mijn onderrug en heupen had. Ik heb bij deze geleerd dat het weinig nut heeft om een klantenservice te benaderen en dat je beter naar de winkel kan gaan om met de filiaalmanager te spreken. Mattheus, Totaalbed Amsterdam Arena, bedankt voor de heldere uitleg, advies en service!

18 september 2023

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor je review.

Wat jammer dat je niet lekker slaapt op je nieuwe matras, mijn collega heeft inmiddels contact met je gehad en jullie zijn in gesprek. We gaan er vanuit dat we er samen alsnog uit kunnen komen.

Met vriendelijk groet,
Klantenservice totaalBED BV

Goede uitleg en keuzehulp in winkel…

Goede uitleg en keuzehulp in winkel Vila ArenA. Bezorging in afgesproken termijn keurig in elkaar gezet.
Als ik 1 minpuntje mag noemen 1 van bezorgers zette hoofdbord tegen raam ik moest hem erop attenderen dat dit niet handig was omdat elk raam vies al lap je ze frequent hij haalde hem wel gelijk weg

3 september 2023

Vriendelijk

Vriendelijk, neemt de tijd om alle wensen door te nemen en geeft goed advies.

20 augustus 2023

Top service en super mooi bed

Heel vriendelijk geholpen in de winkel, meegedacht over het leveren. Helaas paste de boxspring zelf niet door het trapgat, de rest hebben ze netjes boven gezet en in elkaar. Zelf de boxspring via het raam naar binnen gekregen. Vriendelijke monteurs en een super mooi bed!

6 augustus 2023

Top bedrijf

Goede hulp gehad in de winkel en bed precies in de week geleverd zoals beloofd. Jammer dat je op de dag zelf geen tijdsblok krijgt.

17 juli 2023

Goede morgen,

Goede morgen,
Ik ben heel tevreden over mijn bed en totaal bed geeft mij vertrouwen en bedankt voor uw goede zorgen.
M. Soleymani

9 juli 2023

Fijn geholpen

Het is altijd af wachten wat je in de winkel koopt of je dan ook lekker slaapt en dat slapen is in ieder geval heerlijk. We zijn door Mathieu goed geholpen en hij nam de tijd voor ons.
Ook daarna als we wat info wilden stond hij ons goed te woord en hield zich aan de afspraak om terug te bellen.

2 juli 2023

Prima!

Netjes afgeleverd, alles prima neergezet en bed slaapt heerlijk

6 juli 2023

Prettige winkel met zeer…

Prettige winkel met zeer klantvriendelijke medewerkers.
Denken met je mee, wij hadden zelf namelijk nog vrij nieuwe matrassen.
Het is bijna nergens mogelijk een bed te kopen zonder matrassen.
Heel fijn bed gekocht.

25 juni 2023

Een goede keuze

De service in de winkel was geweldig; er is alles aan gedaan om tot een goede keuze te komen en het ging er ook nog eens vrolijk aan toe. De levering was op tijd en het bed is snel en professioneel in elkaar gezet en slaapt geweldig. Ik ben meer dan tevreden!

7 mei 2023

Perfecte verkoopster

Persoonlijke benadering toen we binnenkwamen. De verkoopster heeft ons eerst gevraagd waar we naar op zoek waren. Ik mocht uitgebreid antwoord geven. Ze verwendde ons met koffie en maakte alles in orde

27 april 2023