1. Vervoer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sök fraktpriser på transporteca.se. Jämför priser och boka direkt online.

4,3

Uitstekend

Perfekt service

Perfekt service! Bra information under hela leverans.

8 april 2020

Hej Stephen,
Tack så mycket! Vi uppskattar din feedback.
Thorsten

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Presic som
man vill att det ska fungera. Problemfritt.

24 september 2019

Hej Karin.
Et stort tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os, at du havde en god oplevelse.
Mvh
Camilla

Otroligt smidigt vid möbeltransport…

Otroligt smidigt vid möbeltransport från Irland. Dom skötte kontakten och hämtade upp möblerna och sen dök dom upp hemma vid dörren efter ca 5 dagar. Det kostade en del men det var det värt.

4 juli 2019

Kære Micke
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os!
Rigtig god dag.

Transport av gods från Irland till Skandinavien

Jag har vid två tillfällen det senast året använt mig av Transportecas tjänster för transport av VOGA produkter från Irland till Stockholm. I båda fallen har denna service varit snabb, effektiv och problemfri. Speciellt har jag uppskattat den personliga kommunikation som Transportecas medarbetare med sin placering i Köpenhamn kunnat bidra med. Mycket uppskattat.

3 juli 2019

Kære Mats
Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse. Det sætter vi rigtig stor pris på.
Vi håber, du er blevet glad for dine VOGA varer og sidder klar til at hjælpe en anden god gang :)
De bedste hilsner

An excellent experience

An excellent experience. Great price, highly reliable, perfect communication and exactly on time. Strongly recommended!

11 februari 2019

Snabb leverans!

Snabbt, enkelt och mycket seriösa! Det enda som drar ned betyget är priset. Annars mina varmaste rekommendationer! Beställde möbler i från Irland, fungerade hur bra som helst!

21 augustus 2018