UberEATS Reviews

115.817
TrustScore 2 uit 5

2,2

Het is echt uiterst irritant als je al je gasten hebt gevraagd om iets te kiezen van het menu, je bestelling wilt plaatsen en het restaurant dan de bestelling weigert aan te nemen. Het moet toch simpe... Toon meer

Slecht, de kortingscode werken nooit. Ik heb het vaker gekregen als cadeau of als eerste bestelling en daarna staat er dat het niet meer geldig is terwijl ik er steeds berichtjes van krijg. Heel verve... Toon meer

Toen ubereats hier pas starte in Leuven waren er grote kortingen en de helpdesk was vriendelijk en behulpzaam. Als er tegenwoordig een item van je bestelling niet hebt gekregen en het staat niet apart... Toon meer

Eten om 11 uur besteld bij THUNDERBUNS in Zwijndrecht en nooit gehad. Nu bericht ik uber eats om mn geld terug te vragen zeggen ze dat ze de restaurant hebben gevraagd rn dat ik mn eten heb gehad. De... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

116K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(115.817)

9.067 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

1,5u gewacht op een bestelling die er in 1 uur/halfuur had moeten zijn. Bleek een zaak te zijn die allang gesloten is. Hoe kan dit dan nog in je app staan!!! Na veel moeite via chat toezegging gehad op geld terug (wat nog valt te bezien). Klantenservice kost veel moeite en is minimaal. Telefoonnummer bestaat geeneens. NOOIT MEER!!

10 april 2026

Ruim 2 uur levertijd voor een pizza.

Om 19:18 2 pizza besteld. Er staat initieel 52 minuten levertijd. In een drukke tijd snap ik dat. Nu 21:06 is de pizza er nog steeds niet en staat er een levertijd van 21:30. Dat is ruim 2 uur later dan besteld en betaald.
Ik bestel hier niet meer.

4 april 2026

Als 0 sterren kon,dan gaf ik ze…

Als 0 sterren kon,dan gaf ik ze dat.Driver kwam hier toe met mijn bestelling van MC Donald,alles koud,de frisdrank van Mario uitgelopen,mijn Mario sauzen zaten er niet bij.Ik bel de driver en hij was al zo onbeleefd en ongeïnteresseerd als aan de deur.Schuifde alle schuld op MC Donald.Ik bel naar MC Donald's en die schuiven de schuld op de driver.Ik neem contact op met Uber eats voor een terugbetaling,nog steeds geen antwoord gekregen.

3 april 2026

word niet gehoord, geen refund

al sinds december probeer ik mijn geld terug te krijgen van een verkeerde levering, en ik krijg gewoon de kans niet om te reageren.. "u heeft hier al over gestuurd, dus we sluiten dit gesprek af" - ja, en waar is mijn refund?

31 maart 2026

Eten besteld nooit aangekomen geen compensatie

Voor 40€ aan eten besteld.
Bezorger belt om te vragen welk huisnummer.
‘236’ maar hij begrijpt het niet. Ik zeg dus twee drie zes.
Oke en hij hangt op.
Vervolgens een melding je eten is bezorgd met een foto van mijn eten in een zak op de hoek van een straat.
Bezorger die me net nog belde was ineens niet meer bereikbaar (telefoon uitgezet of mijn nummer geblokkeerd).
Geen eten dus en honger.
Uber zegt dat het is afgeleverd..
Vervolgens dezelfde bestelling nog maar eens gedaan en weer 40€ kwijt met de gedachte dat ik wel gecompenseerd zou worden.
Gelijk dezelfde avond nog een mail dat alles correct verliep en ik niet zou gecompenseerd worden en ik kan niemand nergens nog contacteren. Er is ook geen klantenservice.
Ik sta op springen van zulke slechte dingen.
Ik bestel er nooit meer je kan beter bestellen bij takeaway!

28 maart 2026

Voor een maaltijd betaal je bij…

Voor een maaltijd betaal je bij ubereats zowat het dubbele. De prijzen zijn al duurder dan in het restaurant , service kosten en bezorgkosten … maakt een maaltijd van 15 euro uit de winkel al gauw 24 euro op uber ! Gigantische afzetterij ! En restaurant krijgt maar klein deel!

19 maart 2026

Geen refund

Ik heb niet zo lang geleden desserten besteld. Ze zijn allemaal kapot aangekomen en ik was niet tevreden met de service. Ik heb Uber Eats customer service gecontacteerd om mijn probleem op te lossen. Er werd mij gezegd geweest dat ik een refund ging krijgen binnen de 7 à 10 dagen. Die refund heb ik nooit gekregen en ik had € 105 betaald dus het was ook niet een klein bedrag. Ik heb hun meerdere keren proberen contacteren maar ik kreeg elke keer hetzelfde antwoord. Ik heb ook mijn Uber One abonnement afgezegd door dit probleem.

26 februari 2026

Eten verdwenen

Eten jammer genoeg nooit gevonden. Stonden als 10 minuten op voorhand te wachten op de plaats, maar de bezorger heeft niets laten weten en gewoon een foto gestuurd van de grond met onze zakken. Wij hebben daarna overal gaan zoeken, want met een grond zijn wij jammer genoeg niet veel. Uiteindelijk nooit gevonden en 45 euro weg! Zeer teleurstellend!!!

20 maart 2026

1 ster is zelfs te veel

1 ster is zelfs te veel. Ik ben van Outgaarden en wou bestellen bij McDonalds in Jedoigne. Na een lange tijd dat de wachttijd bleef opschuiven naar een later uur. Heb ik het geannuleerd. Volgens de app leverden ze aan huis in Outgaarden, op 5,3km van het restaurant. Er stond nergens vermeld dat ze het ‘te ver’ vonden om het te leveren. Maar op de pc stond dat wel. Ik krijg mijn geld niet terug. En ik heb nog altijd honger! Afzetters

15 maart 2026

Mijden als de PEST

Ik heb UberSH**s opgezegd op 8 september 2025. De maanden daaropvolgend bleven ze mij account geld aanrekenen aan 6,99 €/maand. Daarop stuurde ik een berichtje. Mij werd slechts 1 keer 6,99€ geretourneerd. Hun verduidelijking: de andere betalingen zijn VERVALLEN😡🥵🤬

10 maart 2026

Ruim 1,5 uur wachten voor niets

Om 12 uur een bestelling gedaan bij een Subway 10min verderop. Twee broodjes, niets ingewikkelds. Eerste prognose? 12:25 komen we langs, uiterlijke tijd 13:25. Prima.

Constant werd de tijd naar achteren geschoven. 13:20, "uw bestelling heeft vertraging opgelopen" op de tracker.
13:35, plotseling wordt mijn bestelling geannuleerd. Geen contact, geen reden. Het wordt gewoon uit het niets geannuleerd. Dus wij ontzettend hongerig, had gelukkig via PayPal betaling gedaan. Naar eigen zeggen was het niet in rekening gebracht maar ik heb toch maar voor de zekerheid alles geannuleerd.

Echt onbetrouwbaar hier in Helmond. De vorige keer waren we ook 20min verder toen we een bestelling bij elkaar hadden gekozen, om vervolgens op de site te zien te krijgen dat ze op dat moment te weinig mensen hadden om te bezorgen. Dit soort dingen kunnen toch wel beter worden gecommuniceerd met betalende klanten, of niet dan!?

7 maart 2026

Het duurt altijd 2 tot 3 keer zo lang…

Het duurt altijd 2 tot 3 keer zo lang voordat het eten aankomt. Het is ook niet mogelijk om je bestelling te annuleren zonder dat je de volledige prijs moet betalen. Bedankt ubereats, door jou kook ik nu vaker en dat is goed voor de portemonnee!

4 maart 2026

Nooit meer.

We hadden besteld voor tussen 16:40-16:55. Het is ondertussen nu al 18:17. Elke keer hebben ze gezegd dat ze het later gingen brengen. Na 17:30 sturen ze dat ze een beschikbare uber eats driver moeten vinden. Om 18:15 sturen ze dat het niet meer mogelijk is en dat we het zelf moeten gaan halen en bel naar dit nummer om contact op te nemen met het restaurant voor verdere info. Nummer bestaat niet eens. Eerste en laatste keer dat ik ooit nog besteld. Schaam jullie

1 maart 2026