PANDORA UK Reviews

172.792
TrustScore 4 uit 5

4,2

Armband besteld en betaald, snel ontvangen. Op verjaardag, een maand later: armband blijkt te klein. Contact gezocht via de chat, met vriendelijke medewerker. "Stuur maar terug, ivm corona wordt er ni... Toon meer

Armbanden besteld, maar deze waren helaas te klein. Na een telefoontje naar de klantenservice, waar supersnel opgenomen werd, regelde de medewerkster direct dat er twee in de juiste maat werden toege... Toon meer

Van mijn moeder twee jaar geleden een pandora armband gekregen met twee stel bedels moeder/dochter. Heel voorzichtig mee geweest en nu gewoon kapot en bedels verloren...zeer erg nu mijn moeder pas g... Toon meer

Vandaag met afspraak naar Pandora geweest in Rotterdam centrum. Kon meteen naar binnen. Ik kwam niet om te shoppen, maar omdat mijn armbandje kapot was. Ik had geen bonnetje helaas want het was een ca... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Distinctive details and superior crafsmanship make Pandora jewellery stand out from the crowd. Made with the planet in mind, our skilled craftspeople shape precious metals and responsibly sourced materials into contemporary jewellery that holds the stories of the things you love, waiting to be worn and told by you.

Goed

TrustScore 4 uit 5

173K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(172.792)

18.969 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice.
Inmiddels ben ik al sinds begin mei bezig met mijn bestelling. Ook ik heb langer op mijn bestelling moeten wachten i.v.m. corona maar dat was geen probleem. Ik heb gebruik gemaakt van de actie 2+1. Helaas bleek het armband te groot. Na telefonisch contact bleek dat omruilen niet mogelijk was dus ik moest nieuw armbanden bestellen en dan een keuze maken. 2 andere armbanden besteld en een keuze gemaakt. Ik had dus alsnog 1 armband en 2 bedels (2+1). Contact met Pandora via telefoon gehad of ik de overige items (uit de 2 bestellingen) afzonderlijk of gezamenlijk mocht verzenden, en medegedeeld dat het bedeltje altijd onderste boven bleef hangen en dit niet naar wens was.
Reactie Pandora: Stuur de producten die je niet wenst retour in 1 verpakking met beide labels, en voeg het "gratis" bedeltje uit de 2+1 actie ook toe. Zoek dan online een nieuw bedeltje uit voor de prijs van de gratis bedel, bestel deze en bel ons op en wij storten het geld retour. Nou prima....ga ik doen!
Bij het bestellen kwam ik er achter dat ik dan natuurlijk weer verzendkosten moest betalen. Dus...weer bellen. Reactie Pandora (andere dame): nee mevrouw dat kan allemaal niet wat u nu zegt. U moet iets uitzoeken en dan het artikelnummer naar ons doorbellen en dan sturen wij u dit op zodra we uw bestelling retour hebben. Zo heeft u geen kosten. TOP! Ik op zoek naar een andere bedel en het ordernummer en weer bellen. Reactie Pandora: we gaan het regelen.
2 weken later nog niks ontvangen. Weer bellen. Reactie Pandora: Nee mevrouw het is me onduidelijk maar u had het gratis bedeltje niet retour moeten sturen omdat wij niks ruilen op dit moment, ik kan niks voor u doen. Mijn vraag... dus ik ben het nu schuld dat jullie allemaal met een ander verhaal/belofte komen? Nee nee mevrouw ik zie in het systeem wat mijn collega's gezegd hebben maar dit kan niet, ik zal het doorsturen naar supervisor.
Inmiddels ben ik 9 telefoontjes en 15 mails verder. Elke keer met een belofte dat ze het gaan afhandelen. Maar helaas. Maar ik laat het er niet bij zitten want het is niet mijn fout die miscommunicatie daar.

De producten zijn mooi en ik ben er super blij mee en heb ook inmiddels in de winkel bedeltjes aangeschaft. Maar dit gebeuren maakt mijn start met Pandora erg bitter. Als het personeel allemaal hetzelfde verhaal had verteld dan had ik het artikel niet retour gestuurd en had ik het "mankement" van het bedeltje voor lief genomen in deze corona tijd. Maar om de fouten van het bedrijf op de klant te schuiven vind ik echt not done.

Tip! koop in de winkel en niet online.

1 juli 2020

Dear Linda,

thank you very much for your review. We are very sorry to hear about your experience with the Pandora e-Store.

We'd invite you to address your review to the relevant team therefore we kindly ask you to forward your case to the following contact: estore-nl@pandora.net.

Once again, we would like to sincerely apologise and thank you for bringing this matter to our attention. We welcome all feedback which help us improve our service.

Pandora slechte klantenservice

Pandora, een super mooi product! Normaal gesproken koop ik dit altijd bij een juwelier. Vanwege deze rare Coronatijd nu eens besteld. Helaas bleek het niet de goede maat dus geretourneerd en opnieuw besteld. Tot zover prima.

Vervolgens heb ik een aantal dagen (7) moeten wachten op de levering. Dit werd ook aangegeven op de website, geen probleem! Aangezien het een cadeau was, heb ik na 4 dagen geprobeerd te bellen, geen gehoor. Toen heb ik een e-mail naar Pandora gestuurd met de vraag of ze mij kunnen informeren over de status van de levering. Onderstaand antwoord heb ik ontvangen:
?
Beste ,

Hartelijk dank voor de bestelling die u onlangs heeft gemaakt bij de Pandora Webwinkel.

Helaas is er een technisch probleem opgetreden op onze webpagina en het bestelde artikel/de bestelde artikelen is/zijn niet beschikbaar.

Om deze reden kunnen wij niet uw gehele bestelling uitvoeren.

Wij hopen dat u onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die hierdoor veroorzaakt zijn accepteert.

Oké, levering problemen. Kan gebeuren. Tot mijn verbazing werd mijn bestelling diezelfde dag nog geleverd. Super! Wel vreemd dat ik een antwoord op mijn mail krijg die dan niet klopt.

2 juni het verkeerde maat pakket geretourneerd via DPD. Nu, 15 juni, geen geld retour gehad. Wat ik mij ook kan voorstellen, er staan 14 dagen voor.

Wel wilde ik graag weten of er iets bekend was dus weer gemaild op 9 juni. Ik kreeg als antwoord dat het nog niet is verwerkt, ze het intern escaleren en ze contact opnemen als dit wel het geval is.

13 juni heb ik weer gevraagd of er al wat bekend is waarop ik onderstaand antwoord ontving:

Zoals gezegd heb ik het intern geescaleerd. Zodra we een antwoord hebben brengen we u vanzelf op de hoogte.

Met andere woorden: niet zo zeuren en/of mailen, we komen erop terug. Ook begrijpelijk maar dit kan anders verwoord worden.

Al met al een *** klantenservice. Nooit bestel ik weer via de officiële Pandora website.

15 juni 2020

Dear Marjolein,
It is with great concern that we received your review outlining the problem you had with our service. On behalf of Pandora, we would like to personally apologise for your inconvenience. We value our customers and ask you to please feel free to forward your feedback to estore-nl@pandora.net. We look forward to giving you the best service possible. Thank you for your invaluable support.
Best, Pandora

Goed totdat je klantenservice nodig hebt...

Ontzettend mooie sieraden en vaak binnen een week in huis. MAAAR als je dan de klantenservice nodig hebt kan je op niets rekenen!! Ik kocht een bedel uit de sale waarbij er een steentje mist. Nu is dit geen probleem als het een product op voorraad is want dan moet je hem terug sturen en zelf een nieuwe bestellen.
Maar ik had dus de laatste.. online kunnen ze niets voor je betekenen ze verwijzen je naar de winkel. Na tel contact met de winkel(want die zit niet naast de deur) blijkt dat ze de bedel kunnen maken MAAR deze moeten ze dan opsturen en ben je kwijt a 4 weken. Daarna moet je hem weer ophalen, naar jou opsturen is niet mogelijk. Dus 2x reis en parkeer kosten... De enige andere optie die de winkel geeft is retour en geld terug.. Hoewel dat ook 4-5 weken schijnt te duren.. Als je dit doorgeeft blijft de klantenservice maar verwijzen naar de winkel terwijl ik daarvoor extra kosten moet maken door iets wat niet mijn schuld is! Dit ligt bij de kwaliteitscontrole die duidelijk niet op orde is. Er is geen enkele tegemoedkoming mogelijk.. Blijven verwijzen naar de winkel voor passende oplossing die dus maar 2 mogelijkheden heeft. Lullige is wel als ik hem terug stuur dat ze hem natuurlijk zelf repareren en weer in de sale te koop zetten

5 juni 2020

Dear Marissa,

thank you very much for your review. If you have received a broken jewel, we would suggest you send it back within the 30 days allowed by the Pandora policy, our colleagues will send you a full refund as soon as possible. If your jewel has broken after the 30 days after purchase, you can request assistance in a Store that can offer you a replacement, an equal value jewel or a gift card. For more information, we kindly ask you to consult the official website directly or contact our Customer Service at ne-nl@pandora.net.

Pandora

Met moederdag een armband gekregen

Met moederdag een armband gekregen. Dag later ging deze kapot zonder reden.
Geprobeerd contact op te nemen via de mail tot 4x over zonder reactie.
Dus ik zit nu al 3 weken met een kapotte armband thuis die we besteld hebben via de website zonder iemand te pakken te krijgen.
Je betaald wat voor je sieraden en ben van mening dat je dan ook een stukje service mag verwachten.

29 mei 2020

Antwoord van PANDORA UK

Dear Danielle, Sorry to hear about the trouble you’re having with your jewel, if you take this into your local store someone should be able to assist you. Best, Pandora

Producten zijn prachtig maar de…

Producten zijn prachtig maar de klantenservice om te huilen.
Tracking link werkt niet en als je iemand wilt spreken sta je 20 min in de wacht om vervolgens te horen te krijgen dat ze ook niet weet wanneer mijn pakket wordt geleverd. Bezorgcode van DHL geeft aan dat het naar een ophaalpunt gaat maar dat is volgens Kenga onmogelijk. Nou mevrouw die code is er niet voor niets. En ik moet zelf maar uitzoeken waar mijn pakket naartoe gaat en hoelaat door zelf maar naar DHL te bellen. Jullie werken met DHL samen, ik niet, dus jullie dienen dit voor de klant op te lossen Pandora!
Een andere medewerkster geeft aan dat het een brievenbus pakket is dus ik hoef er niet voor thuis te zijn. Iedereen roept maar wat! Te schandalig voor woorden dit.

28 mei 2020

Dear Sana,

We would like to thank you for taking the time and effort to leave this review on our Trustpilot website. We’re very sorry to read you’re having issues with your online order. Our dedicated customer care team will happily assist you on either e-store-nl@pandora.net or 0808 234 5431.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. De bestelling geretourneerd, dit met DPD retouretiket meegeleverd met de bestelling. Medewerker op locatie gaf aan dat ik het afgiftebewijs per e-mail krijg, deze tot spijt niet ontvangen, ondanks dat ik het e-mail heb gecontroleerd welke in orde was. Nu bijna 14dagen geleden, meerdere keren contact opgenomen zowel per e-mail als telefonisch. Telefonisch meerdere keren Engelse klantenservice gehad, dit terwijl ik gevraagd heb om een Nederlandse medewerker. Op e-mail berichten totaal geen respons. Dus dag geld en dag kado. Zeer teleurstellend, had ik het maar nooit besteld! Zeer zeer slecht, eigenlijk geen ster waard!

27 mei 2020

Dear Hoek,

Pandora

Bestelling en levering vlot en soepeltjes verlopen

Voor moederdag en verjaardag wat besteld in een bestelling. Alles snel in huis en naar wens!

Ze hebben prachtige sierraden en de bestelling is vlot en naar wens verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar

14 mei 2020

Hello Harriet,
thank you for your positive review, we are very happy to read this! Your valuable feedback will assist us in our continuing effort to provide our customers with the best possible support experience.

Update, retourbeleid ook drama - Verzending drama, goede service van Pandora

*UPDATE*
Hieronder was ik nog erg te spreken over Pandora. Inmiddels is dat veranderd. Het heeft 2 weken geduurd voordat Pandora de ontvangen retour had verwerkt (retour ontvangen op 12-05, bevestiging van retour op 25-5). Daarop volgde een geautomatiseerde mail, dat ik mijn aankoopbedrag terug zou krijgen. Dat klopte dus niet, het zou worden omgeruild. Daarover weer gebeld en telefonisch bevestiging dat er een nieuwe bedel ze worden opgestuurd. Mail was automatisch verstuurd.

Op 27 mei keurig mailtjes
ontvangen dat mijn bestelling onderweg was. Inmiddels is het 10 juni en pakket is onbekend is systeem van vervoerder. Dus maar weer eens gebeld. Vaag verhaal over interne problemen en vertraging die 2-3 dagen kon oplopen. We zitten echter al op 10 werkdagen. Bedel wordt opnieuw verstuurd, maar dat kan dan weer een paar dagen duren. Op mijn verzoek om hem dan nu met spoed te versturen, wordt geantwoord dat dat helaas niet mogelijk is. Niet netjes van Pandora. We zijn inmiddels 4 weken verder. Dat moet toch echt beter. Sterren aangepast van 5 naar 3.

*ORIGINELE REVIEW*
Voor moederdag (te laat) bedel besteld met Express zending. Toch nog die dag verstuurd (zou de volgende werkdag zijn). Helaas miste bezorger ons adres en werd het pakketje niet bezorgd. Word ik de volgende dag gebeld door bezorgdienst in opdracht van Pandora om nieuwe afspraak te maken.

Dat stuitte weer op problemen vanuit de kant van de bezorger waardoor mijn Express zending pas na het weekend kon worden opgehaald. Gebeld met Pandora. Keurig bandje dat het druk was. Later nogmaals de boodschap van drukte en de waarschuwing dat ik ook een Engelstalige medewerker aan de lijn kon krijgen (en advies om later te bellen of te mailen als ik dat niet wilde). De Nederlandstalige medewerker die ik uiteindelijk sprak na een paar minuten was onaangenaam verrast door mijn verhaal over de vervoerder. Er werd gelijk een klacht doorgezet naar vervoersdienst en ik kreeg mijn verzendkosten terug.

2e klacht over de gravering van een bedel die ik niet duidelijk vond. Direct omruiling geregeld. Geen gezeur of gedoe, maar effectief handelen. Prettige benadering.

12 mei 2020

Dear Customer,

It is with great concern that we received your review outlining the problem you had with our delivery service. On behalf of Pandora, we would like to personally apologise for your inconvenience. We value our customers and ask you to please feel free to forward your feedback to e-store-nl@pandora.net. We look forward to giving you the best service possible. Thank you for your invaluable support.

Pandora

De klantenservice is om te janken!

Dan sta je dik 40 min in de wacht om vervolgens weggedrukt te worden. Heb je dan eindelijk een medewerkster aan de lijn word er niet naar je geluisterd. Na mn verhaal nog 3x te hebben gedaan kwam het antwoord: jaa daar kan ik u ook niet bij helpen, daar kan ik ook niks aan doen

Wat een ongeintreseerd doos met de houding van ik zit hier voor me huur en anders niet. Geen klantvriendelijk in heel die klantenservice.

11 mei 2020

Antwoord van PANDORA UK

Dear Customers, It is with great concern that we received your review outlining the problem you had with our service. On behalf of Pandora, we would like to personally apologise for your inconvenience. We value our customers and ask you to please feel free to forward your feedback to e-store-nl@pandora.net. We look forward to giving you the best service possible. Thank you for your invaluable support.
Best, Pandora

Telefonisch Onbereikbaar

Telefonisch onbereikbaar op zowel hun 'eSTORE' als 'Winkel' nummer. Ruim één uur (!) in de wacht gestaan, waarna de lijn werd verbroken. Ronduit belachelijk. Als je naar de Belastingdienst belt met zulke wachttijden, dat is een ding, maar onbegrijpelijk voor een sieraden merk. Fix jullie ''Klantenservice''!

1 mei 2020

Vandaag een ring terug gebracht naar de Pandora winkel in Zwolle. Deze miste na een jaar dragen een steentje. Keurig afgehandeld, kreeg meteen een nieuwe ring mee + weer twee jaar garantie. Heel tevreden.

12 maart 2020

Dear Customer,

Thank you for your positive feedback.

We are very pleased to hear about your positive experience at our store. We hope you can enjoy your ring now and hope to see you again soon.

Pandora

Leuke armbanden, pakket wordt gewoon geleverd!

Mijn vriend had vrijdag op de website van Pandora een (Harry Potter) armband met een bedeltje besteld voor mijn verjaardag. Aangezien hij nooit eerder daar besteld had, wilde hij achteraf betalen. Helaas lukte die betaalmethode - na twee pogingen - niet. Dus toen heeft hij maar via Ideal betaald (dat is dus een klein verbeterpuntje).
Ik was best wel geschrokken van alle slechte reviews op Facebook en hier (na het bestellen). Maar heb mijn cadeautje vandaag netjes in goede orde ontvangen! Ben er erg blij mee en heb vertrouwen in deze webshop.

29 januari 2020

Mijn moeder had een armband van Pandora…

Mijn moeder had een armband van Pandora gekocht met 4 bedeltjes. Deze is vreemd genoeg plots opengesprongen zonder dat zij het doorhad en alle bedeltjes zijn verloren. Haar vriend vond dit zo vervelend dat hij een nieuwe armband voor haar heeft gekocht bij de Pandorawinkel in Zwolle, dit keer met een stopper erbij zodat als de armband weer open zou gaan, de bedeltjes er niet af konden vallen.

Een week nadat ze deze armband had gekregen, de tweede dus met opnieuw meerdere bedeltjes, is mijn moeder tijdens het boodschappen doen opnieuw alle bedeltjes verloren. Opnieuw is een armband van Pandora opengesprongen en vielen alle bedeltjes eraf, ondanks de stop!

Hierop is mijn moeder naar de winkel van Pandora gegaan. Ze werd ronduit onbeschoft behandeld en er werd gezegd dat zij waarschijnlijk zelf de armband verkeerd had vastgezet. Dit had mijn moeder echter niet gedaan, dit was gedaan door een medewerkster van de winkel in Zwolle.

Uiteindelijk hebben we gemaild naar Pandora Nederland. Zij gaven aan niets te kunnen doen omdat de bedeltjes er niet meer zijn om te onderzoeken. Dat is echter wel erg gemakkelijk want de fout ligt niet bij de bedeltjes maar bij de armband en deze is er nog wel. Ik vind het werkelijk waardeloos hoe Pandora omgaat met klanten die veel geld betalen voor een product dat blijkbaar plots open kan gaan! Een product van deze prijs zou niet zomaar open mogen gaan! Wat een waardeloze service!

22 januari 2020

Geldbedrag dubbel afgeboekt

Zeer slechte service, we zijn al sinds de kerst bezig om het dubbel afgeboekte bedrag terug te krijgen. De winkel waar we zijn geweest verwijst ons naar het hoofdkantoor, deze meerdere keren proberen te bellen maar meer als een uur in de wacht gestaan. Daarom diverse keren gemaild maar iedere keer een standaard onzin e-mail terug, er staat dat je ook kan bellen maar dan sta je weer een uur in de wacht. Dus tot nu toe zijn we geen meter opgeschoten, reeds de bank gebeld en deze adviseerde eerst het met Pandora op te lossen.
Ik krijg steeds meer het gevoel opgelicht te zijn, dus volgende stap aangifte doen bij de politie en nooit meer iets te kopen bij een Pandora winkel.

19 januari 2020

Armband op 15december voor de kerst…

Armband op 15december voor de kerst besteld en betaald.
Tot nu toe niets ontvangen. Meerdere malen klantenservice ge-mailed geen response.
Ik koop hier nooit meer iets.

28 december 2019

Bagger service

Bagger service, had meerdere bedels besteld toen deze binnen kwamen waren de gewoon bij elkaar in een doos gegooid. Ik heb hiermee contact opgenomen met Pandora en gezegd dat ik (net zoals je in de winkel krijgt ) graag losse doosjes voor de bedels zou willen ontvangen. Na een goede week gewacht te hebben kreeg ik eindelijk antwoord dat dit niet mogelijk was en fijne feestdagen. Hier heb ik dus helemaal niks aan. Ik besloot het erbij te laten maar wel een stevige recensie te schrijven, dit deed ik via hun website . Na dit gewoon in nette woorden te hebben omschreven heb ik de review geplaatst. Echter weer een week later kreeg ik een bericht dat de review niet aan hun richtlijnen voldeed en niet geplaatst kon worden, wat een mooi bedrijf die zijn eigen klanttevredenheid kan beheren.

Ik weet wel waar ik niet meer bestel

26 december 2019

Waardeloze service

Op 1 december jl. heb ik een paar bedels voor mijn familieleden gekocht bij Pandora. Tot op heden heb ik ze niet ontvangen. Ik had al een paar emails gestuurd met de vraag waar mijn bedels blijven. Tot op heden heb ik geen reactie via de mail ontvangen van Pandora. Op 11 december jl. ben ik naar Pandora vestiging in Amstelveen geweest met de vraag wanneer ik mijn bedels ga ontvangen. Een medewerkster van de afdeling klantenservice gaf aan dat DHL de bedels had geretourneerd. Ik vroeg aan haar of ze de bedels opnieuw naar mij kon toe sturen dat was niet mogelijk. Niets was mogelijk. Ik had gewoon pech gehad. Ik moest ze maar opnieuw bestellen. Ik gaf aan dat bijna alles was uitverkocht. Ik kreeg hierop geen reactie. Wat een service zeg. Ze stelde niets voor. Dit noemt Pandora Klantenservice. Pandora krijgt van mij een 1 voor de service.

14 december 2019

Dear Monica,

We’re very sorry to read you’re having issues with your online order. Apparently your order has been shipped back as it could not be delivered. In your specific case, we kindly ask you to contact our dedicated customer care team. They should be able to check your case for you!

E-Mail: estore-nl@pandora.net
Tel: 0800 022 6409

Pandora

Reviews in alle talen tonen. (172.792 reviews)