Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kiggede på hoteller i New York og fandt et godt til rimelig penge på Trivago, jeg valgte en fleksibel rate som kunne annulleres fuldt ud, mod et mindre admin gebyr. Selve hotellet blev booket på lov... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Reizen en vakantie

Geschreven door het bedrijf

Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens største online hotelsøgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig været lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besøgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde præcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og opererer i øjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Åndssvag reklame

STOP dog den latterlig reklame hvor kvinden skriger.
Vi bliver skøre af at høre og se på den dumme reklame.
Vi gider ikke bruge Trivgo så længe i ikke fatter at vi ikke gider jeres reklame.
Stop nu jeres dumme reklame.

3 september 2024

Danmarks dummeste tv-reklame

Når jeg ser firmaets idiotiske reklame på dansk tv, ved jeg, at jeg ALDRIG skal handle med dem.

I reklamen står en (desværre) dum kvinde og skriger "hvor vildt", når hun hører, at hun kan spare penge ved at surfe lidt på Nettet.

Det er simpelthen for hjernedødt!

29 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig mere Fraser Suites Glasgow

Fraser Suites Glasgow – aldrig i livet
Jeg elsker at rejse og nyder at se nye steder og være så heldig at få nye oplevelser. Og jeg har været mange steder i mit liv. Det betyder også, at jeg har boet på mange hoteller i mange forskellig lande.
Sjældent har jeg dog oplevet en så ekstrem dårlig service, som jeg fik på hotel Fraser Suites Glasgow. At kalde det et hotel er nok også lidt for meget.
4 overnatninger skulle vise sig at blive 4 for meget. Hotellet blev solgt på, at det var et lejlighedshotel med luksuriøs profil og prisen levede helt op til, at der burde være noget luksuriøs over det. Men det var i den grad helt forkert.
På intet tidspunkt fik vi gjort rent, selvom de lovede at det blev gjort hver anden dag. Og jeg vil sige, at rengøringen trængte vores lejlighedshotel i den grad til. Der var beskidt, fedtet, klamt og generelt ulækkert over alt. Selv om hotellet er gammelt, rigtig gammelt, behøves der jo ikke være mug i alle vinduer, et fedtet tekøkken, gryder som er ødelagte, et fitness rum, hvor der ikke er mulighed for at tørre maskinerne af og så alt det andet.
Nu ligger hotellet så yderligere i en gade, hvor larmen er massiv, men det kan jeg da leve med. Men at en alarm fra bygningen ved siden af, skal hyle det meste af to dag og nætter, var måske lige i overkanten.
Vores udfordringer med manglende rengørings, larm fra en alarm, manglende mulighed for rengøring i fitness rum samt alt det andet, blev naturligvis forlagt for receptionen. Men der var der så absolut INGEN hjælp at hente. Tværtimod. I receptionen lovede de gang på gang at gøre noget ved det, men skete bare aldrig.
Derfor kan jeg absolut ikke anbefale Fraser Suites på nogen måde. Lad være med at smide dine penge i et klamt hotel, som ikke engang fortjener at anvende ordet hotel.
Og dog, en enkelt gang har jeg oplevet et hotel, som var i samme forfald som Fraser Suites Glasgow. Det var i New York. Det viste sig dog, at hotellet skulle rives ned 2 måneder senere.

19 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Maur over alt og dårlig service

Kom hit og fikk en oppgradering av rommet vårt for 40 euro pr dag, rommet sto ikke til forventningene. Det var maur overalt til og med hundrevis i sengen, anbefaler ikke andre å dra hit. Kommunikasjonen foregikk på tysk så om du ikke er tysk forstår du lite. Maten var kjedelig. Dette er ikke et 5 stjernes hotell. Styr unna et min anbefaling.

7 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er da totalt utopi fra Trivagos…

Det er da totalt utopi fra Trivagos side at tro Danskeren vil tage deres reklame troværdig .Et er at synkronisere en reklame ,med at give en mørk mand en dansk stemme , en stemme som også bruges i andre reklamer .Det minder om en western med John Wayne hvor han taler tysk.
Per Højlund

8 juni 2024

Købte hotel i Rom

Købte hotel i Rom. Siden Rehlat som Trivago henviste mig til, og som jeg købte igennem, viste sig at være en svindelside! Pas på Trivago er ligeglade med om de henviser til en svindelside. Mistede 4500 kr på den konto. Kan Trivago erstatte mit tab, eller går pengene til tv reklamer?

29 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago førte oss til svindel-selskap

Trivago sørget for at vi booket et hotell i Roma gjennom et svindel-selskap. Vi ville aldri kommet over dette selskapet om det ikke var for Trivago. Man burde kunne regne med at Trivago har utført en tilstrekkelig siling av uprofesjonelle aktører, men dette er ikke tilfellet. Da vi forstøkte å kontakte Trivago for å få tilbake pengene vi hadde tapt, var det ingen hjelp å få. Sørg derfor for å aldri benytte Trivago, og heller reserver direkte gjennom hotellet.

15 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forsøgte at booke et hotel i York

Forsøgte at booke et hotel i York, UK, men uden held. Skrev til hoteludbyder (Algotels) men får ingen svar. Kan ikke ringe til dem via det oplyste telefonnummer. Ærgerligt at Trivago ikke har styr på de hoteludbydere, de har på deres hjemmeside - det er vel det, Trivagos fornemste job er??

23 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago? Please Keep distance.

Fortunately after a month I managed to solve my problem with the bank and got my money back, Trivago simply did not propose to help and was complicit with a fraudulent website that I was redirected through its searches. I advise everyone to use, for example, BOOKING.COM or HOTELS.COM, among many others, for their trips, as these are companies committed to their customers, both in terms of reliability and service. It was my first and last experience with Trivago. I know they won't answer me as they didn't answer any of my previous complaints, typical of them. They're just there to suck people up.

23 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I booked a hotel through the Trivago…

I booked a hotel through the Trivago application on 06/23, I chose one of the companies that they redirect where there are more affordable prices. So I chose a call from Rehlat.com, paid for the reservation and then immediately canceled it as I realized that a price like that would be impossible to be true and in fact it wasn't. Soon I started researching this company Rehlat and all the comments online are that it is a scam company that robs people and they can never get their money back, that is, I was the victim of an online fraud. I bought the stay through the Rehlat application and the money was taken from my card by a company called Nomadtickets.com, a company that you don't find much information about online, it is known that it is based in Cyprus and the Nomadtickets website is a non-secure website. I wrote to Trivago support and they informed me that Rehlat is a trustworthy company. But all of us who have been scammed know that it isn't. I would like to know what is Trivago's relationship with this company, which they include in their hotel searches. There is something very dirty about this scheme, whether by Rehlat, Nomadtickets or Trivago. I will try to get my money back through legal means.

23 juni 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi bestilte en uges ferie til Egypten…

Vi bestilte en uges ferie til Egypten (boede på sharm reef hotel)
Hotellet har 4 stjerner og det burde absolut kun have 2… poolen var super dejlig og værelset også dog yderste gammelt… Der er intet wifii kun i lobbyen som ikke har aircondition… så vi købte simkort med net på hernede… ingen is eller lign til børn… jo slushice som kostede penge på trods af all incl… maden var det samme smagsløse måltid gang på gang… pastaerne var bestemt ikke færdige ej var pomfritterne heller… meget af maden var kold og ja bare ikke lækkert… :(
Egypten er generelt ikke et land jeg vil besøge en anden gang men skulle jeg det ville jeg på ingen måder vælge sharm reef hotel…

22 juni 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte et hotel i Hamborg 4/4-7/4…

Bestilte et hotel i Hamborg 4/4-7/4 incl. morgenmad. Da jeg tjekkede ud skulle jeg betale for morgenmaden. Ikke OK.

7 april 2023

Hej Jørgen

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre, at du havde denne negative oplevelse.

Vi hjælper dig gerne yderligere. Kontakt os venligst via vores Hjælpecenter her http://trv.to/9Ctr. Så vi kan undersøge dette nærmere.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen,

Sarah @trivago

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk beliggenhed, dejlig mad og super service

Et ophold på Nymindegab kro, kan varmt anbefales.
Stedet ligger naturskønt, med dejlige værelser, lækker mad og gode vine.
Servicen er helt i top.

19 november 2022

Kære Brith

Tak for din positive feedback.

Vi er glade for at høre, at du havde et behageligt ophold på Nymindegab Kro.
Vi ønsker dig alt det bedste 🥰

Sarah @trivago

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago viser en helt anden pris end…

Trivago viser en helt anden pris end den side man bliver sendt videre til. Når man så kommer derhen så er hotellet heller ikke ledigt i den periode. Virker meget useriøst at man angiver datoer og de så ikke anvendes i søgningen.

3 september 2022

Hej Claus

Mange tak for din feedback til trivago!

Vi er glade for at informere dig om mulighederne, priser og tilbud, der vises på vores hjemmeside.

Kan du venligst kontakte os via vores Hjælpecenter? http://trv.to/9Ctr

Det ville være dejligt, hvis du sender os oplysningerne om problemet i dit spørgsmål.

Vi glæder os til at høre tilbage fra dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skulle bestille hotel i Gøteborg og…

Jeg skulle bestille hotel i Gøteborg og fandt et hotel der var udbudt af Tui når jeg kom ind på hotellet skete der ingenting og man kunne ikke booke hotellet så fandt jeg et andet hotel som også var udbudt af Tui og det kunne heller ikke bookes så tænkte jeg at jeg ville skrive til trivago jeg ved ikke om andre har prøvet det men jeg opgav ihvertfald dårlig oplevelse jeg har nu slettet min trivago app og booker andre steder

27 augustus 2022

Hej Klaus

Tak, fordi du bruger trivago og deler din feedback med os.

Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse ikke var behagelig.

Kontakt os venligst via vores hjælpecenter, https://support.trivago.com/hc/da. Vi er her for at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Aylin @trivago

Skuffet

Skuffet. På Trivagos hjemmeside fandt vi et vandrehjem og der stod at kæledyr var tilladt. Vi bestiller derfor vandrehjem til weekenden til vores familie på 4 + hund, men da vi kommer til vandrehjemmet i Korsør, siger de, at man ikke måtte medbringe hund der i 6 år. Så stod vi der og kunne ikke finde andre ledige steder og måtte derfor køre hele vejen hjem igen. Virkelig skuffet. Opdater venligst jeres side, så man ikke kører forgæves.

7 augustus 2022

Hej Rikke

Mange tak, fordi du gav os denne anmeldelse.

Vi er ked af at høre, at dit ophold er blevet påvirket af vores kæledyrsvenlige filter.

Kan du venligst kontakte os via vores Hjælpecenter? http://trv.to/9CsS

Lees meer over geverifieerde reviews.