Bestelling nog steeds niet ontvangen. laatste bericht via chat: "Merci pour votre message ! Veuillez patienter, un membre de l'équipe Toxik3 Paris va se libérer pour vous répondre." Support cha... Toon meer

Desondanks dat ik dol ben op de broeken slijten ze jammer genoeg heel snel en komen er vlug gaten in :( heel erg jammer maar buiten dat zitten ze wel fijn

Hele toffe en gemakkelijke jeans voor een mooie prijs. 👍👍👍 Wordt redelijk snel verstuurd.

Snelle levering.. jeans pasvorm goed. Verbeteringspunt : mails ook in het Nederlands versturen

1. Jeanswinkel

Info over Toxik3

Des jeans ultra confortables créés par une femme pour les femmes. Nés d'un savoir-faire unique transmis avec Amour depuis 1990.
Découvrir Toxik3

3,5

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

laatste bericht via chat:
Support chat al half uur zonder reactie.
Dienst na verkoop trekt op niets.
Evenmin reactie op e-mail berichten.

9 september 2025

Zeer slechte klantenservice.

Zeer slechte klantenservice.
Bestel niet bij deze site.
3 broeken besteld, 2 te klein dus teruggestuurd en in grotere maat besteld.
Nu is 1 broek te groot en wil ik die retour sturen en moet ik retour zelf betalen omdat dit zogezegd nog steeds van de eerste bestelling is. Ik kreeg wel degelijk een nieuw bestelnummer dus nieuwe bestelling en recht op gratis retour. Kost mij nu 16 euro om terug te sturen. Ze zijn daar voor geen rede vatbaar! Dus opletten!

5 juli 2024

Geachte cliënt,

Wij willen u eraan herinneren dat retourneren niet onbeperkt gratis is. Onze retourvoorwaarden staan ​​duidelijk vermeld op onze site. Wij vergoeden uw eerste omruiling op onze kosten, maar bieden slechts één retourlabel per bestelling aan. Daarom vormt uw eerste transactie geen nieuwe bestelling. Er is geen sprake van schuld van onze kant, maar ongetwijfeld van een misverstand van uw kant, en dat spijt ons. Deze situatie benadeelt ons helaas allebei. De tevredenheid van onze klanten staat voorop, maar wij kunnen niet vanwege partijdigheid van deze regel afwijken.

Leuke broeken!

Snelle verzending, goede broeken voor een leuke prijs!

7 januari 2024

Hallo Martine, 😍

We zijn blij dat je onze snelle verzendservice en kwaliteitsbroeken voor een betaalbare prijs hebt gevonden.✨
Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we zijn dankbaar voor uw positieve feedback.💙

Alles verliep vlot en kon goed pakje…

Alles verliep vlot en kon goed pakje volgen

5 november 2023

Beste Isabelle, 💙

Bedankt voor je positieve feedback !

We zijn blij te horen dat alles vlot verliep en dat je het pakket goed kon volgen. 😍
We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. ✨

Nog niks ontvangen

27 oktober 2023

Hallo Tanja,

Het spijt ons echt dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen.

Voor meer informatie over de bezorgstatus kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via onze online chat of via shop@toxik3.com.

Als de bestelling al is verzonden, raden we je ook aan om contact op te nemen met de vervoerder die verantwoordelijk is voor het pakket om de mogelijke redenen voor de vertraging te achterhalen.

We zijn er om je te helpen en deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. ☺️

Tot ziens!

Zeer snelle levering en zeer mooie…

Zeer snelle levering en zeer mooie jeans!

15 oktober 2023

Hallo Jannike,

Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij te horen dat je genoten hebt van onze snelle levering en dat je tevreden bent met onze mooie jeans. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we hopen dat u in de toekomst zult blijven genieten van onze producten en diensten.

Ik heb mijn bestelling na één week nog…

Ik heb mijn bestelling na één week nog altijd niet gekregen!!
En dat vind ik helemaal niet leuk!!

14 september 2023

Hallo Rika,

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en we begrijpen uw frustratie. Wij willen u erop wijzen dat de levertijden kunnen variëren afhankelijk van het land van bestemming en de vervoerder waarmee de pakketten worden afgeleverd.

Als verkoper doen wij ons best om uw bestellingen snel te verzenden. Zodra het pakket echter door de vervoerder is opgehaald, vallen vertragingen buiten onze controle. Bepaalde factoren, zoals douanebeperkingen, weersomstandigheden of pieken in de vraag, kunnen onvoorziene vertragingen veroorzaken.

We raden u ten zeerste aan om de pakkettrackingfunctie van de vervoerder te gebruiken om de locatie van uw bestelling in realtime te controleren. Hierdoor kunt u de reis volgen en nauwkeurige informatie verkrijgen over de bezorgstatus.

Als u een groot probleem of buitensporige vertraging opmerkt bij de levering van uw pakket, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen om u te helpen en de situatie op te lossen.

Dank je en heb een fijne dag.

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn blij om te horen dat u onze service naar tevredenheid vond en dat de verzending snel voor u was. Uw tevredenheid is een grote beloning voor ons en we streven er altijd naar om uitstekende service en snelle verzendtijden te bieden.

Het TOXIK3-team 💙

Hele toffe en gemakkelijke jeans voor…

Hele toffe en gemakkelijke jeans voor een mooie prijs. 👍👍👍
Wordt redelijk snel verstuurd.

3 juni 2023

Hallo,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat je onze jeans leuk vindt en dat de prijs redelijk is. We streven ernaar om bestellingen snel te verzenden, dus het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van verzending. We waarderen uw steun en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Het TOXIK3-team

Super 10 +++

Super 10 +++
Tres contente

1 juni 2023

Bonjour Vanessa,

Nous sommes ravis que vous les trouviez super.
Nous mettons beaucoup d'efforts pour offrir des produits de haute qualité et à la mode, et il est gratifiant de savoir que nous avons atteint notre objectif avec vous.

L'équipe TOXIK3 💙

Keurig op tijd geleverd en goede…

Keurig op tijd geleverd en goede communicatie via de mail

7 juni 2023

Hallo,

We zijn verheugd te horen dat uw bestelling op tijd is afgeleverd en dat u onze e-mailcommunicatie op prijs stelt.

Het TOXIK3-team 💙

Bonjour,

Ravis de savoir que vous êtes satisfaite par nos produits !
Merci pour votre avis, il nous touche en plein coeur. 🥰

L'équipe Toxik3 💙

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Geen mail ontvangen van verzending. Ook nog steeds geen bestelling ontvangen.

22 april 2023

Hallo,

Het spijt ons echt te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u geen trackinginformatie voor de levering heeft ontvangen.

We begrijpen uw frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak. We doen ons best om een ​​snelle en naadloze levering aan al onze klanten te garanderen.

Zodra uw bestelling is gevalideerd, ontvangt u een trackingnummer per e-mail. De routering van deze kun je dus via het nummer controleren.

TOXIK3

Desondanks dat ik dol ben op de broeken…

3 mei 2023

Hallo,

Bedankt voor het delen van uw review met ons. We zijn blij te horen dat je van de broek houdt, maar het spijt ons ook te horen dat je voortijdige slijtage hebt ervaren.

We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten en we zijn teleurgesteld om te horen dat de broek die je hebt gekocht niet voldoet aan onze normen voor duurzaamheid. Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Het TOXIK3-team

Bonjour,

Nous comprenons que vous attendiez votre commande avec impatience. Les délais de livraison peuvent varier en fonction de plusieurs facteurs, notamment avec les jours fériés.

Nous espérons que malgré cette expérience, vous continuerez à nous faire confiance pour vos futurs achats.

L'équipe TOXIK3