Sinds onze warmtepomp eind februari in werking is zou je over maart een veel lager gasverbruik verwachten. Niets daarvan: Umeter produceert fantastische getallen ven vele m3 per dag terwijl het "echte... Toon meer
Geweldig systeem. Heb gelijk een goedkoop premiumabonnement voor iets meer dan 1 eurotje per maand genomen toen ik ontdekte dat de P1 live meteruitlezers er weer waren… Die is zo precies dat ik nu zel... Toon meer
Umeter heeft nu een premium abonnement, met deze invoering hebben ze ook oude data van mij verwijderd, zonder mij de kans te geven dit nog van te voren te downloaden. Naast dit hebben bepaalde inz... Toon meer
Sinds eninge tijd is de layout van u meter veranderd de tabbladen zijn niet meer in het Nederlans maar in het Engels geworden. De tarieven die je invoert daar wordt niet mee gerekend. Wil je... Toon meer
Goede app
Na wat problemen medio okt. werkt alles weer prima. Inloggen OK, en overzichten kloppen.
Umeter is een gratis Top app
Umeter is een gratis app. Je betaalt niets voor heel veel info. Gebruik deze app al langer en ben erg tevreden. Zeer overzichtelijk en de cijfers kloppen als een bus. Helaas is het sinds 2 dagen moeilijk om in te loggen, geen idee wat aan de hand is. Altijd tot volle tevredenheid gewerkt. Ik klaag dus ook niet want alles wat ik krijg is gratis en werkte perfect en geloof ook dat ze het snel weer zullen herstellen.
Umeter
Via de website en de app is het al dagen niet meer mogelijk om in te loggen.
Wanneer wel beschikbaar mooie overzichten, maar traag.
Onmogelijk om in te loggen
Geprobeerd in te loggen. Geen reactie
Geprobeerd met PW reset. Geen aansluiting.
Website niet bereikbaar, telefonisch evenmin.
Voorheen prima.
Gebruik Site en APP inmiddels 3jaar
Ik gebruik deze site en APP inmiddels 3 jaar, en naar volle tevredenheid! De live weergave werkt fantastisch!
je zet b/v een lamp aan en gelijk zie je het verbruik op Watt nauwkeurig in de grafiek! en dat voor gratis software en gebruik! Jammer dat de laatste tijd er wat storingen zijn maar alle begrip voor de 2 programmeurs dat ze op dit moment andere dingen aan hun hoofd hebben (Oekraïne). Wellicht een klein stukje tekst met uitleg op de website plaatsen voor wat er aan de hand is i.v.m. de storing? sterkte met alles in ieder geval
Ik kan nu al 3 dagen niet meer…
Ik kan nu al 3 dagen niet meer inloggen.
De app vertoont helaas vaker storingen.
Erg vervelend en behoorlijk irritant.
Indien Umeter goed werkt is deze overzichtelijk en prima bruikbaar dus 5 sterren waard.
Door de talloze storingen helaas maar 2.
Veel storingen en nu al dagen geen…
Veel storingen en nu al dagen geen toegang; prima overzichten als het werkt....
26-10, het werkt weer prima
Waardeloze App
Waardrloze App, niks kun je uitlezen. Ze beloven dat zodra alles goed gekeurd is dat je na 1-2 dagen Umeter kunt gebruiken. Dat is dus niet het geval. Zodra je feedback stuurt krijg je nog niet eens antwoord terug.
Totaal gebrek aan klantcommunicatie
Mijn E-verbruik is niet zichtbaar. Je krijgt geen enkele reactie als je vraagt om dit te herstellen.
Er moet nog heel veel verbeterd worden
Het uitlezen gaat uiteindelijk prima, echter er moet heel veel verbeterd worden.
Ten eerste de activatie, activatie lukt moeilijk door een slecht werkende website.
Ten tweede, Umeter live met een eigen raspberry heeft geen enkele ondersteuning.
Ten derde, de communicatie, dit bedrijf reageert totaal niet op mails met vragen.
Mijn raspberry werkt nog steeds niet met hun image, Ik zou dus kiezen voor een andere aanbieder.
Top product maar geen service.
Top product maar geen service.
Je kan zelfs je zonnepanelen ermee uitlezen en de mogelijkheden zijn enorm. Echt top!
Enige minpuntje is dat ze niet reageren op mails.
Zo probeer ik al heel lang ofwel een Umeter LIVE bij hun te kopen (al meer dan een jaar'Out of stock'), ofwel een eigen Rasberry te koppelen maar heb daarvoor een nieuwe image nodig voor de Rasberry 2W.
Jammer genoeg reageren ze gewoon niet op mails. Dat is dus wel een minpuntje (vandaar slechts 4 sterren). Voor de rest: TOP!