Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik 10 forskellige retter, de var alle lækre, de tilhørende vine var også gode, selvom det til tider kunne tage lidt lang tid at få noget i glassene. Havde baren været lidt hurtigere havde vores regni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi brugte UNDA til en samling af egne medarbejdere en kommende svensk samarbejdspartner. Vi fik en god to retters menu og god rådgivning om vin til hovedretten, både pris og kvalitet siger genvalg.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intet mindre end et fantastisk sted! Alt spiller - kvaliteten er høj, servicen i top og stemningen ligeså. Varmeste anbefalinger herfra! Man er ikke i tvivl om, at stedet bliver drevet af kompetente m... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service af tjenerne. Hyggelig restaurant/atmosfære. Vi havde dog fået et bord ovenpå, og der blev holdt en ok stor julefrokostfest i et lokale, som havde åben forbindelse ud til vores område. S... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Eclectisch restaurant

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til UNDA Her kan du træde et skridt tilbage og bare nyde tiden, omgivelserne, selskabet og maden. Hos os er der ingen hvide duge og fornem betjening med meget lange forklaringer på mad og vin. ​Vi elsker nemlig at være i øjenhøjde med vores gæster!​ På UNDA​ finder du adskillinge hyggelige områder. Vi tilbyder smagfuld mad, venlig service, gode barer og en fantastisk atmosfære, der kombinerer moderne byarkitektur med naturlige elementer - et rum skabt til at nyde og være sammen. De mange forskellige områder i restauranten samt vores lokaler på 1. sal, er designet til at imødekomme en bred vifte af arrangementer. Fra store fester til de mere intime sammenkomster har vi faciliteterne til at skabe det perfekte setup. Med vores selskabspakker sikrer vi den perfekte feste, hvor du blot skal læne dig tilbage og nyde øjeblikket med dine gæster. Så søger vi for alt andet.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert mad og god betjening af den…

Lækkert mad og god betjening af den unge tjener, hun var meget opmærksom på os hele tiden om maden var som den skulle være. Ventede dog lidt længe på hovedretten, og det beklagede tjeneren og gav en drink på huset regning. Et sted vi godt kunne komme igen.

2 maart 2024

UNDA er et rigtig hyggeligt sted🤩

UNDA er et rigtig hyggeligt sted🤩
Selvom det er stort, kan der stadig være intim stemning ved et lille to-mandsbord💪
Man får sådan en lyst til cocktails på en helt alm. hverdagsaften, med UNDAs stemning.
Undas burger er superlækker med masser af forskellige smage😋
Fedt, hvis der blev lidt flere øl at vælge imellem - også alkoholfri😅

22 februari 2024

Lækkert mad

Lækkert mad, vin og øl. Meget venligt personale. Rigtig hyggelig stemning.
Vi kommer helt sikkert igen og igen.

10 februari 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super stemning med dejlig akustik

Super stemning med dejlig akustik, godt mad, tilberedt som bestilt, dejlig vin osv.
Endvidere venligt og engageret personale, så en dejlig og hyggelig aften på UNDA, tak.
Vi ses igen !

Peter Gammelby

3 februari 2024

Gennemført helaftens oplevelse

Fantastisk hyggelig restaurant med god stemning. Søde og opmærksomme tjener som serverede flot og smagfuld mad. Vi fik gode vine til maden og sluttede aftenen med vild gode cocktail .
Fantastisk oplevelse hele aftenen igennem vi kommer helt sikker igen.
Lone Johansen

29 januari 2024

Late - Night Dinner

Første gang vi prøver Late Night Dinner på UNDA.
Super god oplevelse, god mad og vin, personalet sørgede for der ikke manglede vin i glassene på noget tidspunkt. Vi sluttede aftenen i den hyggelige bar med et par gode cocktails og en snak med de to fantastiske cocktail mixere. Perfekt aften.
60 års fødselsdag er bokket på UNDA til maj :-)

19 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig et fantastisk sted med god…

Virkelig et fantastisk sted med god service. Vi holdt et kæmpe barnedåb hvor vi var 92 mennesker samlet ovenpå på unda. Under hele planlægningen af arrangementet har vi haft løbende kontakt, der har været total styr på tingene og vi har følt os taget 100 % hånd om! Festen forløb perfekt og servicen var i top, bordene vildt flot dækkede i det smukkeste lokale, maden var så lækker og der blev hele tiden fyldt op i buffeten. Vi er så tilfredse og glæder os til at komme igen ! Kh Camilla og Jesper

6 januari 2024

Virkelig god aften

Virkelig god aften - meget imødekommende modtagelse, lækker mad og vin, super sød og opmærksom personale.
Lækkert interiør, hvor man kun kan føle sig godt tilpas.

9 december 2023

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Fantastisk personale og en vild madoplevelse til en meget fin pris. Lækre mocktails og kaffen var skøn til desserten. Omgivelserne er gudesmukke. Bestemt et besøg hver!

21 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

desværre den værste restaurantoplevelse jeg har haft

UNDA var desværre den værste restaurantoplevelse jeg har haft.

Vi havde bestilt bord til et selskab med gamle venner og havde glædet os til at catche op med hinanden.

Vi havde fået to borde, hvilket er okay, men bordene viser sig så at være separate så vi ikke kommer til at sidde sammen. UNDA kunne på ingen måde imødekomme vores efterspørgsel om at sidde sammen.

Vi havde bestilt mad på forhånd, men fik først maden efter 40 minutter.

Mange fik burgere. Desværre var burgerbollen kold og osten over bøffen knap smeltet.

Tjeneroplevelsen var meget ubehagelig. Vi følte os ikke velkomne efter vi havde efterspurgt et samlet bord. Herefter kunne vi vi tydeligt mærke at vi ikke var betjeningens favoritkunder. Det var en noget anspændt oplevelse.

Da alle havde betalt fik vi at vide at vi manglede at betale 179 kr for en burger, hvilket sidste mand naturligvis betalte. Det viser sig dog et hele herskabet havde betalt og vi ender med at betale 179 kr for meget. Da jeg ringer til UNDA, tilbyder de ikke umildbart at tilbagebetale beløbet men kræver at jeg møder fysisk op på restauranten.

Jeg efterspørger dog om vi ikke kan klare det over mail, da det er langt for mig at køre hele vejen tilbage til Horsens for at skulle tilbagebetales kontant. For at vi kan klare det over mail skal jeg dog indsamle kontoudtog på tværs af hele selskabet. Dette har jeg nu gjort og venter på at UNDA vender tilbage.

Alt dette sker uden UNDA tager nogen form for ansvar eller kompensere for ulejligheden.

Jeg føler med de unge tjenere, som tydeligvis ikke har modtaget den nødvendige oplæring i, hvordan man håndtere uheldige kundeoplevelser. Det må have været en ubehagelig arbejdsdag. Jeg håber, st der er en restaurantchef, som kommer til at tage ansvar og vejlede sine ansatte således, at det kan blive en god oplevelse for gæster såvel med medarbejdere.

Desværre har jeg gennem word-of-mouth også hørt om andre, der har haft dårlige serviceoplevelser, hvilket er super ærgerligt når selve restaurantens beliggenhed og indretning har så meget potentiale.

24 november 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Unda har nogen helt fantastiske…

Unda har nogen helt fantastiske omgivelser og smagfuld indretning.
Vi fik brunch, en lille og en stor. Vi ville ikke have filterkaffe og bestilte derfor kopvis.
Første kop var som bestilt men nr. 2 kop var fra kanden. Den unge tjener blev nærmest fortørnet over vi ønskede kaffe, som vi havde bestilt. Det vil have været passende med en undskyldning for fejlen.
Samlet indtryk af brunch var god og smagte udmærket. Tjener meget uerfaren og fik nærmest stress af de 2 borde der var besat.

17 november 2023

Magisk stemning og service

For et par uger siden holdt vi vores bryllupsfest på 1. sal hos Unda og det var helt fantastiske rammer for en magisk aften. Indretningen er så eksklusiv og skaber en hyggelig stemning i flere zoner, akustikken er god, der er udgang til altaner - og en smuk tagterrasse med vandudsigt, hvor vi holdt reception. Personalet var helt utrolig servicemindet og sørgede for at ingen manglede noget i løbet af aftenen. Gæsterne blev taget imod ude ved trappen og vist ovenpå, hvor de med det samme fik en velkomstdrink serveret. Vi kunne slappe helt af og nyde festen, da alt var koordineret på forhånd og de havde totalt styr på det. Sidst men ikke mindst var maden fantastisk og blev også rost meget af vores gæster. Vi fik en fest lige efter vores drømme og Unda får vores varmeste anbefalinger.

8 september 2023

Stor skuffelse

god beliggenhed og interiør. Jeg bestilte kylling og et glas vin. maden var tør og af en mærkelig farve. smagen var uidentificerbar. Jeg bestilte en brødkurv. brødet var tørt, sandsynligvis fra i går. Jeg bad tjeneren om frisk brød, han svarede, at det ville ankomme om 10 minutter. vi fik aldrig brød. stor skuffelse

2 september 2023

Vi kommer ikke igen

Hold nu op. Hvor skal man næsten starte.

Vi var taget på UNDA for at fejre fødselsdag. Det var vores første gang på restauranten, men havde hørt meget godt om den.

Vi ankommer til en pæn og indbydende restaurant med moderne interiør.
Der var meget få siddende gæster ved ankomst.

Vi blev sat til bords og fik hurtigt afgivet vores bestilling.

På trods af en næsten tom restaurant tog det 35 minutter før maden var på bordet. I mellemtiden observerede vi et sløset personale, som pjattede og slås foran gæsterne. Køkkenmænd kom gående ud i baren og hyggesnakkede med tjenerne.

Vi havde begge bestilt oksefilet, mediumstegte. Et stykke kød til 279 kr.
Bøfferne kom efter lang ventetid og var begge gennemstegte. Vi nævnte det for personalet og bøfferne blev taget med ud igen.

Herefter ventede vi igen 25 minutter på nye bøffer. Disse var endnu engang gennemstegte, hvorefter vi hurtigt tog fat i en tjener.
Vi fik muligheden for en 3. bøf eller en anden hovedret efter 1 times ventetid efter ankomst.

Vi valgte at forlade restauranten, enormt skuffede, uden at få spist et måltid.

Vi kommer bestemt ikke igen.

30 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.