Nem bestilling, hurtig levering og et produkt der bare virker upåklageligt! Vi bestilte en ledningsfri støvsuger som virker lige så godt som en af de meget dyre, den kan holde flere dage på en opladni... Toon meer

Jeg bestilte en HP Series 5 Pro 34” WQHD skærm hos UltraShoppen, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Bestillingen på hjemmesiden var nem og overskuelig, prisen var god, og leveringen kom hur... Toon meer

Super service, og hurtig levering! 🚚 Jeg havde brug for nogle forskellige kabler til hjemmet, og arbejdspladsen, og her var der altså tale om 12 forskellige slags kabler. Hos Ultrashop kun... Toon meer

Jeg købte en robotstøvsuger hos Ultra Shop. Der opstod et lille problem med min bestilling, men deres kundeservice var meget proaktiv og fik løst det hurtigt – uden at jeg selv nåede at kontakte dem.... Toon meer

1. Computers en accessoires winkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Alt det, du mangler – samlet ét sted! Fra hverdagens must-haves til de nyeste gadgets. Vi har det hele!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

4,8

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Levering dagen efter og kvaliteten af kablerne er i top.

20 juni 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse, Jesper!
Det glæder os virkelig at høre, at du fik leveringen allerede dagen efter, og at du er tilfreds med kvaliteten af kablerne. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

Fantastisk oplevelse!

Super nem og overskuelig hjemmeside, havde lidt spørgsmål og fik hurtige og præcise svar på chatten, modtog min ordre dagen efter! Kan varmt anbefales!

13 juni 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Kaare!
Det glæder os virkelig at høre, at du fandt hjemmesiden nem og overskuelig, og at du fik hurtigt og præcist svar på chatten. Det betyder også meget for os, at din ordre nåede frem allerede dagen efter.

Tak for anbefalingen, du er altid mere end velkommen hos os igen! 🙏😊

Hurtig levering

Hurtig levering, ingen problemer.

13 juni 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse, Jan!
Det er dejligt at høre, at alt gik problemfrit, og at leveringen kom hurtigt frem. Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

12 juni 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse, Sacha!
Det glæder os at høre, at du oplevede både god service og hurtig levering. Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

Hurtigt og nemt

14 juni 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at alt var hurtigt og nemt for dig. Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

I had the pleasure of doing business…

I had the pleasure of doing business with these fellows and can say if all internet stores were like this we will never need the internet police:) Keep up the good work. My warmest recomendations

29 mei 2024

Antwoord van Ultrashop

Thank you so much for your wonderful review, Panos!
We truly appreciate your kind words, it means a lot to us. We’re really happy to hear that you had such a positive experience!

Thanks for the warm recommendation. You’re always welcome back! 🙏😊

Hurtig levering og super service!

Hurtig levering og super service!
Kan stærkt anbefales!

28 mei 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for anmeldelsen, Alessandro!
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både hurtig levering og super service. Tak for anbefalingen! 🙏😊

Suveren service

Suveren service, kan klart anbefales🤘

28 mei 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse, Danny!
Det betyder rigtig meget for os, at du oplevede suveræn service. Tak for anbefalingen, du er altid mere end velkommen hos os igen! 🤘🙏😊

God service

Fed butik med god service og engagerede medarbejdere.

22 mei 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse, Andreas!
Det glæder os virkelig at høre, at du synes godt om butikken, og at vores service og medarbejdere gør en positiv forskel. Det betyder meget for hele teamet.

Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

Super service

Super service, og meget hurtig levering - det bliver ikke sidste gang vi handler her

24 mei 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse, Rikke!
Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede super service og hurtig levering. Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen – du er altid mere end velkommen! 🙏😊

Super service

Super service. Kan klart anbefaledes.

23 mei 2024

Antwoord van Ultrashop

Tusind tak for din anmeldelse, Phillip!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for anbefalingen – du er altid velkommen igen! 🙏😊