Tuinadvies Reviews

1.983
TrustScore 3 uit 5

3,1

Na 17 dagen werd mijn bestelling Elfenbloemen eindelijk geleverd: 9 Epimedium Youngianum Roseum, 6 Epimedium Grandiflorium Red Beauty en 6 EpimediumGrandiflorum Shiho. Geen bericht over vertrag... Toon meer

Geen problemen met het bedrijf. Wel niet tevreden over de levering via Bpost. Bij de bestelling was thuislevering gevraagd maar het pakket moest afgehaald worden op het postkantoor. Bovendien kwam de... Toon meer

Geniale manier van verpakken van planten. Toch bij drukke periode's geen update-status van verzending of verdere info, terwijl op de website een snelle levering wordt geadverteerd. BPost leverancier g... Toon meer

Snelle en correcte levering. Wij zijn super tevreden over onze bestelling die wij de dag na de bestelling al thuis kregen geleverd. Wij vinden het een voordeel dat het pakket met Bpost werd verzonden... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.983)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sprookjesbloem

is heel mooi gemaakt en geeft als het donker is stemming....buren vroegen me al waar ik dat gehaald had

28 juni 2024

De planten waren zeer vakkundig verpakt…

De planten waren zeer vakkundig verpakt zodat ze geen schade konden lijden tijdens transport. De planten waren allemaal in prima staat en de grond was voldoende vochtig. Ik was aangenaam verrast!

12 juni 2024

Gezonde planten

Omdat de plant zeer gezond is en zeer levendig verder groeit (zoals alle anderen daar voorheen gekocht) zeer veilig verpakt en vlotte levering.

13 juni 2024

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Heb een ander product ontvangen dan dat ik besteld heb. Maar moet zelf opdraaien voor de kosten van de retourzending. Niet te geloven dat dat nog bestaat zo'n belabberde service.

En maar eigenwijs blijven beweren dat het om hetzelfde product in een andere verpakking gaat. Dat is aantoonbaar niet waar. Product dat ik besteld heb en dat op de foto staat is obv fipronil - voor binnenhuis en buitenshuis. Het product dat ik ontvangen heb is uitsluitend voor binnen en heeft een andere werkzame stof. Ik wil het buiten gebruiken… zie website kb-home.nl

5 juni 2024
Logo Tuinadvies

Antwoord van Tuinadvies

Beste Esther,
We hebben u reeds op de hoogte gebracht dat u het correcte product hebt ontvangen, maar dat de verpakking is veranderd en afwijkt van de foto op onze site. De inhoud van het product is dan ook identiek.
We hopen u hiermee dan ook voldoende geïnformeerd te hebben.
Team Tuinadvies

De service was snel.

De planten werden snel verstuurd en werden verzorgd ingepakt. Jammer genoeg was de doos net te klein waardoor een hele tak aan de top doorgebroken was.

20 mei 2024

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.
Wij zijn super tevreden over onze bestelling die wij de dag na de bestelling al thuis kregen geleverd. Wij vinden het een voordeel dat het pakket met Bpost werd verzonden aangezien deze naar onze mening het meest correct afleveren conform het tijdstip dat ze doorgeven.

27 mei 2024

Telefonisch onbereikbaar

De dag zelf van levering heb ik meteen mail gestuurd met de inhoud wat is misgelopen .Ik mocht daar nog geen antwoord op ontvangen.Telefonisch waren/ zijn jullie niet bereikbaar wegens “te druk” .Bij het tuinbeeld ontbreekt het onderstel en bij de meststof is de dop kapot waardoor die niet herbruikbaar is en de vloeibare meststof niet kan bewaard worden daar die niet terug kan afgesloten worden en zo zal uitdrogen .Graag dringend een oplossing hiervoor

15 mei 2024
Logo Tuinadvies

Antwoord van Tuinadvies

Het spijt ons dit te vernemen. Is het mogelijk uw bestelnummer op te geven aub? Dan kan ik dit verder voor u nakijken. Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak.

een uitstekend product

De afhandeling was correct, de levering vlug.
Na een eerste bestelling vastgesteld dat het een uitstekend product is, en daarna een tweede, veel grotere hoeveelheid gekocht.

14 mei 2024