Kasyno całkiem nieźle odpowiada użytkownikom którzy lubią zabawę na zróżnicowanych wydawcach gier .. sporo możliwości jeśli chodzi o obrót bonusów a przede wszystkim jasne i przejrzyste menu(lobby) gr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
W tym roku jestem mile zaskoczony gdy większość kasyn ma bardzo niski poziom co do kalendarzy Adwentowych a Tsars trzyma wysoki poziom od kiedy pamiętam. Serdecznie polecam nowym jak i starym doświadc... Toon meer
Z naciskiem na bezpieczeństwo [Nazwa kasyna] to kasyno, które stawia na bezpieczeństwo. Licencja, szyfrowanie danych i rzetelna obsługa sprawiają, że możesz grać bez obaw. Duży wybór metod płatności... Toon meer
Love this casino , I deposited 50 euros and got 3000 hit , I requested withdrawal in Sunday and they paid it out in 5 minutes. Never see so fast withdraws in any casinos.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tsars Casino szybko stało się wyróżniającym się graczem w cyfrowej przestrzeni kasynowej, łącząc najnowocześniejszą technologię z prawdziwą miłością do gier, aby stworzyć charakterystyczne i urzekające środowisko gier. Uruchomiony w 2020 roku, stał się ulubieńcem graczy ze względu na potężną platformę do gier, obszerny katalog gier i najwyższą jakość obsługi klienta. Dzięki bibliotece ponad 4000 tytułów od ponad 52 cenionych twórców gier, Tsars Casino zapewnia bogate i zróżnicowane wrażenia z gry dla każdego gracza. Asortyment obejmuje zarówno ponadczasowe automaty do gier, jak i nowoczesne gry z krupierem na żywo, w tym ulubione tytuły fanów, takie jak "Gates of Olympus" i "Book of Dead", a także znaczną różnorodność automatów Megaways i gier oferujących specjalne funkcje, takie jak bonusy. Tsars Casino słynie z atrakcyjnej oferty powitalnej, w ramach której nowi gracze otrzymują do 10 000 PLN i 200 darmowych spinów. To kuszące powitanie jest rozłożone na pierwsze cztery depozyty, zapewniając znaczny wzrost budżetów na gry dla nowych graczy. Stali bywalcy mogą liczyć na codzienne nagrody, tajemnicze środowe promocje i możliwość udziału w turniejach z nagrodami pieniężnymi. Program VIP urozmaica rozgrywkę codziennymi zwrotami gotówki, specjalnymi bonusami i zwiększonymi limitami wypłat dla oddanych członków. Tsars Casino oferuje szerokie spektrum metod płatności, aby sprostać wymaganiom wygody i bezpieczeństwa swoich użytkowników, w tym klasyczne karty, takie jak Visa i MasterCard, e-portfele, takie jak MiFinity i Jeton, oraz wybór kryptowalut. Ta różnorodność opcji płatności ułatwia proste wpłaty i wypłaty dla klientów z całego świata. Witryna kasyna oferuje nowoczesny, łatwy w użyciu projekt, który jest w pełni zoptymalizowany pod kątem urządzeń mobilnych, umożliwiając graczom zanurzenie się w sesjach gier z dowolnego miejsca, bez utraty jakości lub dostępności. Elegancki wygląd strony, z kojącymi odcieniami niebieskiego, oferuje atrakcyjne wizualnie tło, które upraszcza nawigację poprzez wszechstronny wybór gier i funkcji. Posiadając licencję od rządu Curaçao, Tsars Casino zobowiązuje się do przestrzegania rygorystycznych standardów regulacyjnych w celu zapewnienia bezpiecznego i sprawiedliwego środowiska gier. Wdrożenie szyfrowania SSL w celu zapewnienia bezpieczeństwa danych i wykorzystanie algorytmów RNG do określania wyników gier podkreślają zobowiązanie kasyna do ochrony swoich graczy i zapewnienia uczciwości. Regularne recenzje niezależnych organizacji, takich jak ecoGra, podkreślają zaangażowanie Tsars Casino w etyczne praktyki gier. Tsars Casino wykracza poza konwencjonalne doświadczenie hazardu online, oferując bogatą i zróżnicowaną platformę, która zaspokaja szeroki wachlarz preferencji gier. Dzięki szerokiemu wyborowi gier, lukratywnym bonusom, wszechstronnym metodom płatności i silnemu zaangażowaniu w bezpieczeństwo i uczciwość, Tsars Casino jest najlepszym wyborem dla tych, którzy szukają emocji na automatach online, taktycznej głębi gier stołowych lub dynamicznej atmosfery gry w kasynie na żywo.
Contactgegevens
Odolańska 11, 02-560, Warszawa, Polen
- +48228484262
- support@tsars.com.pl
- tsars.com.pl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Tsars Casino is worth recommending!
Mam dobre doświadczenia z kasynem Tsars. Obsługa klienta odpowiada szybko i sprawnie, co jest dużym plusem. Szeroki wybór gier i wielu dostawców, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Dostępnych jest również wiele promocji oraz różnorodne metody wpłat i wypłat, co jest bardzo wygodne. Ogólnie wszystko działa jak należy. Polecam z całego serca.
I've had good experiences with Tsars Casino. Support responds quickly and efficiently, which is a big plus. There's a wide selection of games and numerous providers, so everyone will find something they enjoy. There are also plenty of promotions and various deposit and withdrawal methods, which is convenient. Overall, everything works as it should. I wholeheartedly recommend it.
Bardzo dobre kasyno dużo dostawców gier…
Bardzo dobre kasyno dużo dostawców gier miły support i bardzo szybkie wyplaty
Świetne miejsce do gry...
Świetne miejsce do gry! Szybkie wypłaty, wiele opcji wpłat, każdy ulubiony dostawca, jakiego znam... Szczerze polecam każdemu!
I recommend Tsars Casino
I recommend Tsars Casino! Fast verification, plenty of deposit options, and above all, fast payouts! A casino worth recommending!
Kasyno tsars jest bardzo dobre.
Kasyno tsars jest bardzo dobre.
Mnóstwo dostawców i dobry bonus powitalny. Atrakcyjna strona kasyna, wiele metod płatności i opcji wypłat.
Szczerze?Polecam jak najbardziej te…
Szczerze?Polecam jak najbardziej te kasyno. Głównym powodem mojej pozytywnej opinii Jet to że można grać korzystając z kryptowaluty
Tsars to najlepsze Kasyno w którym…
Tsars to najlepsze Kasyno w którym grałem.Mają wiele ciekawych promocji.Pełna gama slotów od wieli dostawców sprawia że każdy znajdzie coś dla siebie.Ponadto dużo możliwości depozytów oraz wypłat.Ogolnie polecam to Kasyno w stu procentach
Bardzo sprawna obsługa
Bardzo sprawna obsługa, duży wybór gier, dużo.szybkich metod wypłat
Znajomi korzystają od dawna i polecają
Ciekawe bonusy
Daje 4
Najlepsze Kasyno
Dobre i wiarygodne kasyno
Dobre i wiarygodne kasyno, Zachęcają dobrymi bonusami, Łatwa i szybka rejestracja oraz weryfikacja konta
A trusted casino
A trusted casino, a user-friendly website interface, a wide selection of games, and fast deposits and withdrawals.
Recenzja kasyna TSARS
Kasyno Tsars jest jednym z moich ulubionych kasyn online. Na początku nie bylam zdecydowana gdyż miałam już swoje ulubione kasyna. To kasyno poleciła mi koleżanka i nie sądziłam że tak się wciągnę. Duży wybór gier, przyjazny czat i super bonusy. Polecam serdecznie każdemu
I’ve had a great time playing at Tsars
I’ve had a great time playing at Tsars! The games are exciting, the interface is easy to use, and customer support is very helpful. I especially enjoyed the themed slots and the smooth withdrawals. Definitely one of my favorite online casinos!
Ulubione Casino Tsars!
Łatwa i szybka rejestracja oraz weryfikacja konta. Wygodna intuicyjna obsługa strony.
Support jest naprawdę pomocny i obecny 24/7.
CUIDADO CON ESTA CASA
mucho cuidado con esta casa te premiara en slots te devolvera perdidas volveras a perderlas de nuevo ganaras y asi hasta que ejerzan el brutal cambio en el que perderas sin medida juegues a la slot juegues durante meses y meses,mucha licencia mucha auditoria pero al final lo unico hacen es dar un juego dinamico en el que no obtienes perdidas y asi ir enganchando al jugador a jugar mas y mas cuando esi cambie cambiara radicalmente y perderas sin medida y sin cambios mucho cuidado te diran que es cuestion de suerte...una suerte muy casual.
Excellent service
Excellent service - Withdrawal is fast. Bonuses are easy to see when you are wagering. No issues at all with deposit or withdraw. Like I got my withdraw in 15mins. Thanks again
Love this casino
Super schnelle Auszahlung.
Super schnelle Auszahlung.
Gute Spiel Übersicht und Auswahl.
Sehr guter Live Chat
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.