United Wardrobe Reviews 1.608

1,6

ik kocht bij jullie sandalen, deze zijn véél te klein, nochtans heb ik de juiste maat besteld, ik heb intussen al 9 mails gedaan om deze te retourneren, maar ik krijg geen antwoord. z... Toon meer

Verkopers op United wardrobe zijn ook niet echt betrouwbaar. Annuleren een order omdat ze €10 meer geboden krijgen, aangeboden om mijn bod dan te verhogen. Maar ze wou toch perse een annuleringsver... Toon meer

Heel leuk jasje gezien. Meteen gekocht ook. Verkoper is inactief, dus reageren op berichten zat er niet in. Ben ondertussen anderhalve week later, heb een annuleringsverzoek ingediend. Kan natuurlijk... Toon meer

Willen jullie alsjeblieft reageren op mijn mail? De drie dagen wachttijd tot uitbetaling is inmiddels verstreken en het gaat om een flink bedrag, dus zou het graag willen hebben. Het gaat om ORD_321... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

United Wardrobe is the biggest European fashion market where millions of fashion lovers buy and sell their second hand fashion. Browse through more than a million fashion items and find the hidden gems that fit with your style. You can follow hundreds of thousands of fashion influencers and get inspired by their style.

1,6

Zeer slecht

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Pakketje retour

Toen ik het pakketje retour wilde sturen werd er snel op gereageerd. Het duurde wel wat langer voor ik mijn geld terug kreeg maar toen ik een bericht stuurde werd er wederom snel gereageerd en kreeg ik snel mijn geld terug. Super fijn :)

23 juni 2020

Hi Feline,

Bedankt voor je review! Het doet ons goed om te horen dat je ondanks wat problemen, goed bent geholpen. Daar doen wij het voor 🙌🏽

Geld terugkrijgen

Ik heb een paar maanden geleden een pakketje besteld bij united warderobe, de verkoper heeft toen een annuleringsverzoek verstuurd. Ik zou mijn geld terugkrijgen, maar heb nu na 7 maanden nog steeds niks binnen na een paar mails gestuurd te hebben. Wanneer het foutloos gaat is united warderobe fijn, maar de klantenservice is echt niks.
EDIT: Ik heb na vandaag mijn ORD nummer door te geven mijn geld gelijk terug gekregen.

Jaa dit is mijn ordernummer : ORDX

Het geld is overgemaakt! Bedankt voor je service Suzan.

23 juni 2020

Hi Ja,

Bedankt voor je review. Het spijt me om te horen dat je een slechte ervaring hebt met ons platform, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ik kijk graag even met je mee! Heb je misschien een ordernummer (ORD_) voor mij?

Hopelijk kan ik het snel voor je oplossen ✨

----------- UPDATE -----------

Hi Ja,

Wat fijn om te horen dat ik je alsnog naar tevredenheid heb kunnen helpen, daar doe ik het voor 🤗

Aanrader

Super snelle reactie, en pakketje snel binnen. Manier van betalen super fijn ook omdat je weet dat de verkoper zijn geld pas krijgt als jij het product houdt. Verder vind ik de app super makkelijk in gebruik en zeker een aanrader !

22 juni 2020

Hi Tobias,

Bedankt voor je positieve review! Het doet ons goed om te horen dat je United Wardrobe met plezier gebruikt en altijd goed wordt geholpen. Daar doen wij het voor 💥

Slecht service

Heb een order gedaan was niet goed en heb een retourverzoek ingedien nu in de link in de mail kwam ik op een pagina dat zei dat de verzendkosten zelf moest betalen en dat later vergoed ging worden nu blijkt het niet zo en heb meer dan de verkoper verzendkosten betaald omdat united in hun mail de verkopers email niet had vermeld heb ook nog een email gestuurt om de mail van de verkoper ge vragen geen antwoord dus kon ik geen verzendlabel via mondail maken en moest ik dus meer betalen

21 juni 2020

Hi Abbeer,

Bedankt voor je bericht. Allereerst vervelend dat het item niet naar wens was en dat je geen contact krijgt :(

Ik leg je graag uit hoe het werkt bij het retourneren van een item. De verzendkosten bij een retournering zijn helaas voor eigen rekening. We hebben het al mogelijk gemaakt om retournering van tweedehands kleding mogelijk te maken. Het blijft een risico van de koper dat het product niet helemaal naar wens is. We kunnen deze verzendkosten ook niet bij de verkoper achterhalen omdat we jou al je geld teruggeven, en dus de verkoper niks van ons krijgt. Je krijgt bij het retour sturen van een item de orderprijs terug betaald en de eerst betaalde verzendkosten.

Mocht er nog wat onduidelijk zijn, kun je altijd contact opnemen met de support! Daar helpen wij je binnen 24 uur verder.

Wij hopen op je begrip & ondanks de teleurstelling, wens ik je een fijne dag!

Slechte service

Ik had altijd goede ervaring en de service was altijd top. Helaas is dat niet meer zo.
Artikelen werden niet opgestuurd dus order geannuleerd. Terugbetaling binnen 24 uur volgens de app. Na 2 dagen nog niets. Mail gestuurd 2 dagen later antwoord. Volgens UW teruggestort op Paypal of ik het nog even wil checken. Gecheckt staat er niet op. Weer mail dag later antwoord. Ze kunnen in het weekend niet nakijken moet tot maandag wachten. Wel 24/7 kopen maar service alleen op werkdagen. Mogelijk is er een vertraging bij Paypal. Afschuiven is lekker makkelijk en doe al mijn webaankopen via Paypal en die zijn razendsnel met terugbetalen..... afwachten maar weer. Het is niet teruggestort, staat er niet op en normaal stuurt UW ook een mail bevestiging van de terugbetaling, ook niet gehad. Beetje klaar mee zo langzamerhand en gaat om een groot bedrag en nu al bijna week mee bezig. Maandag bleek er iets mis gegaan te zijn bij UW en is het bedrag alsnog teruggestort op mijn Paypal rekening. Paypal had het binnen een dag op mijn rekening teruggestort.

19 juni 2020

Hi Sylvia,

Allereerst wat vervelend om te horen dat de aankoop niet doorging en dat er wat problemen ontstonden. Wij doen ons best iedereen binnen 24 uur te woord te staan, helaas was het wat drukker waardoor dit wat langer heeft geduurd. Maar hier had jij niet de dupe van mogen worden!

Ik zie inderdaad dat er wat vertraging is geweest bij Paypal en dit is gisteren direct in orde gemaakt, dus het bedrag zal binnen enkele dagen op jouw Paypal rekening staan.

Nogmaals excuses voor het ongemak en de verwarring! Ik hoop dat je volgende order vlekkeloos verloopt 🌱

Drogreden

Heel erg vervelend. Ik heb een verkeerd artikel besteld en dit binnen enkele minuten aangeven. Wordt mijn annuleringsverzoek afgewezen omdat hij al verzonden zou zijn. Terwijl er staat op de app dat hij nog niet verzonden is.

Hi Melanie,

Bedankt voor je bericht & wat vervelend om te horen dat je wat problemen ervaart. Dat is natuurlijk niet de bedoeling :(

Ik kijk graag even met je mee. Heb je misschien een ordernummer (ORD_) voor mij?

Ik hoor graag van je!

Suzan - Team United Wardrobe

Super goede klantenservice !

Super goede klantenservice !
Vriendelijk eerlijk en helpen goed !

Hi Shanna,

Bedankt voor je positieve review. Super om te horen dat je goed bent geholpen, daar doen wij het voor 🧡

Tot snel op United Wardrobe!

Hele fijne klantenservice

Ontzettend blij met de klantenservice die united wardrobe biedt! Altijd fijn contact en goede duidelijke hulp, dank jullie wel!

Hi Kelly,

Bedankt voor je review! Onze klantenservice is erg belangrijk voor ons, dus het doet ons goed te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen 🙌🏽

geweldige klantenservice

Na een order die helaas niet is aangekomen bij de koper ben ik erg goed geholpen door Liv, en kwam er elke dag gelijk reactie. Hiernaast heb ik eigenlijk nooit problemen met united wardrobe, heel goed platform en hele goeie klantenservice

Hi Emma,

Hartelijk dank voor je positieve review 💥

Het doet ons goed om te horen dat je United Wardrobe met plezier gebruikt en altijd goed wordt geholpen. Tot snel!

Suzan - Team United Wardrobe

probleempje met levering van een…

probleempje met levering van een aankoop, maar de mensen van united wardrobe bleven het mee opvolgen tot het in orde was!

Hi Fm.,

Suzan - Team United Wardrobe

Goed gehandeld van united wardrobe

Goed gehandeld van united wardrobe , ik kreeg een flut product en heb al mijn geld terug gekregen!

Hi Henk,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je ondanks wat problemen, naar tevredenheid bent geholpen.

Wij zien je graag terug op United Wardrobe 🌱

Suzan - Team United Wardrobe

Don't bother contacting the customer…

Don't bother contacting the customer service!

Dear Niall,

Thank you for your review and sorry to see that you are not happy with our service.

After double check your contact, I am sorry to see that you had an issue with the item received. Unfortunately and because the seller sent the item correctly and matching the add, then there is no reason to accept the return request, I am sorry about that.

I wish you a lovely day and a nice week. :)

Teddy - United Wardrobe

Betrouwbaar platform

Al veel verkocht en goed geholpen wanneer er een probleem was. Zelfs toen mijn pakje dat verzonden werd met postzegels verloren geraakte in de post hebben ze me uitzonderlijk goed geholpen.

"Trolls" en oneerlijke mensen worden er ook snel uitgefilterd.

Hi Miet,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je UW met vertrouwen gebruikt & altijd goed wordt geholpen door de support. Daar doen wij het voor 🤗

Super service

Ik maak er al een paar jaar gebruik van. Word altijd netjes geholpen door United Wardrobe.

Hey!

Bedankt voor je positieve review. Super om te horen dat je altijd goed wordt geholpen, daar doen wij het voor 💫

Ellendig slecht

Zo extreem slecht allemaal. Wanneer je denkt een koper te helpen door iets te versturen met postzegels en vervolgens geen reacties meer krijgt wanneer het inmiddels al lang ontvangen is. Persoonlijk vind ik dat UW deze optie beter helemaal weg kan halen, want dit is zo ellendig slecht geregeld.

Als verkoper moet je zelf de postzegels voorschieten. Verstuur je het, geeft de koper vervolgens nooit aan dat het ontvangen is. Stuur je daar een bericht naar. Ook geen reactie. In dat geval heb je ten eerste zelf extra kosten gemaakt en ben je ten tweede je item kwijt. Stuur je een bericht naar de klantenservice, geven zij vervolgens ook nog eens geen gehoor.

Met alle service en administratie kosten wat elke gebruiker af moet dragen aan dit platform verwacht je op zijn minst wel een meervoud aan klantenservice medewerkers.

Hi Azi,

Bedankt voor je bericht. Allereerst wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent & geen contact krijgt met de support. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het is momenteel erg druk en wij doen ons best iedereen zo snel mogelijk te helpen. Excuses voor het ongemak.

Het is inderdaad mogelijk om lichte en kleine items met een maximale waarde van €20,- met postzegels te versturen. Een van de risico's van het versturen met postzegels is dat je niet verzekerd bent, als de koper aangeeft dat het item niet is ontvangen. Als de orderprijs laag is, begrijpen wij dat je een risico wilt nemen, daarom maken we het wel mogelijk om deze optie te kiezen!

Mocht de koper niet meer reageren of aangeven het ontvangen te hebben, zullen wij contact opnemen met de koper en kunnen wij 14 dagen na verzending de order afronden zodat je alsnog wordt uitbetaald.

Hopelijk kan ik het snel voor je oplossen ✨

Aanrader!

Erg fijn om wat te kopen bij united wareobe! En ze zoeken ook naar oplossingen als er iets mis is gegaan.

Hi Esmee,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je UW met plezier gebruikt & altijd goed wordt geholpen door de support. Daar doen wij het voor 🤗

Tot snel op United Wardrobe!

Suzan - Team United Wardrobe

Er wordt niet geantwoord op m'n vraag

Een hele fijne app altijd geweest alleen beantwoordt UW m'n vragen niet, ik kan op één of ander manier al een tijdje geen producten plaatsen :(

14 juni 2020

Hey,

Bedankt voor je bericht. Het spijt me om te horen dat je geen contact krijgt met de klantenservice. Het is momenteel erg druk en wij doen hard ons best iedereen zo snel mogelijk te helpen. Hier mag jij natuurlijk niet de dupe van zijn.

Kun je mij vertellen op welk e-mailadres je een account hebt? Dan kijk ik het graag voor je na :)

Suzan - Team United Wardrobe

Fijn contact met de klantenservice

Fijn contact met de klantenservice. Doen er alles aan om je te helpen!

Hi Mika,

Suzan - Team United Wardrobe

Ik vind unw een erg prettige app

Ik vind unw een erg prettige app. Bij problemen met het kopen of het niet krijgen van de pakketjes van de verkoper, krijg je na je bericht altijd antwoord. Tot nu toe erg prettige ervaring gehad.

Hi Elise,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je United Wardrobe met plezier gebruikt en altijd goed wordt geholpen. Daar doen wij het voor 💪🏽

Suzan - Team United Wardrobe

Heel erg goede klantenflow en…

Heel erg goede klantenflow en klantendienst staat meteen voor je klaar als je een vraag hebt of problemen hebt met je aankoop. Ik ben super blij dat ik deze app leren kennen heb. Nu kan ik guilt-free ‘nieuwe’ kleren kopen ❤️

Hi Koen,

Bedankt voor je positieve review & vertrouwen in United Wardrobe! Daar doen wij het voor 💥🙌🏽

Wij zien je graag snel terug!