Turtle Nordic Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Otroligt snabb leverans.5+ Bifogad instruktion på papper för montering värdelös. Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringde deras kundtjänst som svarade inom ett par signaler och fick prata med en livs levande människa som dessutom var hjälpsam och trevlig. Behövde ett takräcke akut som jag beställde och som leverad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trodde jag fått fel storlek på taktäcken, men visade sig vara mitt ögonmått som svek mig & enkelt bytte plats på dem. Markus på kundtjänst bemötte mig professionellt och var väldigt tillmötesgående.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Auto-accessoire winkel

Geschreven door het bedrijf

Turtle Nordic erbjuder allt du behöver för att få med dig allt det du önskar på din bilresa. Vi har takräcken, lastbågar, takboxar, cykelhållare och många liknande lasttillbehör för bilen. Handla online eller i vår lagerbutik i Örebro.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

121 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans och produkten va lätt…

Snabb leverans och produkten va lätt monterad på bil.

Packningen som kunden ska montera dit verkar sitta lite löst, jag ser att det finns en risk att den lossnar och den försvinner när de ligger på förvaring mellan användning.

2 juni 2026

Hej Tobias!
Stort tack för ditt fina omdöme!
Gummipackningen som du som kund behöver montera på fästet på produkten du köpte kan ibland vara lite knepig att få på korrekt, men när de väl sitter ordentligt så brukar de sitta kvar. Hör gärna av dig till oss så kan vi hjälpa dig kika på om vi kan ge dig något tips!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snyggt och slimmat takräcke som sitter…

Snyggt och slimmat takräcke som sitter som pitten i Greta. Trevligt kundbemötande + en liten godisbit i kartongen. Inga problem med återkoppling.

10 mei 2026

Tack för de fina orden!

Kul att höra att du är nöjd med både takräcket och vår service. Tack för att du valde Turtle Nordic.
Kul att godisbiten i kartongen uppskattades också!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Falsche Halterungen! Gefahr fürs Dach!

Liefern die falschen Halterungen für einen Citroen c5 aircross. Damit macht man sich das Dach kaputt. Bloß gut, rechtzeitig bemerkt. Das ist kein Qualitätsservice. Fpr den Preis erwarte ich eine einwandfreie Lieferung. Jetzt habe ich Dachträger die ich nicht nutzen kann!

2 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Turtle Nordic

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Wir bedauern, dass Sie mit Ihrer Bestellung nicht zufrieden sind. Da uns die Sicherheit und die korrekte Verwendung unserer Produkte sehr wichtig sind, haben wir Ihren Fall bereits ausführlich per E-Mail mit Ihnen geprüft.

Nach Überprüfung der Bestellung und der Fahrzeugzuordnung können wir bestätigen, dass die gelieferten Halterungen für das von Ihnen angegebene Fahrzeug vorgesehen sind. Auch wenn Sie zu einer anderen Einschätzung gekommen sind, handelt es sich nach unserem Kenntnisstand nicht um eine Falschlieferung.

Um Ihre Bedenken auszuräumen, haben wir Ihnen bereits mehrere Lösungsvorschläge angeboten und standen Ihnen für Rückfragen zur Verfügung. Daher bedauern wir es, dass Sie den Eindruck gewonnen haben, die Dachträger seien nicht nutzbar.

Kundenzufriedenheit und Produktsicherheit haben für uns höchste Priorität. Aus diesem Grund nehmen wir jede Rückmeldung ernst und unterstützen unsere Kunden bei Fragen zur Montage und Anwendung jederzeit gerne.

Ihr TurtleNordic Team

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Takräcket är snyggt och passar bra på…

Takräcket är snyggt och passar bra på bilen.
Den plastbit som nyckeln sitter i och som täcker fästskruvarna känns väldigt klen.
Det är dessutom mycket högt vindbrus från takräcket vid hastigheter över 80 km/tim.

8 mei 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din recension och för att du valde Turtle Nordic!

Vad roligt att höra att du tycker att takräcket är snyggt och passar bra på bilen.

När det gäller plastkåpan med låscylindern är den konstruerad främst som ett skydd för fästskruvarna och låsmekanismen. Vi tar ändå till oss din feedback och uppskattar att du delar med dig av dina upplevelser.

Angående vindbruset kan det variera beroende på bilmodell, takets utformning och hur profilerna är placerade. Om takräcket inte används för tillfället kan det vara värt att kontrollera att gummilisterna sitter korrekt monterade i T-spåren.

Tack igen för din feedback och förtroendet att välja Turtle Nordic!

Lätt handling

Bra hemsida, snabb leverans och en smidig affär.

5 mei 2026

Hej Stefan,

Stort tack för dina fina ord och ditt fina betyg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde ett cykelställ för upp till…

Beställde ett cykelställ för upp till 4st cyklar, tog 2ddg för leverans, vid montering upptäckte jag att ena fästet för att förankra ramen på cykeln var deffekt, mailade och påtalade felet, fick en ny ngn dag senare , supernöjd med mottagandet och servicen

2 mei 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊

Vad skönt att höra att allt löste sig snabbt och smidigt efter att du kontaktade oss angående delen som var defekt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och hoppas att ni får många fina cykelturer framöver!

Tolle Beratung

Tolle Beratung, schnelle Lieferung und super Qualität.

21 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! 😊

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Beratung, der schnellen Lieferung und der Qualität zufrieden sind.

Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem Produkt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick så bra hjälp när jag ringde…

Jag fick så bra hjälp när jag ringde in!!
Bra bemötande!!

Mvh Petra Sterner

26 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket Petra för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och ett trevligt bemötande när du ringde in.

Bra cykelställ

Bra cykelställ! Fungerar perfekt! Jag kan få på alla familjens fyra cyklar.
Bra med tilt funktion. Den känns robust & bra!

26 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att cykelstället fungerar perfekt för hela familjens cyklar och att du uppskattar tilt-funktionen. Kul också att leveransen gick snabbt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte fel modell av takräcke

Köpte fel modell av takräcke, absolut inga problem med byte o frakt. väldigt positivt bemötande.
Tack /Roger

7 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket för ditt fina omdöme Roger! 😊 Vad skönt att höra att bytet gick smidigt och att du är nöjd med bemötandet. Vi försöker alltid göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde takräcke till min skoda…

Beställde takräcke till min skoda kodiaq, när jag väl skulle montera så saknades det en liten detalj (liten gul plast detalj som klickar fast i skenan). Fick bra svar när jag kontaktade kundservice som beskrev att det inte påverkar själva monteringen på railsen och skickade den lilla plastdelen via post. Men det som stör mig mest är visslande ljudet vilket va största anledning till varför jag ville beställa dessa. Enligt omdömen ska de va relativt tyst. Men mina visslar som galna fåglar bara jag passerar 40 kmh!? Testat flytta de framåt och bakåt för att testa mig fram, utan någon skillnad alls. Ljudet förstör hela känslan.

2 mei 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och tråkigt att höra att du inte är nöjd med upplevelsen.

Skönt att höra att kundservice kunde hjälpa till snabbt med den saknade plastdelen, men vi förstår verkligen frustrationen kring ljudnivån

Normalt sett upplever de flesta våra takräcken som relativt tysta. Visslande ljud kan ibland bero på placering, bilmodell, gummilister eller hur luftflödet träffar räckena på vissa bilar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och perfekt passform på…

Snabb leverans och perfekt passform på bilen

20 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för din fina feedback! Härligt att höra att både leveransen och passformen levde upp till förväntningarna.
Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa tillbehör!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Relativt snabba leveranser och…

Relativt snabba leveranser och överkomlig prissättning.

6 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din recension! Vad kul att höra att du upplevde leveransen som snabb och att du är nöjd med priset. Vi arbetar hela tiden för att kombinera bra kvalitet med ett rimligt pris.

Väldigt bra kundbemötande

Väldigt bra kundbemötande, snabb leverans

28 maart 2026

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och leveransen precis så vi vill att det ska fungera. Välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En mycket väldesignade produkt med hög…

En mycket väldesignade produkt med hög finnis på detaljerna.
Leveransen var blixtsnabb.

13 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack så mycket för de fina orden!
Vi lägger mycket fokus på både design och detaljer, så det är extra roligt att det uppskattas. Kul också att leveransen nådde fram snabbt!

10 poäng hela vägen

10 poäng hela vägen! Grym produkt! Paketering, snabb leverans, produkten funkade exakt lika perfekt om än inte lite vassare än Thule som jag alltid köpt innan! Jag är här för att stanna!

30 maart 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Stort tack för ditt omdöme riktigt kul att höra!
Härligt att produkten levde upp till förväntningarna och att allt fungerade smidigt hela vägen. Varmt välkommen tillbaka!

Verkar fylla sin funktion

Verkar fylla sin funktion, stabilt och relativt enkelt att montera, men delarna skulle kunna passat lite bättre i varandra.

9 april 2026

Antwoord van Turtle Nordic

Tack för din recension! Kul att höra att produkten upplevs stabil och fyller sin funktion. Vi tar med oss din feedback kring passformen mellan delarna – sådant är värdefullt för oss i vårt fortsatta förbättringsarbete. Hör gärna av dig om du har några frågor eller behöver hjälp!

Dit is Trustpilot