2 drankjes besteld en eten. Beiden drankjes door de bezorger gemorst onderweg. De drankjes waren over de helft leeg en het eten ook zeik nat. Foto’s en al gestuurd naar de helpdesk waarop dit duidelij... Toon meer
Ubereats
Opgelicht die über eats Antwerpen. Gisteravond bestelling gedaan bij een lokale Frituur ca 28E. Rider levert totaal verkeerde bestelling af. Direct macht ingediend online via de app. Krijg ineens ma... Toon meer
Eten besteld en bezorger vroeg mij om Het juiste adres, het juiste adres stond echt in de site! Ik heb hem weer mijn adres gegeven. Via help moest ik maar juiste adres invoeren maar dat kan niet omda... Toon meer
k heb alle bestellingen geraced, en dit kon ik lange tijd doen omdat Uber Eats niemand serieus neemt. Ik heb dit niet gedaan om klanten te benadelen, maar eerder om Uber Eats een slechte reputatie... Toon meer
Hele slechte service
Hele slechte service, ik en een vriend van mij hadden een bestelling can 30€ geplaatst. We kregen een bevestiging van de bestelling en ook een tijd van wanneer de bestelling aan zou komen. Uiteindelijk keken we op de app om onze bestelling te tracken en toen zagen we dat de bestelling nooit geplaatst was, dus hadden we contact proberen te leggen met uber eats maar we konden het bedrijf niet eens bellen. We hadden al wel betaald dus ons geld is nu weg.
Ontzettend slecht!
Bijna 2 uur moeten wachten op onze bestelling! Na vele telefoontjes uiteindelijk toch ons eten nog bezorgd. Wat een slechte service. Ik begrijp niet dat je als restaurant met dergelijk 'bedrijf' wil samenwerken. Toch niet als je restaurant je nauw aan het hart ligt.
Nooit meer UberEats!!!
Hele Slechte zaak
Heb via uber-eats een kortingscode ontvangen door de brievenbus. Gelijk gebruik van gemaakt en na 2 uur nog niks binnen. Gebeld met de sushi zaak waar het vandaan moest komen en zij wisten van niets. Het contract met uber-eats zou 1 december pas in gaan. Kan geen contact krijgen. Hele slechte zaak…
Wat een kk bedrijf 🤬
Mensen let goed op en bestel nooit van Uber eats als je niet je geld wil kwijt . Bestel bij thuisbezorgd deze bedrijf is veel vertrowbaar en je weet zeker dat je zou je eten wel binnenkrijgt. Uber eats is grootste scam oplichters en flikkers,ben helemaal klaar met deze kk bedrijf. Heb paar keer besteld en nooit me eten gekregen, je belt bezorger en ze spelen spelletje met jou en nog liegen dat ze in 5min zou eten brengen. Ashame on you all! Nooit meer! ik wou dat ik maar 0 sterren kon geven!
I heb ruim 1 uur gewacht op mijn eten
I heb ruim 1 uur gewacht op mijn eten, ik bel vervolgens het restaurant die geven aan dat het al een uur klaar ligt(dus koud is). Die zeggen dat er geen bezorger is geweest, vervolgens krijg ik een melding dat er geen bezorger beschikbaar is en mijn bestelling is geannuleerd. Nu is en het eten afval geworden en heb ik een lege maag, ze weten heel goed dat er geen bezorger is en laten dit niet weten.
Advies: koop nooit ever bij uber eats, thuisbezorgd levert altijd optijd dus bestel vooral daar.
Rottig
Altijd kortingscodes overal, hele reeks aan voorwaarden die er niet bij vernoemd worden en kun je uiteindelijk niet gebruiken. Is extra duur in vergelijking met Thuisbezorgd. Thuisbezorgd is tenminste nog netjes en transparant, UberEats kies ik niet voor tenzij het niet anders kan.
Dit bedrijf zijn gewoon oplichters
Dit bedrijf zijn gewoon oplichters. Twee bestellingen gedaan. Beiden geannuleerd door het restaurant. Van beiden geen geld terug gekregen.
Ik kan op de website geen enkele mogelijkheid vinden om contact op te nemen. Ze sturen je van hot naar her over de site maar nergens kun je chatten of een email sturen of bellen. Ik ga aangifte doen tegen dit bedrijf wegens fraude. Dat zou iedereen hier moeten doen dan gaat uber wel uit de lucht.
5 nov 2021
5 nov. 2021 een bestelling gedaan via Uber Eats bij New York Pizza Alkmaar, betaling via iDeal, door Uber Eats geannuleerd en geld niet teruggestort. Ik raad iedereen af iets bij Uber Eats te bestellen.
Bestelling gemarkeerd als bezorgd - niet ontvangen
Bestelling gemarkeerd als bezorgd, niets ontvangen. Bezorger niet bereikbaar en ook UberEats zelf reageert niet. Nu staat er dat mijn account tijdelijk is uitgeschakeld!? Belachelijk dit.
Bezorger annuleert bestelling en geeft geen geld terug
Dit was de eerste en de laatste keer, wat een bagger bedrijf!
We hebben besteld, betaald, KFC heeft onze bestelling al een uur klaar liggen…
De bezorger/uber heeft de bestelling bljkbaar geannuleerd en we krijgen de melding dat er geen restitutie voor de gedane betaling gegeven wordt?!
Wat is dit voor schofterige diefstal?
Dus daarom accepteert de bezorger geen paypal of contant: ideal gaat namelijk niks doen.
Ook uber is niet telefonisch bereikbaar.
Prima hoor, ik weet dat er maar éên bezorger in deze regio voor KFC is en ik kom hem vaak genoeg tegen. Als uber dit niet oplost neem ik volgende keer gewoon je fiets mee tot je me terug betaald :-)
Bar slechte bezorgers
Wat werkt er een uitschot voor jullie als bezorgers zeg.
De laatste was knetter stoned, sprak geen woord Nederlands en was totaal niet bereid enigszins te helpen nadat hij de verkeerde bestelling had geleverd.
Na 1x bellen had ie z'n telefoon uit gezet.
Bestelling geannuleerd
Precies dezelfde ervaring als zo'n beetje iedereen hier. Bestelling geplaatst en vervolgens weer geannuleerd, zonder dat je er verder ook maar bericht van krijgt. Je moet zelf maar in die app de status gaan zitten checken. Ook heel raar dat ik wat besteld had bij een supermarkt, en pas twee dagen later de bezorging had gepland en toch dezelfde dag van de bestelling al bekend was dat 'bezorger niet beschikbaar was'. Eens maar nooit meer Uber Eats.
Wat een niet leuk bedrijf bengt niet, geld kwijt
Wat een niet leuk bedrijf, bengt niet geld kwijt
Hopen dat het goed komt mc Donalds
Gr binne
UBER is fantastisch eenmaal begonnen…
UBER is fantastisch eenmaal begonnen met bestellen bestel nu werkelijk gebruik de leenfietsen en de vervoer service. betrouwbaar en super veilig
Bestelling komt niet binnen, geen pizza, wel geld kwijt
Pizza besteld met kortingscode, maar bestelling kwam niet binnen bij New York Pizza. Daarom bestelling geannuleerd in de app. App gaf aan dat het nog op tijd was, want restaurant was nog niet aan de bereiding begonnen. Het geld heb ik echter niet teruggekregen. En app van Ubereats geeft aan dat ik het geld ook niet terug ga krijgen. Hoezo niet??? Boevenpraktijken!
Ik ga Ubereats nog mailen hierover. Hoop op alsnog nette afhandeling.
Uiteindelijk de volgende dag wel mijn geld teruggekregen, maar kostte flink wat moeite die niet iedereen zal nemen. De bezorger had zogenaamd problemen gehad onderweg. Dit is echter niet waar, want ik heb de medewerker van NYP aan de telefoon gehad en de bestelling is daar nooit binnengekomen en dus ook niet gepoogd te bezorgen. Heb de app van Ubereats maar weer snel verwijderd van mijn telefoon.
Wat een ballentent dat Ubereats
Op zaterdag een bestelling geplaatst, betaald en melding gekregen dat deze bereid wordt en over een uur klaar is.
Uur later, dus het moment van geplande bezorging, komt er ineens een melding dat de bestelling geannuleerd is, want geen bezorger, om later te melden dat er onderweg iets is misgegaan met de bezorger (terwijl bij het restaurant de bestelling nooit is bereid). Lekker tof. Kon ook niet opnieuw bestellen voor bijv. afhalen, want ineens kon er niets meer bestellen bij dit restaurant, want 'gesloten voor bezorging'. Enige reden dat ik besteld heb bij ze, was een kortingscode van € 20, welke dus ineens "benut" was (later wel gecorrigeerd). Uiteindelijk wel na twee dagen mijn geld terug gekregen.
Dinsdag, dus drie dagen later, nog een keer geprobeerd (op een werkdag voor de zekerheid), bestelling gedaan, betaald, en in de app zag ik dat de bestelling zogenaamd bereid werd. Ja hoor, na tien minuten wordt deze geannuleerd. Kansloos, maar ik gaf niet op en heb een nieuwe (zelfde) bestelling geplaatst voor afhalen (dat kon deze keer wel ineens), wat ik ook heb gedaan.
Tot mijn verbazing zag ik dat er geen betalingsbewijs was voor mijn geannuleerde bestelling, maar een mededeling dat er 'geen kosten in rekening zijn gebracht'. Ik heb ze een bericht gestuurd via de app (wat ze ook zo moeilijk mogelijk hebben gemaakt) om het antwoord te krijgen dat er 'geen kosten in rekening zijn gebracht'. Wat een moeimakers...
Afijn, op dit bericht/e-mail geantwoord, met betalingsbewijzen en al, maar nu al paar dagen niets gehoord.
Uitstekende klantenservice op deze manier...Ik ga steeds beter begrijpen waarom Ubereats niet goed van de grond komt in Nederland (en andere landen overigens). Er zijn concurrenten, welke gewoon communicatie met restaurant laten verlopen, zonder dit allemaal weg te stoppen achter hindernissen, en snel reageren als er iets fout gaat.
Gib my monies, Uber!
Bestelling betaald niet ontvangen
Bestelling betaald, maar nooit ontvangen.
Geen eten wel mijn geld kwijt
Donderdag bestelling gedaan om 21.25 uur en betaald met ideal....gewoon helemaal niets ontvangen!! Geen eten en je geld weg!!
Met Uber eats kan je geen contact opnemen....waardeloos!!!
Ubereats onmiskenbaar gelieerd aan de…
Ubereats onmiskenbaar gelieerd aan de taxi service maakt niets waar van de beloftes. €10 korting, 50% het houdt ogenschijnlijk niet op. Echter nog bij afrekenen is er geen korting berekend of is het te betalen bedrag vrijwel hetzelfde door niet aangeven service kosten
Tot 2x toe besteld
Tot 2x toe besteld. Bestelling werd beide keren geannuleerd door Ubereats en beide keren werd het bedrag afgeschreven en niet teruggestort. Geen normale contactgegevens, een emailadres waar je geen stap verder meekomt. Kortom: OPLICHTERS.