10 poäng hela vägen! Grym produkt! Paketering, snabb leverans, produkten funkade exakt lika perfekt om än inte lite vassare än Thule som jag alltid köpt innan! Jag är här för att stanna!
Otroligt snabb leverans.5+ Bifogad instruktion på papper för montering värdelös. Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades d... Toon meer
Trodde jag fått fel storlek på taktäcken, men visade sig vara mitt ögonmått som svek mig & enkelt bytte plats på dem. Markus på kundtjänst bemötte mig professionellt och var väldigt tillmötesgående.... Toon meer
Turtle Nordic erbjuder allt du behöver för att få med dig allt det du önskar på din bilresa. Vi har takräcken, lastbågar, takboxar, cykelhållare och många liknande lasttillbehör för bilen. Handla online eller i vår lagerbutik i Örebro.
Västra vagngatan 1C, 702 27, Örebro, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Turtle Nordic
En mycket väldesignade produkt med hög finnis på detaljerna.
Leveransen var blixtsnabb.

Antwoord van Turtle Nordic
Verkar fylla sin funktion, stabilt och relativt enkelt att montera, men delarna skulle kunna passat lite bättre i varandra.

Antwoord van Turtle Nordic
Cykelstället var inte så lättmonterat som det verkar på reklamen, lite plastig känsla i fästena. Takräcket var enkelt och bra.

Antwoord van Turtle Nordic
Snabb leverans men tyvärr inte rätt del. ringde kundtjänst som skickade rätt del, och redan dagen efter hade jag fått levererat ny del BRA.

Antwoord van Turtle Nordic
Ringde deras kundtjänst som svarade inom ett par signaler och fick prata med en livs levande människa som dessutom var hjälpsam och trevlig. Behövde ett takräcke akut som jag beställde och som leverades dagen efter. Lättmonterat och fint räcke. Mycket nöjd och rekommenderar varmt!

Antwoord van Turtle Nordic
Takräcket passade bra till min bilmodell, som utlovat. Enkelt att montera och känns stabilt.

Antwoord van Turtle Nordic
Leveransen var snabb och bra. Jag har monterat och det var enkelt. Men inte hunnit pröva det på bilen.

Otroligt snabb leverans.5+
Bifogad instruktion på papper för montering värdelös.
Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades delvis.
Negativt är att skidstället sitter väldigt högt, vilket medför att det är svårt att få kraft att fälla ner låsbyglarn
Vänligen
Eva-Britt Wohlin 073 0601726