Pas op met vergrotingen. Bij de maximale vergrotingen op plexiglas die trekpleister nog als goed beoordeeld is de kwaliteit eigenlijk niet goed meer. Ook zijn de afdrukken iets fletser dan op eigen co... Toon meer
Vooral het feit dat je precies kan kiezen hoe je je foto's wilt hebben is een dikke plus ten opzichte van andere sites. Ik wilde een aantal foto's vierkant en een aantal in panorama formaat afgedrukt... Toon meer
De klik-en-klaar producten maken hun naam waar, je maakt een mapje op je eigen pc en upload dat in 1 keer in een albumpje. Daarna kun je nog zelf wijzigingen aanbrengen naar eigen smaak. Je wordt keur... Toon meer
Ik heb heel lang gezocht naar een goede fotoservice maar hoef nu niet verder te zoeken. Altijd waren de foto's of verkeerd uitgesneden of niet van goede kwaliteit, maar trekpleister voldoet aan beide!... Toon meer
heel mooi album geworden zeker aan te bevelen om dit hier te laten maken
Ben zeer tevreden netjes alles op tijd en heel mooi album geworden ...
Verrassend en subtiel
Op de site van Trekpleister een foto placemat gemaakt en het resultaat is verbluffend! Sprankelde lay out en tegelijkertijd subtiel. Aanrader!
Zeer tevreden!
Ik koop vaak bij de trekpleister! Ik ben erg tevreden over de prijs /kwaliteitsvertoningen . Vooral mijn fotoboeken laat ik bij de trekpleister maken! Er worden vaak grote kortingen op gegeven. Erg tevreden dus!!!
Prima weergeven op mooi stevig papier
Software is makkelijk te gebruiken voor iedereen.
Sla uw project wel regelmatig op (na elke gemaakte pagina),
er kan wel eens iets mis gaan.
Ook tekst kan makkelijk toegevoegd worden.
Prima service!
Snelle service
Het is soms even wachten totdat de foto's geladen zijn, maar daarna is de bestelling zo geplaatst en binnen no-time liggen ze klaar in de winkel.
Heel blij met 120x80 canvas
Eindelijk een trouwfoto kunnen uitvergroten. Zo'n groot canvas kost nogal wat en nu met de 50% korting actie konden we dan eindelijk een mooie herinnering laten uit vergroten 1 jaar na onze trouwdag.
Vond eerste instantie doek wel wat los zitten, maar door houtjes erin te bevestigen werd dit al minder en waarschijnlijk zal het ook niet kneiterstrak eromheen horen.
Dus wij zijn heel erg blij met dit mooie en betaalbare canvas, mocht er weer over een tijdje zo'n actie online komen zijn wij weer klant!
Super snel
Ik was verbaasd van zo snelle afhandeling en bezorging.Netjes en in orde verpakt.Ik ben heel blij mee,dank je wel voor de goede service.
Mooie foto's snelle levering !
Mooie foto's en snelle levering, dus met een aanbieding kom ik graag terug!
goede foto's
Foto's waren goed, jammer soms van het automatisch bij snijden wat ze zelf doen.
Eenvoudig programma. Snelle levering.
Het is een prima boekje geworden. Programma was prima te gebruiken. Helaas geen mogelijkheid om voor je achtergrond een eigen foto te gebruiken.
Tip: kies voor glans papier. Mat is niet zo mooi.
Mooi resultaat en snel geleverd
We zijn erg tevreden met het aluminium canvas wat we hebben besteld. De kwaliteit is erg mooi en ondanks de kortingsactie hebben we het product snel geleverd gekregen. Wij zijn een tevreden klant!
100 % tevreden klant
Mijn bestelling was niet helemaal goed verlopen, maar is per omgaande voor meer dan 100 % naar volle tevredenheid door de klantenservice opgelost.
Ik kom zeker terug. G.Z.Vermeer
al jaren tevreden klant
Makkelijk foto's uitzoeken en uploaden, prima kwaliteit en nog eens snelle levering.
na 2x mislukt,danbij de 3 e x beter!
ik had 2x n 20x20 besteld,maar waren allebei niet goed.
voor alle moeite e.d.n 20x30 ervoor gekregen en die was beter.
Snel en goed.
Bestelproces was gemakkelijk en snel. De bestelde foto op aluminium is mooi. Een aanrader.
Op tijd geleverd en mooie kwaliteit
De canvas is werkelijk prachtig en zelfs een dag eerder geleverd dan aangegeven op de site. Perfect!
Verrassend goed!
Na allerlei verschillende aanbieder te hebben geprobeerd, kwamen we uit bij Trekpleister. Ik ben aangenaam verrast, het maken van een fotoboek gaat heel gemakkelijk en snel en de kwaliteit is uitstekend!
lijnen
De kleur van fuji is top en kwalitatief zeer goed!
Maar.......ik vind nog wel erg veel strepen op de foto van het schuiven door
de printer van jullie. Ik heb maar liefst 426 stuks besteld van de maat 10x15 cm. en helaas zie je boven en onder over de foto's lijnen. Prijs technisch gezien waren ze heel aantrekkelijk vanwege de aanbieding voor 9 eurocent maar zal dit nu niet zosnel meer doen of zegt u dat er wel wat aan te doen is?
Hoor graag van u.
met vriendelijke groet
E. Smits

Antwoord van trekpleisterfotoservice.nl
Goede fotoserie
De goedkoopste fotoservice die ik kon vinden. De posters waren snel geleverd en van een goede kwaliteit. Ook een goede klantenservice, want de vragen die ik had, werden dezelfde dag al beantwoord!