we hebben voor het eerst met een QR code gewerkt en zijn uitermate tevreden met het resultaat. Het werd ons door de customer support duidelijk uitgelegd zodat we onze code zelfs konden personaliseren... Toon meer
Ik had bepaalde zaken op de site niet goed gelezen waardoor er problemen zouden kunnen ontstaan bij het gebruik van de QR code die ik creëerde. Ik nam contact op met de klantendienst en kreeg supersne... Toon meer
Bah wat een schaamteloze oplichters. Tijdelijke QR code in onze gedrukte affiches! Was nergens te lezen binnen die 1 minuut waarin ze pretendeerde dat ik gemakkelijk en gratis een QR code kon maken e... Toon meer
Ik heb met trueqrcode enkel maar goede ervaringen! de site werkt heel gemakkelijk. plak de link en hup je kan reeds een qr code downloaden. Deze kan je gemakkelijk gebruiken voor evenementen, inschrij... Toon meer
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
I love this so much
I love this so much, it gives you so much freedom!
Snel en communicatief sterk
Gemakkelijke manier om een QR-code aan te maken. Snelle communicatie en veel tips en tricks.
Het maken van een qr code is makkelijk…
Het maken van een qr code is makkelijk maar om daarna een jaar abonnement te moeten afsluiten voor een hoop geld vind ik belachelijk...Doe dit dan maandelijks waarin je ook maandelijks kan stoppen.

Snelle communicatie
Een gemakkelijke manier om een QR-code aan te maken. Daarnaast was er een snelle communicatie.

Antwoord van Trueqrcode
Dé tip om een QR-code aan te maken!
Niet alleen het process om een QR-code aan te maken is heel eenvoudig en makkelijk. Ook de mogelijkheden nadien zijn ruim en voldoen aan ieders wil.
Daarnaast was er een heel directe communicatie-lijn om me te helpen bij vragen. Top website!

Antwoord van Trueqrcode
Goed werkende QR codes en prima support.
Het zijn goed werkende QR codes en onze vraag aan support over de geldigheid van de QR code werd snel en adequaat beantwoord.

Goed, snel en duidelijk
Wat heel fijn is bij dit bedrijf is dat je snel en duidelijk antwoord krijgt bij een vraag wat in deze anonieme tijd erg prettig is. De methode om een qr code en de feedback die je erop krijgt werkt ook prettig.

Antwoord van Trueqrcode
Ik heb een qrcode aangeschaft maar is offline zonder rederen
Ik heb een qrcode aangeschaft maar is al snel offline en ik kan ook niemand bereiken , ik krijg ook geen response op mail gekregen .
Vind dit erg want op mijn visitekaatjes en brochures die ik speciaal heb gedrukt doet die het niet .
hoop graag een bericht terug!!!!

Antwoord van Trueqrcode
Handige QR code, snelle en goede service
Ik ben blij met de QR code, die direct verwijst naar een pagina op onze website. De QR code was snel gemaakt en makkelijk de kopiëren in een brief. We zijn erg blij met deze oplossing.
De medewerkers van TrueQRcode reageerde snel en vriendelijk op mijn e-mail en boden direct een goede oplossing voor mijn vraag. Dat is fijn!

Wat een bedrijf, top.
Wat een bedrijf, goede service, snelle reactie van de medewerkers en de onze code wordt al veel gebruikt door lezers van een advertentie. Wij gaan zeker meer doen met dit bedrijf. een aanrader

Antwoord van Trueqrcode
Zeer tevreden over de samenwerking met Trueqrcode
Zeer tevreden over de samenwerking met Trueqrcode. De QR code die wij ontvingen werkte uitstekend, zorgde voor een correcte communicatie met onze achterban.
Wij bevelen Trueqrcode aan!
PB Marle

Super vriendelijke medewerkers
Super vriendelijke medewerkers. Heel snel antwoord indien vragen, QR code werkt perfect.

Antwoord van Trueqrcode
handig, hulpvaardig en veel aanbod
TrueQRcode is erg handig als je graag op een gemakkelijke manier een QR-code maakt en opvolgt hoeveel keer je QR-code gescand werd. Je hebt ook veel keuze in de vormgeving van je QR-code. Bij problemen kan je snel terecht bij de klantenservice.

Antwoord van Trueqrcode
Deze site werkt super goed
Deze site werkt super goed! Je kan gemakkelijk en snel leuke QR-Codes maken en het werkt ook nog.

Samenwerken met Truercode was prettig
Samenwerken met Truercode was prettig; snelle respons maakte communicatie soepel. Een suggestie voor verbetering: overweeg het aanbieden van losse verkoop van QR-codes voor extra gebruiksgemak.