Deși abia am început și face școală în altă limbă diferită de romana, fica mea înțelege foarte bine la ore și spune că profesorul este foarte clar și explică bine. Am plecat de la nivelul bazic neavân... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Am început cursurile anul trecut, băiatul meu este foarte incantat și atras de tot ce invata! Ia foarte în serios totul pt ca asa se comporta si profesorii cu ei, ii invata foarte multe lucruri(pe car... Toon meer
Numai cuvinte frumoase la adresa UpKid Şcoala de programare pentru copii. Nepoţelul meu este încântat să activeze alături de alţi copii, ghidaţi de profesori bine pregătiţi, dotaţi cu multă răbdare şi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Skill Development: Programming courses enhance logical thinking and creativity. A Useful Hobby: Instead of computer games and social media, your child will develop valuable skills. A Future Profession: Our graduates are in demand and well-paid.
Contactgegevens
30 N GOULD ST, STE R, SHERIDAN, WY 82801, 3484800, Sheridan, Verenigde Staten
- info@upkid.online
- upkid.online
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sunt foarte multumita de aceste…
Sunt foarte multumita de aceste cursuri, baiatul meu invata lucruri interesante si asteapta cu nerabdare urmatoarea lectie
Recomand cu drag UpKid,pentru ca sunt…
Recomand cu drag UpKid,pentru ca sunt interesati sa ajute copii in dezvoltarea domeniului electronic si sa îsi gaseasca pasiunea
Foarte mulțumită!
Un curs foarte util,copilul meu este foarte încântat .
Recomand aceasta școală de programare…
Recomand aceasta școală de programare cu încredere, pentru cei care vor sa învețe limbaje de programare, dar și în general programare. Merita toate cinci stele🌟
Fiul meu participa la cursurile Școlii…
Fiul meu participa la cursurile Școlii UpKid de aproape un an și sunt foarte multumiti de evoluția și progresele lui. A avut și are parte de profesori foarte buni, care l-au făcut să iubească programarea. In fiecare saptamana așteaptă cu nerăbdare cursul de programare. A fost tare încântat să afle că si pe perioada verii va putea participa la aceste cursuri. E fascinat de lumea programării! Recomand cu multă încredere cursurile Școlii UpKid!
Baiatului meu ii place foarte mult
Baiatului meu ii place foarte mult. E a 3-a luna de curs si continua si pe vara
M-am bucurat cand am gasit acest gen de…
M-am bucurat cand am gasit acest gen de curs pt copii si mi-am inscris repede fetita sa participe. sunt f multumita si recomand cu incredere si pt alti parinti.
Apreciem și prețuim dedicarea…
Apreciem și prețuim dedicarea profesorilor de la Up-Kid in a-și ghida pe copii sa facă primii pași în programare. Băiețelul nostru e incântat de lecții, iar eu pot spune că-mi place organizarea și punctualitatea lor👍👍
Ador UpKid
Mi-au plăcut foarte mult lecțiile online.
Aici nu doar că învătăm, dar ne și distrăm
UpKid- un mod sanatos de peterecere a timpului liber!
Recomand cu incredere Scoala de programare pentru copii UpKid- baiatul meu si-a descoperit pasiunea pentru programare cu ajutorul profesorilor de la UpKid. Daca la inceput era doar o modalitate interesanta si sanatoasa de petrecere a timpului liber, treptat a devenit o pasiune, vazuta ca o posibila meserie in viitor. Multumim UpKid!
Is the Best school!
UpKid îmi ajută copilul să învețe…
UpKid îmi ajută copilul să învețe programare intr-un mod plăcut!
Mulțumim!
Recomand cu mare drag aceste cursuri
Recomand cu mare drag aceste cursuri, baiatul meu participa cu mare interes pentru ca invata multe lucruri noi despre programare, multumim frumos
Foarte încântat copilul
Foarte încântat copilul! Oameni serioși și pasionați de ceea ce fac.Recomandăm 100%
Great Coding lessons.Good teachers who…
Great Coding lessons.Good teachers who make learning easier.
Profesoare cu foarte foarte multă…
Profesoare cu foarte foarte multă răbdare,si cu explicați foarte precise pentru copii! Recomand!
O experienta super !!!Multe multe…
O experienta super !!!Multe multe lucruri noi învățate!Cei mai buni!!
Recomandam cursurile de programare pentru copii UpKid
A fost cea mai buna alegere să înscriem copilul la aceste cursuri. Copilul e fascinat, învață lucruri noi și interesante, sunt lecții care îl dezvoltă multilateral. Profesorii sunt plini de răbdare, explică cu drag si ajută copiii să ajungă la reușite. Vă recomand cu drag aceste cursuri. Nu veți regreta.
Băiatul meu este incantat de aceste…
Băiatul meu este incantat de aceste cursuri!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.