Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en HP Series 5 Pro 34” WQHD skærm hos UltraShoppen, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Bestillingen på hjemmesiden var nem og overskuelig, prisen var god, og leveringen kom hur... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super service, og hurtig levering! 🚚 Jeg havde brug for nogle forskellige kabler til hjemmet, og arbejdspladsen, og her var der altså tale om 12 forskellige slags kabler. Hos Ultrashop kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte en robotstøvsuger hos Ultra Shop. Der opstod et lille problem med min bestilling, men deres kundeservice var meget proaktiv og fik løst det hurtigt – uden at jeg selv nåede at kontakte dem.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt det, du mangler – samlet ét sted! Fra hverdagens must-haves til de nyeste gadgets. Vi har det hele!
Nordre Frihavnsgade 32, 2100, København Ø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Upåklageligt service og levering til tiden.

Antwoord van Ultrashop
Super god oplevelse. Nem hjemmeside, hurtig levering og top kvalitet af airfryer og robot plæneklipper. Handler gerne her igen.

My package came fast!
The service was great. I had to call the company for a question and they answered me on a Saturday. Will buy from Ultrashop again.

Antwoord van Ultrashop
Fik mine vare til tiden, kan klart anbefales😊

Antwoord van Ultrashop
Jeg har for nylig handlet hos UltraShop.dk, og min oplevelse har været yderst positiv.
Brugervenlig hjemmeside.
Hjemmesiden er enkel at navigere og meget overskuelig. Jeg kunne hurtigt finde, hvad jeg ledte efter, og produkterne er godt beskrevet med detaljerede specifikationer og billeder.
Hurtig levering.
Leveringen var hurtig som lovet, og jeg modtog min pakke dagen efter. Alt var godt pakket og intakt ved ankomst, hvilket viser butikkens opmærksomhed på kvalitet.
Kundeservice.
Jeg havde et par spørgsmål omkring min ordre, og kundeservice var meget hjælpsomme. De svarede hurtigt på mine henvendelser og sørgede for, at jeg fik de oplysninger, jeg havde brug for.

Antwoord van Ultrashop
Jeg fik klaret de fleste af mine julegaver på jeres hjemmeside og jeg må bare sige, at servicen var helt kanon ved afhentning på jeres lager. Tak for god service og forklaring om hvordan vi skulle bruge den magiske bold, som min nevø ønskede sig.
God jul!

Antwoord van Ultrashop
Har købt en masse forskellige opladere og it tilbehør til min virksomhed. Vi manglede i bilerne og på kontoret. Produkterne de spiller bare og hurtigt levering. God oplevelse kan anbefales. 😊

Antwoord van Ultrashop
Super oplevelse at handle på ultrashops hjemmeside! Fede produkter og hurtig levering. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her. 5 store stjerne her fra

Antwoord van Ultrashop
Nem og brugervenlig hjemmeside samt lyn hurtig levering. 5 stjerner herfra. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer!

Antwoord van Ultrashop
Nem bestilling, hurtig levering og et produkt der bare virker upåklageligt! Vi bestilte en ledningsfri støvsuger som virker lige så godt som en af de meget dyre, den kan holde flere dage på en opladning og suger alt op uden at efterlade krummer. Virkelig god oplevelse og et sted jeg helt sikkert vil handle igen.

Antwoord van Ultrashop
Hurtig levering, stor sortiment, billigt! og rigtig god kundeservice! Kan helt klart anbefales!
Det har alt man ikke finde i andre butikker!

Kan klart anbefales!
Jeg har lagt en større ordre her, og én af de fedeste ting jeg fik købt, var den Magiske Flyvende Bold, som var en mega hit for min lille nevø (og de voksne 😅).
Rigtig god service og hurtig levering.
Bliver bestemt ikke sidste gang at jeg handler her! 🤩

Antwoord van Ultrashop
Dejlig nem platform og brugerflade, og super hurtig levering af produktet.
Jeg er glad og tilfreds!

Antwoord van Ultrashop
Kan kun anbefales super nemt brugervenligt og hurtig levering.
Utrolig mange produkter og vælge imellem hvilket gør det til et super sted og handle online.
5 stjerner fra mig og handler her uden tvivl igen.

Antwoord van Ultrashop
Hurtig levering, gode priser og vare som er helt som beskrevet på hjemmesiden.
Kæmpe anbefaling!

Antwoord van Ultrashop
Produkterne er som beskrevet på deres side, uden hovedpine med fragten, som man oplever hos mange andre sider. Masser af fede ting at vælge imellem og deres udvalg bliver kun større har jeg set.
Siden er super nem at bestille fra, uden nogen former for komplikationer

Antwoord van Ultrashop
Super nemt og vanvittigt hurtigt response på kundeservice

Antwoord van Ultrashop
Jeg afgav en ordre på et par AirPods på deres hjemmeside og fik leveret dem hurtig. Super service!

Antwoord van Ultrashop
GOD SERVICE, GOD OPLEVELSE- HAR ALT HVAD MAN HAR BRUG FOR....