Jeres fan to fan resale template er dårlig, jeres systembeskeder fejler, jeres support er mere end 24 timer om at svare på henvendelser. Jeg køber aldrig billetter hos jer igen. Og nu mangler jeg bare... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har videresolgt et stk billet til Fyrfest 2025 i Viborg, men ikke modtaget pengene endnu, selvom de skriver der vil gå ca 5 hverdage. Hej Vi kunne desværre ikke foretage en betaling på dit Fan t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gerne rose jeres medarbejder Agnete. Jeg har været i dialog med hende for jeg startede med at have 3 billetter til Patina og ønskede at flytte pladserne, så jeg kunne købe 5. Jeg havde i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
United Tickets er en billetformidler med base i København – og din genvej til uforglemmelige kulturoplevelser i både Danmark og udlandet. Hos os handler det ikke bare om billetter, men om oplevelser, du vil huske. Vi gør det nemt og trygt at sikre dig adgang til koncerter og events. Har du spørgsmål, eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på support@unitedtickets.dk eller via vores kontaktformular: https://www.unitedtickets.dk/kontakt-os
Contactgegevens
2300, København S, Denemarken
- https://www.unitedtickets.dk/kontakt-os
- unitedtickets.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tusind Tak
God og nem måde at sende spørgsmål
Fik hurtig og høflig besvarelse
Tusind Tak.
Super hurtig svar på spørsmål 😊👍
Super hurtig svar på spørsmål 😊👍
Kanon service
God service. Hurtig svar på mit problem.
Havde misforstået deres service, angående en koncert, med ledsager men fik en god forklaring og de hjalp med at få penge retur og ny billet
Hurtig og venlig tilbagemelding på mail…
Hurtig og venlig tilbagemelding på mail
Fremragende service
Fremragende service ifm. et fejlkøb. Hurtig og rar tilbagemelding!
Super service
God service, havde skrevet forkert mail adresse så modtog ikke mine billetter, også skrev jeg til dem og inden for 2 minutter havde jeg mine billetter 😊
Helt fantastisk, så ingen grund til at vente få bestilt billetter de hjælper gerne hvis der er noget 😍
Dobbeltbooking - Intet problem
Ved en fejltagelse fik jeg bestilt dobbelt billetter til en koncert. Men ved henvendelse til Musik DK, oplevede jeg en super service både i fht hurtigt - og venligt svar om, Musik DK annulleret billetterne og refunderet pengene. Tak for det 😊
Excellent service
Excellent service! Quick, competent and understanding!
God og hurtig svar fra kundeservice
God og hurtig svar fra kundeservice, nem og overskuelig side at bestille på- Jeg har kun haft en god oplevelse med dem.
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Fik købt en billet for meget til en koncert, og det var intet problem at få den refunderet 👌🏼
Har kun ros til kundeservicen..vi har…
Har kun ros til kundeservicen..vi har købt billetter for et godt stykke tid siden .I mellemtiden brækker min datter på ryggen og kan derfor ikke stå op i længere tid af gangen så gode råde var dyre ...men efter henvendelse til kundeservicen fik vi hurtigt lavet vores billetter om til handicap / kørestol...tak for hurtigt og super fin service
Ledsager billet
Ledsager billet - Jeg havde bestilt kørestolsbilllet til Lukas Graham, og efter henvendelse per mail til musik.dk, gik der få dage, hvorefter jeg modtog gratis ledsager billet. God service.
En god oplevelse med hurtigt og…
En god oplevelse med hurtigt og hyggeligt svar på et spørgesmål.
Virkelig ringe at der ikke bliver…
Virkelig ringe at der ikke bliver svaret på ens henvendelser via mail. Jeg har skrevet to gange og har stadig ikke modtaget svar. Virkelig utrygt.

Antwoord van United Tickets
Jeg har simpelthen kun en ting at sige
Jeg har simpelthen kun en ting at sige
DER ER STYR PÅ ALT 🇩🇰❤️🇩🇰 Tak for jer 🙏🏻🌞😊
Respons på mail-udveksling
Jeg har netop i dag været i mail-korrespondence med en sød medarbejder, som svarede pænt tilbage på et par spørgsmål. Hun gjorde mig desuden opmærksom på at man kan vinde 2 billetter til en koncert😉👍
Vh Rebekka
Jeg havde vundet to billetter til Lukas…
Jeg havde vundet to billetter til Lukas Graham, men kunne ikke komme ind og få billetterne da de var væk.
Så skrev jeg tilbage og fik nogle meget flinke mails retur fra Michael og Wupti så fik jeg alligevel mine billetter.
Virkelig god og hurtig service.
Tak! ❤️
Jeg vandt 2 x biletter til Lukas Graham…
Jeg vandt 2 x biletter til Lukas Graham koncert, men kom til kun at vælge 1 billet ved check ud. Michael svarede inden for få minutter og fik løst problemet for mig.
Da jeg var så heldig at vinde 2…
Da jeg var så heldig at vinde 2 billetter til en koncert med Lukas Graham og ikke kunne få hentet billetterne ned så skrev jeg til dem. I løbet af et par timer havde jeg sørme billetterne på min mail. Var lidt skeptisk vedr. evt. fup da jeg ikke kunne komme i kontakt med dem inden for de 48 timer der måtte gå inden jeg ikke kunne hente billetterne ned. Men må sige det var super service da der endelig var kontakt.
Svarer ikke retur
Har vundet nogen billetter som de formidler, men linket virkede ikke. De har ikke skrevet tilbage på mine henvendelser. Det virker som Fup og Fidus.

Antwoord van United Tickets
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.