T lekkerste brood wat ik ooit heb gegeten! Goede kwaliteit, smaak en vers! De broodjes hebben een normale grote en de cake blijft lekker vers ook na een paar dagen! Groot en gevarieerd assortiment w... Toon meer

Netjes gebeld dat er in het probeerpakket muffins zaten ipv eierkoeken en 1 euro retour gehad, heel veel keuze op de website en fijn degelijk verpakt in dikke plastic zakjes en duidelijk omschreven w... Toon meer

1. Bakkerij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Traindevie - vers & ambachtelijk gebakken glutenvrij, lactosevrij en melkvrij brood en banket - producten van traindevie zijn exclusief in Belgie en Nederland verkrijgbaar voor particulieren, winkels, horeca, verzorgingsinstellingen en handelsbedrijven. Traindevie heeft het grootste topkwaliteit assortiment glutenvrij, lactosevrij en melkvrij brood en banket voor consumenten en foodprofessionals. Het assortiment van traindevie omvat brood, kleine broodjes, koek, gebak en taarten, allemaal glutenvrij, lactosevrij en melkvrij. Alle producten worden ambachtelijk gebakken en vers geleverd in degelijke verpakking om de producten vers te houden, geschikt voor transport en om ingevroren bewaard te kunnen worden. Bij ons staat het belang van smaak en veiligheid van de klant voorop. Persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service, daar staan wij voor!

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Ik heb een bestelling geplaatst bij…

Ik heb een bestelling geplaatst bij traindevie we kregen de bestelling na 5 dagen binnen toen toen zag alles er niet zo fris meer uit . Een kortingscode gekregen opnieuw besteld dat duurde 6 dagen weer in de prullenbak. Mail gestuurd maar er komt geen antwoord meer dus geld weg . Ik vind heet een slechte zaak Traindevie. Trudi Livestro

14 december 2021

Grote teleurstelling

Op zich ben ik altijd zeer tevreden geweest over Traindevie, echter ben ik zeer ontevreden over de wijze waarop ze hun klanten hebben teleurgesteld dit jaar door alle bestellingen voor de feestdagen te annuleren en pas weer te leveren vanaf 15 januari. Ik had notabene mijn bestelling al op 7 december geplaatst met een leverdatum van 11 december. Ruim op tijd lijkt mij. Mijn pakketten van PostNL komen nog steeds allemaal op tijd aan. Ik had graag zelf de keuze gehad om te annuleren of niet.

14 december 2021

Hier niet bestellen!

De bestelling werd niet op zaterdag geleverd, maar pas de woensdag erna. De houdbaarheidsdatum op de producten was al 2 dagen verstreken. Het brood was uitgedroogd.
Contact opgenomen met de webshop, maar zij nemen geen verantwoordelijkheid voor vertraging bij de post. Mocht dit jou dus gebeuren, kun je je bestelling weggooien en ben je je geld kwijt, want als je terugmailt krijg je geen antwoord meer.

Ik ben eerlijk gezegd stomverbaasd over de "service" van de webshop. Ik ben als klant nog nooit lekkerlijk genegeerd bij andere winkels.

Ik bestel niet meer. Ook al zou het goed gaan met de post bij de eerstvolgende bestelling, deze winkel is niet bereikbaar als je ontevreden bent. Voelt alsof je bestolen wordt.

10 december 2021

Geen verantwoordelijkheid

Jammer dat er geen gehoor wordt gegeven aan mijn verzoek. Er zou zaterdag een bestelling binnen komen. Deze wordt door PostNL pas op dinsdag bezorgd. Ik vind dat Traindevie hiervoor de verantwoordelijkheid heeft. Zij hebben gekozen voor deze samenwerking. Nu wordt het afgedaan met de boodschap dat ze er niks aan kunnen doen.
Zeer teleurstellend.

7 december 2021

Zeer tevreden

Ik ben heel tevreden met de glutenvrije producten van Traindevie. De producten zien er echt ontzettend goed uit. Ook de smaak van veel producten vind ik uitstekend. Zo ben ik bijvoorbeeld een grote liefhebber van de glutenvrije broodjes en de chocoladekoeken. Verder vind ik het glutenvrije brood prima om te eten. Het brood is best luchtig en niet echt droog. Alleen vind ik het jammer dat sommige broden uit kleine sneetjes bestaan!

6 december 2021

Ik vond het een teleurstelling toen ik…

Ik vond het een teleurstelling toen ik het brood en de broodjes ontving. Op de site zagen de producten er een stuk beter (en groter van formaat) uit dan hoe het in werkelijkheid is. Verschil tussen het witbrood en rozijnenbrood was nauwelijks te zien, totdat ik een paar verstopte rozijnen ontdekte. Smaak van de producten is oké. Vrij prijzig.

17 november 2021

De eerste bestelling

De eerste bestelling is volledig verkeerd gegaan. Helaas veel spullen met "glutenvrij" tarwezetmeel gehad, waar wij niets aan hebben. Maar daar in tegen wel netjes te woord gestaan en belooft dat ze het oplossen. Dus misschien word het alsnog 5 sterren nadat we onze bestelling ontvangen hebben. Foutjes zijn menselijk. Ik kan niet wachten tot we de juiste dingen ontvangen hebben.

6 oktober 2021

Prima

Het brood is lekker. Verzending was prima geregeld.

22 juli 2021