Trafik start er et helt fantastisk sted at tage sit kørekort. Kæmpe tak til min kørelærer var Sajjad, som gjorde hver køretime helt ekstraordinær. Hver køretime var fyldt med godt stemning og en... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Den bedste kundeservice, Super tilgang til undervisning, hurtig respons på forespørgsler og følelsen af at være top klar til teori og praktisk prøve i første forsøg. Super pris oveni !!! Kan klart a... Toon meer
Jeg skiftede fra en anden køreskole til TRAFIK START og det et af mine bedste valg i mit liv. Jeg kan kun anbefale denne køreskole, fordi kørelærerne er fantastiske. Og atmosfæren er hyggelig og af... Toon meer
Mit forløb hos Trafik Start har været lærerigt, sjovt, hyggeligt, hurtigt og trygt. Køretimerne med Sajjad har været virkelig hyggelige og lærerige, og det samme gælder teoritimerne med Sofjan! De... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Med indsigt, passer vi på hinanden Det er vores ambition at hjælpe eleverne med at bestå køreprøven første gang, og samtidig gøre dem til verdensmestre i at passe på sig selv og andre trafikanter. Således er der en klar rød tråd mellem teoriundervisning og den praktiske kørsel, hvor et gennemført teorimodul skal ud og øves på vejen.
Contactgegevens
Østerbrogade 163, 2100, KBH Ø, Denemarken
- info@trafikstart.dk
- trafikstart.dk
Trafikstart har en skide god køreskole.
Trafikstart har en skide god køreskole.
Jeg tog Lynpakken, og kunne hurtigt tage de timer (både teori og praktisk) der skulle til for at gøre mig klar til prøverne.
Der var altid god stemning i teorilokalerne, og min kørelærer Sofjan, gjorde det spændende, derfor ikke svært at følge med i.
Ude på vejene var der også god stemning, og Sofjan forberedte mig super godt til ikke bare køreprøven, men også min videre færden som bilist efterfølgende.
Alt i alt, var det faktisk utroligt hyggeligt og sjovt at tage kørekort, og det havde jeg ikke regnet med. Så jeg giver mine største anbefalingerne til at tage kørekort hos Trafikstart.
En dejlig køreskole
En dejlig køreskole.
Jeg kunne tage mit kørekort efter mit eget tempo. Og hjælpen var der altid, når man har brug for den.
Jeg fik meget ud af teoriundervisning. Det var nemt at forstå og noget jeg kunne brug som bilist ud på vejen.
Køreundervisning var rigtig god. Man blev instrueret uden at man følt sig nervøs. Jeg følt mig rolig altid.
Fed kørelærer og fed køreskole. Jeg anbefaler det til alle.
Og tusind tak for det hele.
Jeg giver hermed mine bedste…
Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Trafik Start.
Man får den bedste service - alle aftaler bliver overholdt, og der er stor fleksibilitet ift. at finde de rigtige tider til både teori og køreprøve.
Man mærker tydeligt, at Sofjan har stor empati og er god til mennesker. Han er meget afslappet, har let ved at lære fra sig og har en pædagogisk tilgang til indlæring.
Jeg giver derfor Trafik Start fem store stjerner.
Kørekort hos Trafik Start
Kørekort hos Trafik Start - Fantastisk
Jeg kan varmt anbefale andre at tage sit kørekort hos Trafik Start. Undervisningen, teoretisk såvel som praktisk, er af højeste klasse. Jeg havde fuldtidsarbejde ved siden af mit forløb, og Trafik Start var meget fleksible i forbindelse med, at jeg kunne tage mine køretimer, når det passede ind i min kalender.
Sofjan og Sajjad møder alle elever med et smil, hvor der er plads til sjov, samtidigt med at man ruster sig til teoretisk og praktisk prøve. Dette resulterede selvfølgelig i at jeg bestod første gang til begge prøver.
Jeg vil gerne sige tak til Trafik Start, Sofjan og Sajjad for et fantastisk forløb, og kan deraf varmt anbefale andre, at tage sit kørekort hos dem.
/Martin
Det var en fornøjelse at tage kørekort…
Det var en fornøjelse at tage kørekort hos Trafik Start. Teori timerne var super gode. Sofjan gjorde undervisningen mega underholdende og var meget konkret i hvad der skal noteres i forhold til teoriprøven, men var også virkelig god til at forklare om trafikken udover den teoretiske del.
Som kørelærer havde jeg Sajjad! Han var så sjov og behagelig at køre med. Jeg kunne mærke, at han fandt ud af hvad der motiverede mig og gjorde mig til en bedre bilist.
Jeg følte, at der blev ‘kæmpet’ rigtig meget for mig som elev og jeg følte mig ikke bare som en elev af mange. Hos Trafik Start går de op i hver enkel elev og søger for, at man kommer sikkert og trygt igennem forløbet.
Jeg kan klart anbefale Trafik Start.
Jeg har haft Sofjan som teori- og…
Jeg har haft Sofjan som teori- og kørselsunderviser og han var genial 🎉 Havde ikke tænkt at teoriundervisning skulle være særlig spændende, og havde en idé om at man nærmest skulle holde sig vågen til teori- Sofjan vendte dog om på dette, ved at inddrage alle i undervisningen og give eksempler der var til at forstå for alle. Derudover har han været rigtig god til at inddrage eksempler fra praksis, der gør det klart hvorfor ens teori undervisning er super vigtig! I bilen er han god til, før og efter hver kørsel, at starte en god dialog om hvor man skal fokusere på at blive bedre og en klar forventningsafstemning om ens kørsel og forløbet. Jeg bestod både teori og praksis i første forsøg, og vil klart anbefale Trafik Start til alle der vil have et frisk pust i ens teori og praksis undervisning 🌞
En fremragende køreskole med et personligt præg
Trafikstart er en rigtig lærende og god køreskole. Jeg fik min teoriprøve og køreprøve i første hug hos dem, hvilket var resultatet af deres gode undervisning. Teoriundervisningen er rigtig god, da underviserne inddrager eleverne godt, så man ikke sidder tilbage med et indtryk af, at man keder sig. Derudover giver det også et personligt præg til teoritimerne, så man ikke føler sig ukendt eller fremmedgjort, hvilket skaber en god atmosfære i rummet. Kørselsundervisningen er også rigtig god, da underviserne forklarer og fortæller på en forstående måde, hvad man gør forkert, og man derfor forstår de fejl som man lærer, og derved retter hurtigt op på fejlene igen. Deres online booking system er rigtig lettilgængeligt, så det er svært at misforstå, hvordan man booker sine køretimer. Dog skal man booke dem i god tid, da der er raft om timerne. Stemningen i klassen og i bilen er som sagt afslappet og lærende, og underviserne er gode til at gøre undervisningen inddragende, lærende og spændende. Alt i alt er trafikstart en fremragende køreskole, som fortjener jer kommende bilister et kig!
Bedste køreskole i København
Bedste køreskole i København
Ikke nok med at det er den bedste køreskole, men den har også den bedste kørelærer du finder.
Teoritimer: han søger for at alle kan følge med og at alle forstå hvad der bliver sagt og vist på tavlen
Køreundervisning: sofjan søger for at alt bliver gjort i trin og at man kan følge med og at man føler sig sikker, det er både seriøst men med lidt sjov i undervisningen
Klar til prøve: igen så søger sofjan for at du er klar til prøve, hvis han siger at han ikke synes du er klar til prøve så siger han det fordi han ikke synes du er klar.
Kørelæreren: han er den bedste og han tænker virkelig på sine elever.
Jeg kan kun anbefale sofjan og trafikstart som køreskole.
Jeg skiftede til TRAFIK START👌👍👌
Jeg skiftede fra en anden køreskole til TRAFIK START og det et af mine bedste valg i mit liv. Jeg kan kun anbefale denne køreskole, fordi kørelærerne er fantastiske. Og atmosfæren er hyggelig og afslappet.
Man føler ingen stress og alt forgår i behageligt tempo..
Især bookingsystemmet gør det nemt at tilrettelægge ens hverdag.
Mere end fem stjerner vil jeg helt klart også give til TRAFIK START👍👌👍
Bedste køreskole
Jeg skrev tidligere en anmeldelse, om at jeg bare manglede min køreprøve. Men det fik jeg ordnet med Sofjan, og det var super fedt.
De aller bedste hilsner herfra til Trafik Start!
Venlig Hilsen Theis
Kørelærer Sofjan er nok både sjov og…
Kørelærer Sofjan er både sjov og seriøst når vi kører. Jeg kan klart anbefale ham. Hans teoriundervisning er lærerne og spændende på samme tid. Når man er ude og køre med Sofjan skal man bare tage det stille og roligt. Han er god til at få dig den rette vej.
Vildt god kørelærer.
Super fede Kørelære
Super fede Kørelære.
Super fed service.
Så kan man booke kørsler online og det er det allerfedeste af det hele.
Teoriundervisning er mega spændende og det er ikke fordi jeg er en stræber 😃. Men fordi undervisning er sjov og forståelig.
Med hensyn til bilerne, så er der dømt Mercedes Benz, fordi skolen går op i sikkerhed.
Jeg vil give denne køreskole 7 stjerner ud af 5.
Tusind tak for alt.
Bedste Kørelære i byen.
Super god service. Tog kort tid at få kortet.
Fremragende service
Fremragende service i forbindelse med generhvervelse. Gør alt for at hjælpe og sikre en god oplevelse. Nem at få fat på.
Generhvervning af kørekort hos TrafikStart
Jeg skulle generhverve mit kørekort til bil og faldt her over TrafikStart på nettet. Telefonen blev taget øjeblikkeligt og Sofjan fik med det samme oprettet mig i systemet samt booket prøver. Specielt før køreprøven havde jeg en masse usikkerheder og fejl, som sikkert havde medført at jeg ikke bestod. Dog fik jeg en masse vigtige rettelser og hjælpsomme tips af Sofjan før prøven, hvilket medførte at jeg nu har kortet. Virkelig kompetent køreskole med service i særklasse!! Tak for hjælpen TrafikStart, fantastisk oplevelse og helt sikkert en køreskole jeg vil anbefale. 6/5 stjerner!!
Perfekt beliggenhed og super engageret lærer!
Jeg giver uden tvivl Trafikstart 5 stjerner! Teoriundervisningen foregår i lokaler lige over for Svanemøllen st, hvilket gør det super nemt at komme til og fra. Køretimerne starter på en stor p plads ved Svanemøllen, som gør det muligt lige at køre lidt runder, inden man skal ud på vejen - det synes jeg var rart!
Min lærer, Sofjan, er sindsygt dygtig til at formidle. Han er meget engageret og levende og gør faktisk teoritimerne sjove.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og foruden min egen indsats, har det altså virkelig hjulpet at have en lærer, der kan sin ting :-)
Kan varmt anbefale Trafikstart til andre, der vil have kørekort.
Jeg kan kun anbefale at tage kørekort…
Jeg kan kun anbefale at tage kørekort hos Trafik Start! Jeg har netop bestået køreprøven i første forsøg. Jeg har haft Sofjan som kørelærer og han er fantastisk. Meget tålmodig og god til at lære fra sig.
Teoritimerne (også med Sofjan) er læringsrige og grundigt gennemgåede. Her får alle mulighed for at være aktive og en del af undervisningen hvilket, for mig, har været den bedste måde at lære på. Dette gjorde at jeg også bestod teoriprøven i første forsøg.
Bookingsystemet som foregår online gør det dejligt nemt og hurtigt at booke køretimer, hvilket har været et kæmpe plus.
Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)
Jeg har haft en super god oplevelse hos TRAFIK START
Jeg har haft en super god oplevelse på TRAFIK START! Kørelæreren Sofjan, har sørget for god og lærerig undervisning, samtidig med at han er en behagelig og tålmodig mand. Bookingsystemet, der er online, fungerede perfekt. Jeg skiftede til TRAFIK START fra kviktrafikskole, hvilket var den bedste beslutning jeg kunne have truffet! Desuden bestod jeg første gang;)
Jeg vil klart anbefale trafikstart
Jeg vil klart anbefale trafikstart, rigtig god køreskole👍🏻 5 stjerner til Sofjan for at gøre timerne spændende og livlige⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan kun anbefales
Vil desværre ikke kunne sige noget om teori eller førstehjælp på Trafik Start, men havde kørelæreren Sofjan igennem hele mit praktiske forløb. Sofjan er en super god lærer der er tålmodig, rolig og forklarer teori. Samtidigt er han også en venlig mand, der formår at skabe et hyggeligt miljø i bilen, er god til at give en motivation og berolige når der er brug for det.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.