Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling. Hurtig levering. Eneste men er, at varen umiddelbart skal bruges med ekstra remedier, der kun kan købes hos forhandleren. Er dog ikke helt sikker, da TUK endnu ikke er taget i brug.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg synes det her er et godt og vigtigt redskab til at formidle læselyst. Men grunden til at jeg ikke kan give den sidste stjerne er simpelthen fordi, der er for lidt kreativ kontrol over de selvin... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Synes alt i alt produktet er rigtig godt. Men synes godt nok det er svært at finde lydbøger som passer til de bøger vi i forvejen har. Synes ikke der er så stor fornyelse af bøger i shoppen. Synes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er virkelig glade for vores TUK højtaler. Bøgerne med side-skift lyd har gjort, at mine børn på 3 og 5 år nu tilvælger bøgerne på alle tider af dagen, fordi de selv kan sidde og følge med i histo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderboekwinkel

Geschreven door het bedrijf

TUK forbinder lydbøger og trykte bøger – det gør vi for at åbne litteraturens underfundige univers for alle børn. TUK giver plads til fordybelse og fantasi, til hyggelige stunder og fantastiske læseoplevelser. Læs, lyt og mærk magien brede sig.

4,2

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

An amazing screen free but hands on experience

An amazing tool. We are a bilingual family and being able to record the books has been amazing .
Looking forward for some expansion in the language of the books available! ❤️
Very happy can only recommend!

23 februari 2025

Antwoord van TUK

Dear Christina, Thank you so much for the kind words. It's great that you're happy with TUK. And that you benefit from the feature of recording your own voices in the books yourself - in your native language. We would really like to expand our range to cover languages ​​other than Danish :) Hopefully it will come one day :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Først og fremmest en genial ide og ok…

Først og fremmest en genial ide og ok produkt. Det bliver brugt dagligt her hjemme. MEN der har været mange udfordringer og bump for at få det optimale ud af det. Men trods alt god og nemt tilgængeligt support.

13 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van TUK

Tak for din feedback. Vi arbejder benhårdt på at gøre oplevelsen så gnidningsfri og magisk som mulig, men ind imellem kan der opstå udfordringer, og så står vi klar for at sikre at alt spiller.

Vi er så glade for, at TUK er hyppigt i brug og skaber (læse)glæde.

Glad for gaven

Jeg har købt en julegave til en lille pige, som er vildt interesseret i oplæsning. Alt i pakken er overført til hendes forældre, som er glad for gaven.

1 januari 2025

Antwoord van TUK

Hvor er det dejligt at høre, hun blev glad for gaven :-)

Alt er fremragende

Alt er fremragende - højtaler, bøger og anvendelighed. Altid super service.

27 december 2024

Antwoord van TUK

Hej Vibeke. Tusinde tak for den fornemme anmeldelse. Det varmer helt ind i hjertet :) Det glæder os at høre at du er tilfreds med TUK - Mange hilsner Kasper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kæmpe stor fan af det her…

Jeg er kæmpe stor fan af det her koncept! Min søn elsker bøger og det her har bare givet ham endnu mere læselyst.
Det er så nemt og overskueligt - og selv mit barn på tre år, kan sætte højtaleren i gang.

26 december 2024

Antwoord van TUK

Hej Rikke. Tusinde tak for din besked og den flotte anmeldelse :) Hvor er vi glade for at høre at høre at I er glade for TUK og at det giver mere læselyst - det er en af grundende til at vi valgte at udvikle konceptet. Fortsat god fornøjelse med TUK :) Mange hilsner Kasper

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er virkelig god for vores TUK og…

Jeg er virkelig god for vores TUK og min datter bruger den ofte.
Den var dog lidt svært at starte op men derfra kørte det helt fint.

2 december 2024

Antwoord van TUK

Hej Annette. Vi er utroligt glade for at høre at alt (ny) kører fint. Tak for den flotte anmeldelse - trods det at den var lidt svær at sætte op. Mange hilsner Kasper fra TUK

Mega smart og nemt!

Mega smart og nemt!
Vi elsker at læse og at kombinere det med at lytte er et hit! Det fungerer super godt og det er nemt at opsætte og bruge ☺️

2 december 2024

Antwoord van TUK

Hvor dejligt at høre :) Tak for den flotte anmeldelse, og forsat god fornøjelse med TUK :) Mange hilsner Kasper

Hurtig og god service

Godt produkt og hurtig leveringstid

26 november 2024

Antwoord van TUK

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds :) Mange hilsner Kasper fra TUK

Varm anbefaling

Det er et super godt og super smart produkt

14 november 2024

Antwoord van TUK

Tusinde tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for, men endnu mere glade for at høre at I synes om TUK :) Mange hilsner Kasper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er simpelthen så glade for vores tuk…

Vi er simpelthen så glade for vores tuk speaker. Det giver nyt liv til bøgerne og giver børnene fornyet lyst til at sidde og læse i bøger.

15 november 2024

Hej Marie-Louise,

Tak for den flotte anmeldelse :) Den er vi rigtig glade for, men endnu mere glade for at høre at børnene får fornyet lyst til at læse bøger :) Mange hilsner Kasper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille - god service ved spørgsmål

31 oktober 2024

Antwoord van TUK

Tusinde tak Camilla :) Det glæder os du har haft en god oplevelse :) Mange hilsner Kasper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let at komme i dialog med firmaet

Let at komme i dialog med firmaet, både inden evt. Køb, hvor spørgsmål besvares, og efter køb, hvor der gives god gnidning.
Og børnebørnene på 5 og7 år fangede ideen med det samme.
De læser nu bøger både sammen og hver for sig.

29 oktober 2024

Antwoord van TUK

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for, men også at I er glade for TUK :) Mange hilsner Kasper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er SÅ glade for TUK højtaleren.

Vi er SÅ glade for TUK højtaleren.
Der var problemer med den efter længere tids brug og en opdatering der gik i ged, men jeg fik hurtigt svar og fik sendt en ny højtaler virkelig hurtigt. Jeg behøvede ikke at sende den anden retur inden, så sendte den blot bagefter, og undgik dermed at vente længe på den nye.
Ekstrem god kundeservice, meget venlig og nysgerrig på hvad vi som forbrugere tænker om produktet.

Den gode og hurtige service betød meget da vi er dybt afhængige af TUK. Min datter bruger den hver evige eneste aften og også ofte i løbet af dagen når hun holder en pause/laver krea eller andet. Den er så nem for hende selv at betjene og hun elsker den.

Vi har til sammenligning også prøvet andre lign produkter (bl.a) timio. Og den er fin, men rummer slet ikke samme muligheder for at få præcis de historier ens barn finder spændende. Så jeg vil klart anbefale TUK.

7 november 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van TUK

Tusinde tak for de rosende ord. Dem er vi meget glade for, men endnu mere glade for at høre at I er tilfredse med TUK :) Mange hilsner Kasper

lækkert produkt

lækkert produkt - måske lydbogs pakker kunne være en ide :) eller mængde rabat over tid??

27 oktober 2024

Antwoord van TUK

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi virkelig glade for :) Og tak for ideen med lydbogspakker. Det tager vi med i tankerne og drøfter om det kan være en mulighed i fremtiden. Fortsat god fornøjelse med TUK :) Mange hilsner Kasper

Jeg er fan af produktet

Jeg er fan af produktet, og selvom der var en fejl i leveringen, så fik vi løst udfordringen. Jeg synes ikke helt at programmet i højtaleren helt spiller, den er lidt ustabil, vores skulle opdateres et par gange før den virkede helt, men god guide bare kulissen.

Men når det så er sagt, så elsker jeg alt ved konceptet og vigtigst af, alt min datter på 8 har kværnet 4 bøger igennem, med plinglyd og det er en kæmpe stor ting, så for det får i den ekstra stjerne.
Alt går i den rigtige retning, man lyst til mere og der er et godt udgangspunkt. Når der kommer hovedtelefoner i samme serie, så står jeg klar.

Min anbefaling er klar, alle med læsevanskeligheder og skoler bør investerer i denne. Tak🙏😉🙌 for jer. Fra Rosa og mor.

7 oktober 2024

Antwoord van TUK

Hej Rosa og Mor. Jeg er ked af at høre at I havde problemer med at komme i gang, men glad for at vi fik det løst tilfredsstillende. Tak for jeres tålmodighed :) Når det er sagt, så tusinde tak for de rosende ord. De varmer en lille start-up's hjerte :) Vi ved nøjagtigt hvorfor I blev ramt af problemer, og de er nu løst i vores produkt. Endnu en gang tak for de rosende ord, og fortsat god fornøjelse med TUK :) Mange hilsner Kasper

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

11 september 2024

Antwoord van TUK

Tusinde tak for de pæne ord. Det glæder os at du er tilfreds med vores service og levering :) Mange hilsner Kasper fra team TUK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en af det bedste service i…

Jeg fik en af det bedste service i forbindelse med et køb at TUK højtaler og ombytning.

13 september 2024

Antwoord van TUK

Tusinde tak for de rosende ord. Vi er glade for at du kunne bruge vores hjælp :) Mange hilsner Kasper :)

Lees meer over geverifieerde reviews.