Deze bank is de meest nutteloze bank ooit. Geld storten kan niet, een fysieke bank bestaat ook niet. De pas en app werken allebei heel vaak ook niet. Als ik wil bellen/chatten met een medewerker kan d... Toon meer
Prima bank met doelstellingen waar ik volledig achter sta. Ja, wat technologie betreft lopen ze altijd wat achter, maar inmiddels werken Apple en Android pay prima en betalen met wearables ook. In het... Toon meer
Ik was van plan een fonds in zijn geheel te verkopen. Aangezien de bank beleggingskosten ter waarde van € 22.13 ! in moest houden kon ik gedurende 4 dagen deze verkoop niet doen. Toen besloo... Toon meer
Ben mijn wachtwoord vergeten om in te loggen bij mijn Triodos hypotheek. Dan kun je een mailadres opgeven en dan zou je binnen 5 minuten een nieuw wachtwoord krijgen. Een uur later nog niets gekregen.... Toon meer
Vanwege haperende betaalpas besloten…
Vanwege haperende betaalpas besloten over te stappen naar ASN. Als enige bank werken ze niet mee aan overstapservice. Ze doen ook aan een aantal andere protocollen niet mee zoals identificatie voor een andere bank. Andere banken doen dat wel. Triodos vraagt wel de hoofdprijs voor diensten. Dit met een uitgekleed pakket
Nw zakelijke betaalpas nergens welkom
Nieuwe zakelijke betaalpas die nergens werkt. Meldingen maken helpt niet. Ze geven aan dat ik de winkels door moet geven waarbij het niet lukt te betalen. Gedaan naar vooralsnog geen resultaat. Zakelijk en prive loopt door elkaar, vreselijk onhandig.
ik probeerde een rekening te openen met…
ik probeerde een rekening te openen met mijn Ipad. De procedure loopt vast bij de vraag over toegang tot Siri. Wat ik ook doe, de aanmeldingsprocedure stopt hier. Telefonische helpdesk gebeld: kan me niet verder helpen. Heeft geen enkele kennis van de app en adviseert me om in mijn kennissenkring iemand te zoeken om het probleem op te lossen. Conclusie: een Triodos rekening openen met een Ipad is onmogelijk en de bank kan je ook niet verder helpen.
Triodos Hypotheek
Waardeloos hypotheek advies. Na afsluiten van de hypotheek zijn er geen mogelijkheden om te verhogen (anders dan verbouwing of verduurzaming), wat niet gemeld is door de adviseur.
Mijn advies: snel doorlopen!
Rendement aandelen groenfonds
Sinds mei 2021 heb ik aandelen in het Triodos groenfonds. De Aex stond op dat moment op ongeveer 830. Op dit moment staat de AEX wederom om 830 punten maar de aandelen van het groenfonds zijn (inclusief dividend) ruim 13 % in waarde gedaald. Dit is toch wel een groot verschil en een slecht resultaat.
Problemen nieuwe zakelijke betaalpas + onbereikbaarheid Triodos om dit te melden
De nieuwe zakelijke betaalpas (Visa Debit) werkt op veel plaatsen niet. Hierdoor lopen mijn zakelijke en privé betalingen door elkaar (ik zal toch moeten betalen voor tanken, wasstraat, aankopen). Een mail naar Triodos wordt niet ontvangen; ik ontvang per mail de melding dat Triodos meent dat de mail vanuit een onbetrouwbare omgeving wordt verstuurd (is de enige in mijn zakelijke mail). Dan maar bellen, maar wat denk je? Na alle menukeuzes zegt de stem "blijf aan de lijn, u wordt zsm doorverbonden" en dan wordt direct de verbinding verbroken (4x geprobeerd).
Ik ben niet van het zwart maken van organisaties via reviews maar Triodos laat mij op deze manier geen andere keus. Blijkbaar willen ze dat ik overstap naar een andere bank...
De Triodosbank begint helaas wat achter…
De Triodosbank begint helaas wat achter te lopen bij de ontwikkelingen.
Geen mogelijkheid voor Creditcard, geen mogelijkheid om als particulier (overtollig) muntgeld af te storten.
Dat laatste bieden andere banken wle via bijv bouwmarkten. Hoe kom ik van mijn overtollig muntgeld af?
Verder heeft Triodos geen mogelijkheid om buiten werkdagen in contact te komen. Sowieso geen enkele mogelijkheid om via mail vragen te stellen.
Zakelijke bankpas visa credit die heel…
Zakelijke bankpas visa credit die heel snel kapot ging en de toegezonde nieuwe pas pint helemaal niet. Wel geldopname bij giromaat.
Heb inmiddels ettelijke keren met een kapotte/weigerende zakelijk pas gestaan terwijl mijn prive visa credit wel gewoon contactloos pint.
Had een nieuwe aangevraagd, waar ik notabene voor moet betalen. Terwijl die oude ook net nieuw was . Nieuwe ontvangen. Die doet helemaal niks( bij appie!). Had er eerst mee geld opgenomen om hem te activeren
Niks helemaal niks. Vind het absoluut schandalig!
Nieuwe betaalpas werkt helemaal…
Nieuwe betaalpas werkt helemaal nergens. Wat heb ik daar aan!
Walgelijke berichten van Triodos
Bericht van Triodos over de certificaten: "erkennen we dat de verhandelbaarheid moet worden verbeterd omdat de handelsvolumes en prijsvorming niet aan de verwachtingen van alle certificaathouders voldoen. We begrijpen hun teleurstelling."
Alle certificaathouders? Geen enkele certificaathouder verwacht een waardereductie van 80%. Als je verwacht dat de certificaten 80% in waarde dalen dan koop je natuurlijk geen certificaat. Teleurstelling? Je ontneemt mensen 80% van hun geld en dat noemt Triodos "teleurstelling". Diefstal en oplichting zijn feitelijkere bewoordingen. Walgelijk om dit soort bewoordingen te gebruiken. Die 80% waardereductie is niet teleurstellend maar het verwachte resultaat van certificaten van een walgelijke bank verhandelen op een gesloten platform.
Overstap naar ander leverancier zakelijke passen
Ze zijn overgestapt voor zakelijke passen naar Visa Debit card. Die worden de betaalautomaten gezien als creditcard en daarvoor op héél veel plekken geweigerd. Echt zeer slechte uitrol!
Waardering gewijzigd, Triodos erkent dat dit verkeerd is gegaan. Niet netjes, wel eerlijk. Ik heb ook de paskosten voor 1 jaar teruggestort gekregen. Dan is het voor mij nu wel even goed.
Zakelijke betaalpas werkt niet.
Ik had al andere serieuze klachten over Triodos. Nu komt de zakelijke betaalpas die niet werkt erbij. Ik heb net de klantenservice erover gebeld. Die bevestigen dat de pas niet werkt en dat ze ermee bezig zijn. Dat het nog wel even kan duren. Erg onhandig. De kosten voor deze milieuvriendelijke bank (waarom ik bij deze bank zit) zijn best hoog.
Fijne en duurzame bank
Fijne en duurzame bank! Ze hebben een prettige app met makkelijke functionaliteiten. Ook is de klantenservice duidelijk en behulpzaam. Er mist soms wel iets voor de prijs die je betaald zoals google pay. Door de positieve impact van de bank, is dit het zeker waard
Volgens mij doet Triodos dit met opzet
Volgens mij doet Triodos dit met opzet. Het is een manier om je aan de CBDC te krijgen. Ik heb het ze gevraagd (of dit 'kleine wat met iets groots te maken heeft' soms met The great Reset te maken heeft. Kreeg natuurlijk een ontwijkend antwoord. Peter Blom, 30 jaar CEO van Triodos was al die tijd prominent lid van het WEF. Dat geeft te denken.
Nieuwe betaalpas zakelijk werkt voor…
Nieuwe betaalpas zakelijk werkt voor geen meter, privépas geen enkel probleem hoe kan dit? Triodos doe er wat aan dit is te gek voor woorden jullie hebben de zaken niet op orde en zadelen de klanten ermee op. Nu iedere keer contant opnemen bij de bank wat kost dit? Walgelijk dat dit zo lang moet duren !
Ik ben zeer tevreden met alles loopt…
Ik ben zeer tevreden met alles loopt perfect!
kan vrijwel nergens pinnen met mijn…
kan vrijwel nergens pinnen met mijn zakelijke pas en particuliere betaalpas, word bij leveranciers geweigerd en kan soms ook niet contant betalen en krijg mijn spullen niet mee!
ik ben erg teleurgesteld hoe het afgehandeld word, doen net of het aan mij ligt, tevens accepteerd de geldmaat mijn passen ook niet, alleen bij de automaten met een chiplezer kan ik pinnen
ik ben overgestapt naar een andere bank voor beide rekeningen en zal binnen een week overstappen!
denk niet dat er veel klanten blijven, deze bank is zo goed als failliet
Pinpas werkt niet en geen spaardoelen anno 2024
Voor de zoveelste keer in 2 maanden tijd niet kunnen afrekenen met mijn nieuwe Visa pinpas. Heb tegenwoordig weer standaard cash op zak omdat dit te vaak gebeurt. Wanneer komt de definitieve oplossing Triodos?
Nog een puntje: waarom is het zo lastig spaardoelen te hangen aan spaarrekeningen?
Triodos: Ongeschikt als primaire bank
Naast de hieronder beschreven problemen met het niet kunnen betalen met de pinpas (wat een mismanagement om als zowat enige bank zonder apple-pay/android pay alvast een update uit te voeren waar pin-terminals nog niet op ingesteld zijn) ondervind ik sinds vandaag ook problemen op mijn internetbankieren: Tikkie meldt ontvangst van betaling maar in de triodos app doodleuk niks terug te zien. Ook zelf overmaken werkt niet meer. Met als gevolg: Zowel in winkels niet kunnen betalen en nu ook via internet bankieren niks kunnen overmaken.
Ik ben een tal jaar geleden overgestapt naar de triodos, veel onhandigheden heb ik in de loop der jaren op de koop toe genomen met de duurzame ideologie in het achterhoofd, maar de afgelopen weken heeft Triodos bewezen dat het niet haalbaar is om met enkel een triodos-rekening te werken, ik ga dan ook overstappen.
Via kaart Triodos werkt vaak niet…
De nieuwe Visa pas doet het op meerdere locaties niet. In de publiciteit zegt men van triodos dat klanten hun kaart niet goed kunnen activeren . ik kan op de meeste plekken betalen. Parkeergarages zijn een probleem, naar hoor want je kunt er geen cash betalen mijn apotheek. Lastig. Doorgegeven aan Triodos. Veel pinapparaten zijn gewoon nog niet aangepast. Francus de Vries Doetinchem