Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk
We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mij... Toon meer
Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Toon meer
Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Toon meer
Over Tranquilo
Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.
Marconiweg 15, 3899BR, Zeewolde, Nederland
- info@tranquilosleep.nl
- tranquilo.eu
Geweldig fijn kussen
Geweldig fijn kussen! Toen ik het pakketje ontving was ik sceptisch, zo klein en dun. Maar eenmaal uitgepakt en weer lucht erbij ontpopte zich een mooi kussen. Wordt niet plat, houdt de vorm en is fijn koel.

Antwoord van Tranquilo
Keurig op tijd geleverd moet nog wel…
Keurig op tijd geleverd moet nog wel weg aan kussen wennen misschien gaat het goedkomen

Antwoord van Tranquilo
Eerst en vooral mijn nekklachten zijn fel verbeterd. Dan ten tweede de kussens zijn mooi en zeer goed verpakt geleverd.
Ik heb ze nu een aantal dagen en merk toch verschil in het slapen alsook bij de nek klachten.

Antwoord van Tranquilo
Ik was echt verast dat ik zonder pijn…
Ik was echt verast dat ik zonder pijn de hele nacht door geslapen heb het is gelijk een wonder hé heb je ook zo een matrassen ook groetjes

Antwoord van Tranquilo
Ze hebben mij heel goed geholpen met…
Ze hebben mij heel goed geholpen met het terug zenden en het ordernummer op te zoeken.

Antwoord van Tranquilo
Snelle levering hoofdkussenligt erg hard…met slapen
Snelle levering hoofdkussen gekocht door de reviews.
Hoofdkussen ligt erg hard,ook wennen.
De prijs is ook te duur voor dit hoofdkussen.
Raad de hoofdkussen niet aan voor deze prijs.

Antwoord van Tranquilo
Het is een heerlijk hoofdkussen
Het is een heerlijk hoofdkussen, heb in jaren niet zo rustig geslapen

Antwoord van Tranquilo
Jullie hebben een zeer goede service…
Jullie hebben een zeer goede service vandaag besteld en ik had het de dag erna al en het kussen valt heel goed mee ik heb bijna geen nekpijn meer bedankt daarvoor

Antwoord van Tranquilo
Veel betere nachtrust nu en schouder…
Veel betere nachtrust nu en schouder stijfheid is weg.
Aanpasbaar memoryfoam doet ook goed voor optimaal comfort. Gelijk welke houding om te liggen voelt lekker goed aan.
Blij dat ik deze kussen heb gekocht bij jullie.
Een warme kant en een koele kant ook.
Top!!

Antwoord van Tranquilo
Goed uitleg over hoeveel vulling je…
Goed uitleg over hoeveel vulling je hoofdkussen nodig heeft

Antwoord van Tranquilo
Na een aantal nachten nodig te hebben…
Na een aantal nachten nodig te hebben gehad en eindelijk de juiste balans van de vulling te hebben gevonden, merk ik nu wel dat ik dieper slaap

Tranquilo ons nieuwe duo
De kussens zijn heel mooi vacuüm verpakt, maar binnen één uur hebben ze de normale volume. De benodigde vulling eruit gehaald en na de tweede nacht al minder pijn in mijn nek en schouders. Na 2 weken helemaal geen pijn meer, maar slaap ook beter en langer. Was dus een super goede keuze.

Is bijna 4 sterren
Is bijna 4 sterren, maar nog geen 20% teruggestort gekregen, ik wacht af, groeten Joke de Langen

Antwoord van Tranquilo
Je kunt zelf een beetje puzzelen wat de…
Je kunt zelf een beetje puzzelen wat de beste positie is voor je rug en nek dat is wel zo makkelijk