Trafiko är riktigt smidigt eftersom att lektionerna kan utgå från olika platser och att man inte blir låst till ett och samma ställe. Och de har en bra Teori app. Jag hade Josefin som trafiklärare och... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag tog körlektioner med Argon och kunde inte ha önskat mig en bättre trafiklärare. Han skapade alltid en trygg och lugn stämning, vilket gjorde att jag kände mig säker i alla situationer bakom ratten... Toon meer
Oerhöert bra och smidigt! Jag övningskörde med en kvinna vid namn Fereshteh och hon var så trevlig och grym ! Jag körde även med en herre vid namn Allan och om man letar efter en komplett, skön, trevl... Toon meer
Körde med Cecilia A som är svinbra! Lugn och pedagogisk, man känner sig inte dum av att ha gjort ett misstag. Klarade uppkörningen på första försöket. TRAFIKO överlag är supersmidigt, man ser när det... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Lungt och sansat
Lungt och sansat bör man körde. Lysande på vad man vill öva på och fick många bra lärdomar
Godkänd på första försöket i Farsta 2026
Idag är en vacker dag, en milstolpe och en start på ett livslångt äventyr som väntar mig bakom ratten då jag tagit körkortet på 1:a försöket i Farsta med stöd från bästa och proffsiga Firat. Hade det funnits 10 stjärnor hade Firat fått de! Resan till körkortet har varit snabb, smidig och fullt med överraskningar. Platsen jag befinner mig i livet, med ens bagage och personliga förutsättningar ökar pressen men trots detta har varje skräddarsydd körlektion känts rolig och lärorik. Minnesvärd resa till körkortet i hand, en story som är värd att berätta vidare och som utmanat mig på bästa sätt. Våga köp några extra lektioner då du får valuta för dina pengar om du rullar med Firat vid din sida. Tack livet 🙏🏼
10/10
Körde up idag och klarade det på första försöket. Underbar lärare som verkligen förklarade och oändligt tålamod. Jag kan bara tacka för att ha fått en så bra lärare
Otroligt bra och proffsig trafiklärare…
Otroligt bra och proffsig trafiklärare som hjälpte mig ta mitt körkort!
Cecilia är den bästa läraren!
Jättebra och proffesionell bilskola! Min körlärare Cecilia var jättestöttande hela vägen och extremt bra på att få en känna sig trygg i sitt körande. Jag fick konstruktiv kritik när det behövdes samtidigt som hon gav mig motivation genom att lyfta fram styrkorna. Redommenderar✨
Trygg och pedagogisk körlärare. Rekommenderar!!!
Allan J på Trafiko hjälpte mig att ta mitt körkort. Han var duktig, lugn och pedagogisk. Jag har en vana att övertänka och stressa upp mig själv, men Allan hjälpte mig att förändra det tankesättet och gav mig värdefulla tips som gjorde att jag kunde slappna av och lita på min körning.
Precis innan uppkörningen, efter vår körlektion, peppade han mig och sa att jag kan – att om jag körde som jag gjorde med honom så skulle jag klara det. Och det gjorde jag! Han trodde på mig, vilket gjorde att jag också trodde på mig själv.
Tack vare honom gick det hur bra som helst på körprovet.
Har Agron som trafiklärare
Har Agron som trafiklärare. När jag kör med Agron får jag bra hjälp om säkerhet och han ger mig bra tips att tänka på känns som att jag blir bättre på att köra för varje gång en jätte bra trafiklärare tipsar enormt om han en ärlig bra person!
Ahmed var en fantastisk lärare
Ahmed var en fantastisk lärare, hade alltid tålamod och var metodisk och enkel att förstå, rekommenderar starkt!
Intensivkurs
Valde att ta en intensivkurs på två veckor, och det passade helt perfekt! Fick en otroligt bra och kunnig lärare, Och nu har jag körkort. Rekommenderar starkt!
Väldigt bra körkortsutbildning
Väldigt bra körkortsutbildning. Automat läraren Farzana (Uppsala) starkt rekommenderad om man vill klara på körprovet på första försök.
Mina körlektioner med Said E har varit…
Mina körlektioner med Said E har varit grymma. Han är otroligt tydlig i sina instruktioner, vilket gjorde att jag kände mig trygg och säker bakom ratten. Said är verkligen den bästa och mest tydligare trafikläraren man kan ha samtidigt som han är väldigt skön och lugn, vilket gör varje lektion både lärorik och avslappnad och rolig. Jag kan verkligen rekommendera honom till alla som vill ha en pålitlig och engagerad lärare som hjälper dig klara körprovet på första försöket!
Blandad upplevelse
Hade först en lärare som inte gav mig så mycket feedback och dessutom avrundade körningen 20 min innan lektionen var slut vilket jag var missnöjd med…
Men efter 2 lektioner bytte jag till Said E som var jättehjälpsam och pedagogisk. Han var tillgänglig även utanför lektionstid för att svara på frågor och skicka videos jag kunde kolla på vilket jag uppskattade eftersom jag övade mycket hemma. Klarade uppkörningen på första försöket tack vare honom!
Jättebra körskola som förbereder en väl…
Jättebra körskola som förbereder en väl på vad som kommer på körprovet. Hade 5 lektioner med Ahmed som var väldigt lärorika och tog sedan körkortet på första försöket som privatist.
Hemsk personal i telefon
Oerhört otrevlig personal som jobbar i telefon kundservice. Vilken annan körskola som helst är bättre än denna
Hade Cecilia som körlärare i 5-6…
Hade Cecilia som körlärare i 5-6 lektioner och hon var fantastisk. Lärde mig allting, alla detaljer, och var noga hela tiden. Klarade uppkörningen på första försöket mycket tack vare henne. Rekommenderar STARKT till alla som ska ta körlektioner
Mycket bra körlärare
Firat på Trafiko rekommenderar jag starkt! Efter en lång resa så hjälpte han mig att ta körkortet i Farsta.
David N - riktigt bra!
Körde med David N. Otroligt bra trafiklärare! Pedagogisk, lugn och väldigt trevlig! Klarade både teorin och körprovet på första försöket. Kan verkligen rekommendera David.
Krävde dyrt läkarintyg!
Blev sjuk och skickade kopior på det som registrerats på Kry där det framgick diagnos, mediciner och datum. Trafiko godkände inte detta utan ville ha ett läkarintyg. Trots att jag påpekade att läkarintyget skulle kosta mer än den handledarkurs vi skulle på. Hade tänkt gå både kurs och körlektioner på Trafiko men nu blir det garanterat någon annan!!
Very professional and an overall great…
Very professional and an overall great experience. Beto especially has been an amazing instructor!
I had to pay even if I didn’t drive
I had to pay even if I didn’t drive. Trafiko did not check all requirements needed for me to drive and I didn’t have some license that was necessary for me to go out on road. After I complained and ask for refund or new time slot they didn’t respond to me. Seems like a scam
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.