Bedrijfsgegevens
- +45 7060 5670
- info@uniraad.dk
- uniraad.dk
Simpelthen fantastisk oplevelse
Perfekt rådgivning, udførlige beregninger og til rimelige penge
I forbindelse med vores renovering har vi været igennem et par firmaer der forslog meget dyre og omstændige løsninger. Som at søge hos kommunen uden det er et krav, 'talt omfanget op' inden aftale mv. Efter en del research valgte vi Uniraad og har fra start fået god rådgivning og service. Beregninger inkluderede nedlæggelse af stabiliserende vægge, fjernelse af remme, etablering af terrassedør og åbne op til kip. Uniraad har været hurtige, vidende og kompetente. Vi har fået svar og løsninger på alle vores projekter, indenfor et yderst rimeligt budget. Alt er udførligt, omhyggeligt og fyldestgørende. Stor anbefaling her fra.
Hurtig og nem rådgivning
Stor anbefaling her fra
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Uniraad.
Gode priser, hurtig proces, de forsøger ikke at sælge eller fakturere dig for noget du ikke har brug for eller ikke forstår.
(Mit projekt var vurdering af en måske bærendevæg inden nedrivning)
Meget effektiv!
Fuld tilfredshed
Klar anbefaling herfra. Vi fik statiske beregninger I forbindelse med nedlæggelse af flere vægge i to plans hus. Kommunikation med Mehmet. Hurtig og professionel service og ganske rimelig pris.
Vi fik lavet tegninger og beregninger…
Vi fik lavet tegninger og beregninger til vores 1.sal , til en super skarp pris .De var virkelig professionel, fra første møde til godkendelse og ibrugtagningstilladelse, af vores første sal. Vil klart anbefale uniraad, hvilket jeg allerede har gjort .
Statisk beregning på taget
Skulle have lavet en statisk beregning af mit tag da jeg stod med en renoverings projekt af min første sal. Jeg var meget bekymret for at jeg skulle hive det ned jeg havde sat op da jeg ikke havde været obs på dette fra start. Efter jeg spurte om prisen var fair på er tilbud og at jeg skulle vente 9 uger på opgave kunne starte. Til mit held havde UNIRAAD set mit opslag og henvendte sig at de ville kunne hjælpe.
Opgaven blev beskrevet og sent og få dage efter modtog et fair tilbud der var billigere og at de kunne starte nærmest med det samme var dejligt da det gav mig utroligt meget stresse at skulle vente og mit projekt var sat på hold.
Dialog med Elia via Messenger og deres håndværks kyndige via mail blev jeg rolig og tryg over at opgaven var i gode hænder.
Tag ville holde til den tilføjet vægt. Men det at man kan have en god dialog i processen. Fik gode forslag til hvad jeg kunne gøre, hvis det var nødvendigt med mere støtte. Og hvordan jeg sikrede min spær bedre til rammen var lækkert.
En super god oplevelse at bruge UNIRAAD og vil helt sikkert bruge dem igen mine næste opgaver hvis de kommer.
Varmeste anbefalinger herfra

Antwoord van UNIRAAD
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.