Turtle Nordic Reviews 411

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

10 poäng hela vägen! Grym produkt! Paketering, snabb leverans, produkten funkade exakt lika perfekt om än inte lite vassare än Thule som jag alltid köpt innan! Jag är här för att stanna!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Otroligt snabb leverans.5+ Bifogad instruktion på papper för montering värdelös. Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trodde jag fått fel storlek på taktäcken, men visade sig vara mitt ögonmått som svek mig & enkelt bytte plats på dem. Markus på kundtjänst bemötte mig professionellt och var väldigt tillmötesgående.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Auto-accessoire winkel

Geschreven door het bedrijf

Turtle Nordic erbjuder allt du behöver för att få med dig allt det du önskar på din bilresa. Vi har takräcken, lastbågar, takboxar, cykelhållare och många liknande lasttillbehör för bilen. Handla online eller i vår lagerbutik i Örebro.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och perfekt passform på…

Snabb leverans och perfekt passform på bilen

20 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för din fina feedback! Härligt att höra att både leveransen och passformen levde upp till förväntningarna.
Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa tillbehör!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Relativt snabba leveranser och…

Relativt snabba leveranser och överkomlig prissättning.

6 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din recension! Vad kul att höra att du upplevde leveransen som snabb och att du är nöjd med priset. Vi arbetar hela tiden för att kombinera bra kvalitet med ett rimligt pris.

Väldigt bra kundbemötande

Väldigt bra kundbemötande, snabb leverans

28 maart 2026

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och leveransen precis så vi vill att det ska fungera. Välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En mycket väldesignade produkt med hög…

En mycket väldesignade produkt med hög finnis på detaljerna.
Leveransen var blixtsnabb.

13 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket för de fina orden!
Vi lägger mycket fokus på både design och detaljer, så det är extra roligt att det uppskattas. Kul också att leveransen nådde fram snabbt!

10 poäng hela vägen

30 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för ditt omdöme riktigt kul att höra!
Härligt att produkten levde upp till förväntningarna och att allt fungerade smidigt hela vägen. Varmt välkommen tillbaka!

Verkar fylla sin funktion

Verkar fylla sin funktion, stabilt och relativt enkelt att montera, men delarna skulle kunna passat lite bättre i varandra.

9 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din recension! Kul att höra att produkten upplevs stabil och fyller sin funktion. Vi tar med oss din feedback kring passformen mellan delarna – sådant är värdefullt för oss i vårt fortsatta förbättringsarbete. Hör gärna av dig om du har några frågor eller behöver hjälp!

Helt okej

Cykelstället var inte så lättmonterat som det verkar på reklamen, lite plastig känsla i fästena. Takräcket var enkelt och bra.

8 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre. Vi tar med oss synpunkten kring monteringen och känslan i fästena, och är glada att höra att takräcket levde upp till förväntningarna. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp eller tips kring monteringen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kundtjänst och snabb leverans

Snabb leverans men tyvärr inte rätt del. ringde kundtjänst som skickade rätt del, och redan dagen efter hade jag fått levererat ny del BRA.

2 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med både kundtjänsten och leveransen, och att det löste sig snabbt när fel del skickats

Toppklass

Ringde deras kundtjänst som svarade inom ett par signaler och fick prata med en livs levande människa som dessutom var hjälpsam och trevlig. Behövde ett takräcke akut som jag beställde och som leverades dagen efter. Lättmonterat och fint räcke. Mycket nöjd och rekommenderar varmt!

26 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Wow, stort tack för din fantastiska recension! Riktigt kul att höra att du fick snabb hjälp av kundtjänst och att allt löste sig smidigt precis den upplevelsen vi vill ge. Tack för rekommendationen! 🚗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris! Takräcken som gör sitt jobb.

13 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen, priset och att takräckena gör jobbet som de ska

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb leverans. Uppfyllde förväntningarna.

12 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din recension! Härligt att leveransen var snabb och att produkten levde upp till dina förväntningar 👍

Takräcket passade bra

Takräcket passade bra till min bilmodell, som utlovat. Enkelt att montera och känns stabilt.

9 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack! Kul att höra att passformen och stabiliteten motsvarade förväntningarna 💪

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveransen var snabb och bra.

Leveransen var snabb och bra. Jag har monterat och det var enkelt. Men inte hunnit pröva det på bilen.

24 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din recension! Vad bra att monteringen var enkel – hoppas du blir lika nöjd när du väl testar det på vägen 🚗

Smidig montering

Enkel montering men ännu smidigare att montera av😀

7 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket! Precis så vill vi att det ska kännas – både enkelt på och av 😄

Ok snabb leverans.

4 maart 2026

Stort tack! Härligt att leveransen levde upp till förväntningarna 👍

Bra!

Bra och lätt att sätta på taket, inget större irriterande vindbrus.

18 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din fina feedback! Kul att höra att monteringen gick smidigt och att du upplever minimalt vindbrus 🙌

Otroligt snabb leverans.5+

Otroligt snabb leverans.5+
Bifogad instruktion på papper för montering värdelös.
Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades delvis.
Negativt är att skidstället sitter väldigt högt, vilket medför att det är svårt att få kraft att fälla ner låsbyglarn
Vänligen
Eva-Britt Wohlin 073 0601726
Håkan Zerpe 070 6737507

14 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Vi beklagar verkligen att monteringsanvisningen inte levde upp till förväntningarna och att information saknades – det tar vi med oss för att kunna förbättra tydligheten framåt. Tack också för att du delar din upplevelse kring höjden och användningen av skidstället, det är värdefull input för oss.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna med både montering och eventuella frågor kring produkten.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.