Ungtrafik Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes hele oplevelsen med at tage kørekort hos Ungtrafik, har været helt igennem fantastisk. Jeg fik kørekortet på kun 2 måneder, så det var mega hurtigt. Der har gennem hele forløbet været en g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ungtrafik er den bedste køreskole. Min datter gik ved åmarken st. Hun var virkelig nervøs første gang Hun skulle ud og køre,men thomas og Benjamin var enormt søde,forstående og rummelige. De er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft 2 unge mennesker i køreskolen og det har været super gode oplevelser! Særdeles servicemindede og professionelle. Fik tilrettelagt en fin plan, der tog højde for studie og ferie. Begge besto... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

11/10 køreskole. Servicen er helt i top, og personalet er alle sammen super søde og rare at være sammen med. Bestod både teori og køreprøve første forsøg, og det er udelukkende den fantastiske servic... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. ook in
  3. Autorijschool
  4. Les

Geschreven door het bedrijf

Hos UngTrafik prioriterer vi kvalitet i undervisningen – både i vores teorilokaler og under kørelektionerne. Vi tilpasser vores undervisning individuelt, så netop du får den bedste oplevelse og læring, uanset om du har familie, sport, uddannelse eller arbejde, som skal forenes. Vores teorilokaler er moderne indrettet med komfortable biografstole, og vi byder på gratis sodavand, te/kaffe og croissanter til teoriundervisningen. Når det kommer til kørelektionerne, har vi fuld fokus på dig og tager ansvar for din sikkerhed i trafikken. Læring og udvikling går hånd i hånd og det ansvar er vi fælles om. Det er en kerneværdi for os at skabe en tryg atmosfære og et læringsrum, selv når trafikken bliver tæt. Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende en sms til os på 25797979. Hvis vi ikke svarer med det samme, er vi enten ude at køre eller underviser, men vi vender hurtigt tilbage til dig. Og hvis du tænker, at du måske er for gammel til UngTrafik, så husk: Ung handler ikke om alder, men om den følelse, du har indeni. Alle er velkomne i UngTrafik-familien. ✨

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

134 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan helt klart anbefale Ung Trafik!

Jeg har været rigtig glad, for at tage kørekort hos Ung Trafik.
Teoritimerne er meget lærerige, samtidige med at de også er sjove og hyggeligt.
Jeg havde Thomas som teorilærer. Han var god til at undervise og motivere en.
Som kørelærer havde jeg Kevin, som har været rigtigt sød og toldmodig.
Helt klart en anbefaling her fra:)

24 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ungtrafik er en kæmpe anbefaling…

Ungtrafik er en kæmpe anbefaling herfra. Thomas var super hurtig og dygtig til at hjælpe med mit forløb, og endnu hurtigere til at finde mig prøver. God undervisning, gode faciliteter og forhold, og vigtigst, gode og behjælpelige mennesker der arbejder der. Super god oplevelse

17 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Passion og kvalitet hele vejen igennem

Jeg havde den bedste oplevelse med at tage kørekort hos UngTrafik. Man kan tydeligt mærke passionen fra både indehaveren Thomas og de kørelærere, jeg havde – Diana og Kevin. Servicen har været helt i top hele vejen igennem, og undervisningen har været både grundig og virkelig god, både i teori og i praksis.

Kevin har været dygtig til at holde os engagerede i teoriundervisningen, så det aldrig blev kedeligt. Det gjorde en stor forskel og skabte et trygt og motiverende læringsmiljø.

Relationen stopper heller ikke, når man har fået sit kørekort – de tilbyder fortsat hjælp og støtte, hvis man har brug for det efterfølgende.

Stor ros til hele teamet hos UngTrafik – må I fortsætte med at være de bedste! 😊

16 februari 2026

Fantastisk oplevelse

Min oplevelse med Ungtrafik har været fantastisk. De har de fedeste lokaler og De Bedste Undervisere. Man kan fornemme de virkelig går op i deres arbejde og vil eleverne det bedste.
Jeg synes, at Kevin og Benjamin skal have ekstra stor ros, for de gør det fantastisk.
Det er også virkelig fedt, at køreskolen sørger for at tage ens kørekortsbillede. Alt i alt en fantastisk oplevelse, og jeg vil klart anbefale dem. De har styr på det!

12 februari 2026

Fantastisk oplevelse !

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Ung Trafik. At vælge at tage mit kørekort hos Ung Trafik er uden tvivl den bedste beslutning jeg kunne have taget ! Siden dag 1 er jeg blevet taget godt i mod. Til teori timerne stod der snacks, sodavand og kaffe klar når man trådte ind på køreskolen. Lokalerne var altid lækre og rene, med en hyggelig atmosfære. Teoritimerne er velforberedte med dybdegående undervisning og interaktioner med eleverne. Det er et trygt rum for læring, hvor alle spørgsmål er velkomne og man kommer godt ind på hinanden. Jeg følte mig enormt godt forberedt til teoriprøven, da vi nåede dertil.
I gennem hele forløbet har køreskolen sørget for at gå til borgerservice med ens papirer, og opbevaret dem for os. Det var en virkelig fed ekstra service, som hjalp rigtig meget når man har en travl hverdag. Køreskolen er generelt super organiseret, papirer er på plads, manøvrerbane, førstehjælpskursus og glatbane blev planlagt i god tid og der var ingen ventetid til køreprøve. Så fedt!
Selve køretimerne på vejen var en rigtig behagelig oplevelse. Jeg havde personligt været lidt bange for at tage mit kørekort, men jeg følte mig rigtig tryg fra første lektion. Min kørelærer Thomas er et rigtigt rart menneske og super dygtig til at lære fra sig. Det gjorde det til en rar og sjov oplevelse at have køretimer. Jeg satte stor pris på alle de søde og dygtige kørelærere på skolen, som altid vinker, smiler og er forstående overfor hvis man laver fejl.
I slutningen af processen holder skolen frivilligt en workshop, som giver eleverne mulighed for at komme og øve spørgsmålene til den praktiske prøve. Det var igen en virkelig fed service, som bare gjorde mig endnu mere komfortabel i at gå op til den praktiske prøve.
Jeg blev færdig med 0 fejl til teoriprøven og den praktiske prøve i første hug. Det er udelukkende på grund af min dygtige kørelærer, og deres teknikker. Jeg vil helt klart anbefale alle at vælge Ung Trafik hvis de skal tage kørekort !

29 januari 2026

Super fed køreskole

Min oplevelse på denne køreskole har været glimrende. Alle lærerne er utrolig flinke og tager sig godt af eleverne. Jeg har i hvert fald følt mig taget af og hjulpet igennem, indtil at jeg endelig bestod og fik mit kørekort. Teorilokalet er også meget hyggeligt med komfortable forhold, såsom bløde sæder og snacks. Selve teorilektionerne er også meget gode. Selvom der er mange forskellige ting at lære, så bliver der fortalt grundigt om de forskellige emner. Derudover bliver man hurtigt komfortabel med lærerne, så det er nemt at stille spørgsmål til dem. Til køretimerne er lærerne meget tålmodige og gør et godt arbejde i at oplærer eleven i at køre en bil. I bund og grund er det en rigtig god køreskole, og det har været en fornøjelse at være der.

10 februari 2026

Over al forventning

En køreskole som går op i eleverne, og virkelig hjælper dem med at have styr på det hele, både det lovmæssige og alt det andet, man skal huske (førstehjælp, foto osv). Gode og indbydende lokaler og venlige mennesker.

Teoriundervisningen er god og interaktiv, man bliver ikke bare smidt bag en skærm og overladt til sig selv. Køretimerne var altid lærerige og man fik præcis og konstruktiv feedback.

Jeg vil virkelig anbefale UngTrafik, man kan mærke at de brænder for det, de laver, og de er topprofessionelle. Jeg glædede mig altid til at komme til teori/køretimerne

16 december 2025

Bedste oplevelse.

Jeg har haft en sindssyg god oplevelse på ungtrafik Åmarken. De havde rigtig godt styr på deres ting. Jeg har haft en rigtigt god teori lære som sørgede for alle fulgte med og kunne sit teori. Jeg fornøjelsen af at have samme person som køre lære. Han var meget tålmodig og god til at forklare.
Han var også været på borgerservice med papirer. Dejligt nemt 👌

Jeg fik også taget mit kørekort foto på skolen så det fik sparet god tid.

1000 tak for et skønt og lærerigt forløb ❤️

29 januari 2026

Tryghed fra starten

Ungtrafik har nærmest ekspertise i at få dig godt igennem kørekortet. Jeg har selv haft en virkelig god oplevelse, og har følt mig tryg helt fra starten. Det går hurtigt, det er trygt, og man bliver hjulpet gennem forløbet fra starten. Ungtrafik kan klart anbefales!

23 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God undervisning med all inklusive

Jeg havde en mega god oplevelse da jeg tog kørerkort hos ungtrafik og Thomas. Teoriundervisninger var både seriøse men også sjove på samme tid som gjorde at jeg kunne følge med og lærer tinge rigtig nemt, og køre lærerne er meget søde og flinke som gjorde min oplevelse hos ungtrafik rigtig god og jeg ville 100% anbefalde ungtrafik vis nogen skal tage kørerkort.

21 januari 2026

Super god oplevelse hos Ungtrafik

Super god oplevelse hos Ungtrafik

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Ungtrafik. Undervisningen var professionel, struktureret og nem at forstå, både til teori og kørsel.

Kørelæreren var tålmodig, imødekommende og god til at forklare tingene på en rolig måde, hvilket gjorde mig tryg bag rattet. Der var god fleksibilitet i forhold til køretider, og kommunikationen fungerede upåklageligt.

Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven og kan varmt anbefale køreskolen til andre, der skal tage kørekort.

15 januari 2026

Kæmpe fornøjelse

Kæmpe fornøjelse, fantastiske kørelærere og teorilære. Der er både i køre og teori lektionerne massere plads til sjov hygge hvilket gør det til et behageligt miljø og være i.
Køreskolen sørger også for alt det besværlige papir arbejde.
Og der er selvfølgelig kolde sodavand ad libitum og lune croissanter til teori lektionerne.

13 januari 2026

Den bedste oplevelse.

Hej jeg valgte ungtrafik da jeg havde hørt godt om skolen, den levede helt sikkert op til forventningerne, super service de ordnede papirgangen med hensyn til borgeservice og de tager også gratis pas fotos. Teori Undervisningen var helt i top jeg bestod min teoriprøve i første forsøg takket være Thomas super god og sjov faglig lærer. Jeg havde kevin som Kørelærer han er super faglige og har god tålmodighed, og det var lige det jeg havde brug for. Kevin vidste hvornår jeg var klar til køreprøve og ja jeg bestod også min køreprøve i første forsøg. Så jeg kan klart anbefale ungtrafikskolen. 5 stjerner herfra.
Bedste hilsner fra en rigtig glad og tilfreds elev.

8 januari 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole – kan varmt anbefales!
Ung Trafik er uden tvivl en mega god køreskole. Kørelærerne er utrolig dygtige, tålmodige og engagerede, og de er virkelig gode til at forklare tingene på en måde, så alle kan være med. Undervisningen er både lærerig og fed, og der er altid en god stemning, som gør teoriundervisningen mere spændende og overskuelig.
Køretimerne er sjove og hyggelige, samtidig med at man føler sig tryg bag rattet. Der bliver taget hensyn til ens niveau, og timerne bliver planlagt, så de passer godt ind i hverdagen, uanset om man går i skole eller arbejder. Man føler sig godt forberedt til både teori- og køreprøve.
Jeg kan helt klart anbefale Ung Trafik til alle, der ønsker en positiv, tryg og professionel oplevelse med at tage kørekort🤩

5 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en fornøjelse at tage…

Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Ungtrafik. Lige fra første kontakt til da jeg stod med kortet i hånden har man følt sig taget af og hjulpet på vej.

Jeg har været og er stadig imponeret over deres engagement i deres elever, og hvor villige de er til at gå langt for at sørge for at man består.

Alt I alt kan jeg kun sige tak for den virkelig behagelige oplevelse, og det kan kun på det varmeste anbefales at kigge forbi hvis man er på udkig efter at erhverve sig et kørekort :-)

26 december 2025