Nem bestilling. Hurtig levering. Eneste men er, at varen umiddelbart skal bruges med ekstra remedier, der kun kan købes hos forhandleren. Er dog ikke helt sikker, da TUK endnu ikke er taget i brug.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Synes alt i alt produktet er rigtig godt. Men synes godt nok det er svært at finde lydbøger som passer til de bøger vi i forvejen har. Synes ikke der er så stor fornyelse af bøger i shoppen. Synes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er virkelig glade for vores TUK højtaler. Bøgerne med side-skift lyd har gjort, at mine børn på 3 og 5 år nu tilvælger bøgerne på alle tider af dagen, fordi de selv kan sidde og følge med i histo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
TUK forbinder lydbøger og trykte bøger – det gør vi for at åbne litteraturens underfundige univers for alle børn. TUK giver plads til fordybelse og fantasi, til hyggelige stunder og fantastiske læseoplevelser. Læs, lyt og mærk magien brede sig.
Niels Jernes Vej 10, 9220, Aalborg Ø, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Nem bestilling. Hurtig levering.
Er dog ikke helt sikker, da TUK endnu ikke er taget i brug.

Antwoord van TUK
Elendigt udvalg, absurd dyrt og rovdrift på forældre.

Antwoord van TUK
ein ERLEBNIS DER BESONDEREN ART -- TUXI-FAHRT IN FUNCHAL MIT SIBYLLE VETTER - EINE KLASSE FRAU ALS TOUR GUIDE MIT SPASS UND ERFAHRUNG AUF IHREM GEBIET-- FÜNF MAL DAUMEN HOCH--
WER IN FUNCHAL TUXI FAHREN MÖCHTE -- FRAGT NACH DIESER FRAU -- KLASSE
Vi er mega glade for tuk. Så meget at vi måtte købe en mere. Så de havde en hver.
Børnene bruger dem hver dag når de skal sove. Det er et godt alternativ til skærm.
Den ene er nu et par år gammel og den fungerer stadig upåklageligt.
Største anbefaling herfra

Antwoord van TUK
Jeg synes det her er et godt og vigtigt redskab til at formidle læselyst. Men grunden til at jeg ikke kan give den sidste stjerne er simpelthen fordi, der er for lidt kreativ kontrol over de selvindlæste bøger. Jeg kan kun optage direkte til appen - hvilket vil sige giver kun minimale muligheder for godt mikrofon valg. Jeg kan ikke indtale og lægge redigeret lydfil ind, hvor jeg også eventuelt ville kunne tilføje en indikatorlyd til sideskift, hvilket ikke er muligt ved selvlæste bøger i appen, som virker kontraintuitivt, da det skal støtte barnet i oplæsningen?
Hvis disse funktioner kommer på et tidspunkt, så får app, højtaler og koncept 5 stjerner.

Antwoord van TUK
Alt for svær at komme igennem til, hvis der opstår udfordringer

Antwoord van TUK
Super god service, og skønt produkt! Vi er virkeligt glade for den! Eneste minus er at man ikke kan bruge headset til den, men håber det kommer på et tidspunkt 🤞🏻🤞🏻😁

Antwoord van TUK
Genialt koncept som børnene sprang lige ombord på!

Antwoord van TUK
Fedt koncept, men der går noget galt.
Man giver 500kr for en højtaler og køber nogle tags for en meromkostning og forventer således at man kan få sine bøger læst højt.
Det kan man ikke, man skal efterfølgende betale 70-100kr pr. bog, som man vil have læst højt. Det er helt i overkanten!

Antwoord van TUK
Synes ikke der er så stor fornyelse af bøger i shoppen.
Synes det er dyrt abonnement for selv at kunne indtale. Købe godt godt et engangsbeløb men det er alligevel konverteret til månedlig betaling.

Antwoord van TUK
Tuk med “læs og lyt” er et rigtig godt koncept.
Vores yngste dreng på 7 år havde ét stort ønske:
En bog, han både kunne bladre i og lytte til samtidig. Det har vist sig svært at finde – det er ikke noget, man bare lige kan låne på biblioteket mere.
Efter lidt søgen på nettet fandt jeg Tuk, og det var præcis det, vi ledte efter!
Bøgerne er børnevenlige og overskuelige, det at kunne følge med i teksten samtidig med, at han lytter, gør læsningen til en sjov og lærerig oplevelse.
Vores søn siger selv, at det giver ham ro, når han sidder med bogen, og det er smart, at han selv kan starte bogen med højttaleren – det giver ham en følelse af selvstændighed og kontrol.
Det fantastiske er, at det virker – også selvom man endnu ikke kan læse. Lyden guider barnet gennem historien, og det gør det både trygt og spændende at fordybe sig i bøgerne på egen hånd.
Tak for et godt produkt – det har virkelig glædet både barn og forældre!

Antwoord van TUK
Vi har haft TUK Lyt og Læs-højtaleren hjemme i noget tid nu, og vores søn har brugt den en del. Han lærer ikke at læse på den traditionelle måde, men genkender ord visuelt og lærer dem udenad – og her har TUK virkelig været en gamechanger.
Højtaleren læser teksten højt og giver et lille pling, når barnet skal bladre – det gør det nemt for ham at følge med og skabe mening i det læste. Det giver ro, struktur og ikke mindst motivation. Vi har set fremskridt i hans læsning og han har udvidet sin interesse forforskelluge emner af bøger.
Jeg ser et stort potentiale i, at flere børn kan bruge højtaleren sammen og få styrket både læselyst og forståelse.
TUK-højtaleren er nem at bruge, solidt bygget og kommer med alt, man skal bruge.
Supporten har været helt genial, da jeg havde højtaler hvor en enkelt diode var gået ud på skærmen, lyden virkede stadig, alligevel fik jeg en ny uden ekstra omkostning. Jeg håber, flere skoler og institutioner får øjnene op for, hvor effektiv og inkluderende en løsning det her faktisk er.

Antwoord van TUK
Nemt for børnene at bruge.
Nemt at tilføje egne bøger.
God abonnementspris.
Ingen skærm.

Lækker hjemmeside..
Bestilte en TUK plus 6 bøger, som kom godt pakket ind og til tiden
TUKEN er lækker og nem at bruge :)

Mine børn elsker TUK.
Udvalget er rigtig stort og godt til forskellige aldre.
Hurtig og rigtig god kundeservice når man ringer og har spørgsmål eller brug for hjælp med TUK.
Det eneste er dog at jeg godt kan se det kan blive en del penge i længden med alle de bøger og lyde.
Der ville det være godt hvis det var muligt at arbejde på et abonnement eller andet😁

Konceptet: 5 stjerner
Teknik: 1 stjerne
Brugervenlighed: 1 stjerne (opsætning)
Pris: 1 stjerne
Jeg er vild med tanken om en højtaler som kan afspille lydbøger uden at barnet skal bruge forældrenes device. Og så er det nostalgisk med barndommens pling-lyd på udvalgte lydbøger. Plinglyden kan fastholde barnet til tekst og evt billeder.
Her stopper glæden dog.
Ved modtagelse af højtaler er der intet opladekabel med. Den er ikke nem at opsætte, da vejledningen ligger online og når man skal sætte appen og højtaler op, kan man ikke gå ud og se Vejledningen på samme device, for så skal man starte forfra.
Herudover bruger højtaleren 2,4GHz netværk og er derfor svær at sætte op hvis man ikke har forstand på IT. Det er gammel teknologi. Man kan heller ikke bruge store bogstaver eller specialtegn i password til netværket, da højtaleren så ikke vil gå på.
Man kan derfor i princippet ikke bruge højtaleren, det da vil nedsætte sikkerheden gevaldigt på ens netværk, hvis det lykkes at opsætte den.
Angående prisen, så er bøgerne nogenlunde markedspris. Abonnementet på 39kr for plinglyden er for mange penge. Prisen på højtaleren er for høj i forhold til at den kun kan bruges til tuk-produkter og ikke til at tilslutte fx Spotify eller allerede købte lydbøger.

Antwoord van TUK
Dejlig købsoplevelse. Mulighed for god sparring og vejledning - samt en oplevelse af, at ejeren oprigtig er interesseret i brugerens oplevelser for at gøre produktet til en dejlig oplevelse.

Antwoord van TUK
Elsker vores TUK speaker 🤩 Det er så smart og minder mig om min barndom med kasettebånd hvor man kunne høre sine bøger. Det elskede jeg og jeg håber mine børn kommer til at holde lige så meget af TUK 😊

Antwoord van TUK
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.