Træfolk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Træfolk er fagfolk i højeste kvalitet. Jeg har fået monteret en mini garderobe, bestående af garderobe i røget eg, natur og svævehylde deluxe, large røget eg, natur. Træfole har fagfolk i højeste k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We cannot recommend Træfolk highly enough! We have just received our new oakwood Hera table and it is perfect in every way! If you are considering buying a table from Træfolk, you can rest assure... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige modtaget vores nye smukke spisebord, og det er lige præcis som vi ønskede det. Træfolk leverer virkelig håndværk i særklasse, med en smuk finish, og materialet er i absolut topkvalitet.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tak til Træfolk for en god købsoplevelse af et spisebord. Vi var først i den fysiske butik i København og så bordet og fik en god orientering om produktet og forventet produktionstid. God opfølgn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

140 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker kvalitet og design HERA sofa borde

Tusind tak til Træfolk. Hele processen med bestilling og korrespondance derefter har været super. Jeg købte to HERA sofa borde og designet og kvaliteten gør dem alle pengene værd. Det er ikke sidste gang jeg har købt fra Træfolk.

17 augustus 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du både har været glad for processen, kommunikationen og ikke mindst dine HERA sofaborde. Det betyder meget for os, at du oplever både design og kvalitet som alle pengene værd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Træfolk igen.

Smukt produkt

Smukt produkt. Dog lang leveringstid.

17 augustus 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for produktet. Vi forstår samtidig godt, at ventetiden kan føles lang, og vi sætter stor pris på din tålmodighed undervejs.

nemt og effektivt

14 augustus 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at du har oplevet det som både nemt og effektivt at handle hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super service og rådgivning

Har kun de allerbedste anmeldelser omkring
træfolk fra vores første besøg i showroom i København hvor vi fik kompetent vejledning og rådgivning omkring produkterne og til bestillingen hvor der hele tiden var god opdatering omkring produktet. Er det fået leveret bordet og alt er som det skal være og montørerne og superserviceminded og venlig og forklarede om hvordan det skulle passe på vores bord så jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

12 augustus 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme anbefalinger ⭐️

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen – fra den første rådgivning i vores showroom i København til bestilling, løbende opdateringer og den endelige levering.

Vi er også glade for, at vores montører kunne give jer en god introduktion til, hvordan I bedst passer på jeres nye bord, så I kan have glæde af det i mange år.

Tusind tak fordi I valgte Træfolk – og stort tillykke med jeres nye bord!

Flot arbejde

Flot arbejde. En mindre fejl i leverancen blev rettet uden diskussion

6 augustus 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet – og ikke mindst at den mindre fejl i leverancen blev løst hurtigt og problemfrit.

Tak fordi du valgte Træfolk, og vi håber, du får stor glæde af dit nye møbel.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min skammel var absolut værd at vente…

Min skammel var absolut værd at vente på , meget tilfreds og godt pakket ind ved transporten.

27 juli 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at skamlen var ventetiden værd, og at den ankom sikkert og godt pakket ind.

Vi håber, at du får glæde af den i mange år fremover.

Det smukkeste spisebord

Vi har nu haft vores Saga spisebord i en måned. Det er så smukt og vi er helt vildt glade for det. Servicen hos Træfolk hele vejen været så god. Vi fik yderst kompetent vejledning i købsprocessen, så vi fik sikret at bordet passer præcist til vores stole. Tusind tak!

23 juni 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at I er så glade for jeres Saga spisebord, og at det passer perfekt til jeres stole.

Vi er også rigtig glade for, at I oplevede kompetent vejledning og god service gennem hele købsprocessen. Vi håber, at I får glæde af bordet i mange år fremover.

Fint håndværk og finish

Fint håndværk og finish, solid og sikker emballage, hurtig levering

2 juli 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både håndværket, finishen, emballagen og den hurtige levering.

Vi håber, at du får glæde af dit nye møbel i mange år fremover.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nyt spisebord - vi er meget tilfredse

Det var en stor fornøjelse at handle ved Træfolk, hvor vi købte vores nye spisebord. Vi betalte for at få det monteret, og det er et meget flot bord.
En enkelt ting, vi betalte for montering og levering, bordpladen er meget tung, og vi skulle hjælpe med bære det ind. Man kunne med fordel have to mand med for at bære bordet ind, nu når man betaler en god pris for både bord og montering. Dertil skal det siges at den unge mand var meget omhyggelig med montering, og yderst venlig.
Men alt i alt en god oplevelse og vi er meget glade for vores nye vore fra Træfolk.

25 juni 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for jeres anmeldelse og for de fine ord om både spisebordet og vores montør. Det glæder os meget at høre, at I er glade for bordet, og at monteringen blev udført omhyggeligt og professionelt.

Ved bestilling på vores hjemmeside er det muligt at tilvælge levering med to personer, hvilket vi anbefaler ved større og tungere møbler.

Vi håber, at I får glæde af jeres nye spisebord i mange år fremover.

Spisebord

Jeg fik leveret spisebord den 24.6. Bordet levede helt op til mine forventninger. Det blev leveret til den lovede tid, og de gav sig god tid til at sikre sig, at jeg var tilfreds med placeringen, og at jeg var velinformeret om pleje af bordet.

24 juni 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at spisebordet levede op til dine forventninger, og at både levering og placering forløb som ønsket. Vi håber, at du får glæde af bordet i mange år fremover – og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til plejen.

Fantastisk flot spisebord!

Fantastisk flot spisebord!

Bordet blev leveret før tid og af to meget hjælpsomme gutter, som bar ind og samlede.

23 juni 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for jeres nye spisebord, og at leveringen gik godt. Vi sætter stor pris på, at I fremhæver både bordet og vores leveringsfolk.

Vi håber, at bordet vil skabe glæde i mange år frem.

Flot træ og håndarbejde

Flot træ og håndarbejde

15 juni 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du sætter pris på både træet og det håndværk, der ligger bag. Det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service hele vejen igennem

Super service hele vejen igennem. Lige fra første besøg i showroom på Frederiksberg til afklaring af spørgsmål på mail omkring materialer og sammenligning med konkurrenter og til levering. Alt i alt en super god oplevelse.

4 juni 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem — fra besøget i vores showroom på Frederiksberg til rådgivning, afklaring på mail og levering.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og de fine ord.

God webshop

16 juni 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores webshop. Det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er meget glade for vores nye bord

Vi er meget glade for vores nye spisebord og har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

Da vi besøgte showroomet, blev vi mødt af en meget imødekommende ekspedient, som havde god tid til os. Han lyttede til vores ønsker og gav god rådgivning, så vi kunne træffe det rigtige valg.

På leveringsdagen var personalet også meget venlige og professionelle. De tog sig tid til at fortælle os om bordet og sørgede for, at alt gik som det skulle.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

4 juni 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at I er meget glade for jeres nye spisebord, og at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi er glade for, at I følte jer godt taget imod i showroomet, og at rådgivningen hjalp jer med at træffe det rigtige valg. Det betyder også meget for os, at leveringen forløb professionelt, og at vores folk tog sig tid til at fortælle jer om bordet.

Tak for den varme anbefaling. Vi håber, I får glæde af spisebordet i mange år frem.

smukt håndværk

Vi er så glade for vores nye smukke Saga plankebord og stolene med meget god siddekomfort. Det emmer af virkelig godt håndværk og smuk æstetik og gir vores stue lige det, vi havde drømt om. En følelse af at være i samklang med naturen . Dog syntes vi bordet var lidt mørkt i træet, men fik rigtig god vejledning til at lysne den. Altid behagelig og professionel korrespondence og vi fornemmede tydeligt snedkerens stolthed og glæde ved sit håndværk. Helt igennem en rigtig god oplevelse at handle her. Ægte og ærligt.

26 mei 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at I er så glade for jeres Saga plankebord og stolene – både håndværket, æstetikken og siddekomforten. Det betyder meget for os, at møblerne har givet jeres stue netop den stemning og følelse, I drømte om.

Vi er også glade for, at vi kunne vejlede jer i forhold til træets udtryk, så bordet kom endnu tættere på jeres ønsker. Og tusind tak for de fine ord om både korrespondancen og vores snedker – stoltheden ved håndværket er en stor del af det, vi lægger i hvert eneste møbel.

Vi håber, I får glæde af både bord og stole i mange år frem.

God kommunikation

God kommunikation, vejledning og service hele vejen igennem. Levering skete til tiden og som aftalt, og vores smukke spisebord lever bestemt op til vores forvetninger!

11 juni 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at I har oplevet god kommunikation, vejledning og service hele vejen igennem. Det betyder meget for os, at leveringen skete som aftalt, og at jeres nye spisebord lever op til forventningerne.

Vi håber, I får glæde af bordet i mange år frem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget positiv oplevelse hele vejen…

Meget positiv oplevelse hele vejen igennem! I dag har vi givet vores nye spisebord den første oliebehandling, og vi er virkelig glade for resultatet.

Fra vores første besøg i showroomet til leveringen har alt fungeret perfekt. Bordet lever fuldt ud op til vores forventninger og udstråler høj kvalitet og flot håndværk. Derudover var vejledningen til pleje og oliebehandling af bordet virkelig godt beskrevet, så processen var nem at gå til.

Vi kan varmt anbefale både produktet og den gode service. 😊

9 juni 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem – fra besøget i showroomet til levering og den første oliebehandling af bordet.

Vi er rigtig glade for, at spisebordet lever op til jeres forventninger, og at I oplever både kvaliteten, håndværket og plejevejledningen som godt beskrevet og nem at gå til.

Tak for den varme anbefaling. Vi håber, I får glæde af bordet i mange år frem.

1. kl. træmøbler hurtigt og nemt

God rådgivning, nem bestilling og betaling, 1. kl. produkter

29 mei 2026

Antwoord van Træfolk

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning, bestilling og betaling – og ikke mindst at produkterne lever op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Mölner spisebord til Island - Superfin service

Vi havde ledt efter et rundt spisebord i et stykke tid, og endelig så vi et bord på Instagram, som vi virkelig godt kunne lide. Vi besluttede os for at prøve at skrive til træfolk for at høre, om de sendte borde til Island, og det var slet ikke noget problem for dem. Fantastisk service og fremragende håndværk. Vi er virkelig tilfredse med resultatet.

1 juni 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at jeres søgen efter det rette runde spisebord endte hos os – og at vores Mjølner spisebord nu har fundet vej helt til Island.

Vi er rigtig glade for, at I har oplevet både god service og godt håndværk gennem processen. Det betyder meget for os, at I er tilfredse med resultatet.

Vi håber, I får glæde af bordet i mange år frem.