Forventet å få pakken min levert torsdag 09.04.26 hvor de i følge sine egne sendingsdetaljer har forsøk å levere pakken. Noe som ikke stemte. I dag fredag 10.04.26 skjedde akkurat det samme. Jeg ble h... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Sender sms med purring på faktura jeg ikke har fått. Lenker til betalingsløsning, hvor det ikke står noe om hva jeg skal betale for. Når jeg sender e-post, hevder de å ha sendt faktura i posten, men d... Toon meer
ELENDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!! bare rot-sier de har levert pakken.har ikke fått melding.ikke fått noe bevis på at pakken er levert.ser alle negative omtaler her-så dette er ikke enkeltstående.i etertid har... Toon meer
Sms med massor med siffror. Paket att hämta. Finns inget på utlämningsstället. Ringer UPS där de är ohjälpsamma o otrevliga o menar att jag själv ska ringa avsändaren! Idioti, då jag inte vet vem som... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Incredibly outdated system and too many…
Incredibly outdated system and too many extra fees.
Bought an item for arround 300 NOK from Italy, ups charged 300 NOK ontop for the delivery, and then requested another 300 for import tax. The delivery itself took over 2 weeks to arrive, paid 900 NOK total.
For comparison i ordered some other parts from the UK (500 NOK) which used a different delivery company, the delivery took 2 days and there were no extra fees.
Utrolig skuffet over UPS Oslo
Utrolig skuffet over UPS Oslo ifm pakke med elektronikk fra USA. Fra Dallas til UPS Oslo tok det bare to døgn så desto større ble skuffelsen da UPS Oslo brukte 8 døgn på å levere den til Bring som fikk den til Bergen og hjem til meg på et døgn.
Det må da være mulig for UPS Oslo å være like bra som resten av UPS og Bring.
Var i kontakt med kundeservice i Oslo uten at de kunne fortelle hvorfor det tok så lang tid. De viste kun til til sporingen som sa "Behandles ved UPS-anlegg Oslo, Norway"
Styr unna UPS dersom Oslo kontoret er involvert.
Arrogant Company
Unbelievably bad drivers and service, "door-to-door delivery" is a joke. The driver will never care, they will just leave it at some remote little shop. Complaining is useless, they'll just say the driver doesn't have a work phone, it's ridiculous. The last-mile service is terrible!
Didn’t receive my packed
In my recent order contained two items shipped under two different tracking numbers. I received just one package, but the second package was showed as delivered even though I did not receive it.
Kjempe fornøyde til sender dokumente i utlander…
Jeg bruker ups til sender en viktig dokumente .det kommer frem presis.
Takk for en god service
Dårlig informasjon
Dårlig informasjon, ble levert på feil sted, estimat for levering ble/blir ikke oppdatert slik at det står at den kom for to dager siden som den ikke gjør. UPS gjør at å bestille fra rugvista er noe jeg vil være sterkt usikker på.
Jeg har aldri fått pakken min
Jeg har aldri fått pakken min. Når jeg ringer eller sender meldinger så finner de på unnskyldninger eller legger på røret.
et mer useriøst firma skal du lete lenge etter. Hold deg unna UPS om du ønsker å få pakker du har bestilt. Bruk dem om du ønsker å lure kundene dine.
Forsinkelser og surr.
UPS pakke fra Kina til Norge brukte 3 dager. da den ankom Norge ble den liggende i Oslo (uten at jeg fikk varsel) i 7 dager pga «Feil Adresse» årsaken var at postnummer og sted sto på linjen over gateadresse.
da jeg ringte de for 3 gang fikk de omsider endret adrasse og fikk sendt den til et «pick up point» i motsatt ende av kommunen
Denne bedriften gjør INGENTING for å få frem pakker og driter tilsynelatende i betalende kunder.
Anbefaler ingen å oppleve så dårlig betjening, så styr unna!
Møkkelselskap
Møkkelselskap. Leverer ikke som avtalt. Veldig dårlig kundeservice, svarer sjelden på telefon, pakken min har nå blitt levert femte ganger, men hver gang har den blir returnert til sentralen, jeg har ikke fått noen beskjed om hvorfor leveringen ikke gjennomføres
They simply failed to deliver the…
They simply failed to deliver the package to my address and didn’t inform me either. They had promised to deliver it on Thursday, so I sat at home waiting for it. No email or message came through, and when I checked the website, it showed that the delivery had failed at 12:12. They are simply too lazy to deliver the package. Then, on the website, they said that I had to pick it up somewhere, but all the details were so unclear. It’s just frustrating with UPS. Worst delivery system ever, it deserves zero star.
Veldig løsningsorienterte!
Egentlig var det litt irriterende fordi pakken kom ikke den dagen den skulle komme (og jeg hadde tatt kontorfri for å kunne ta imot pakken) - men kundeservice var fantastisk, det ble avtalt ny leveringsdag og denne dagen kom pakken til døra mi, ikke minst var budet denne gang flink til å holde meg i loopen. Jeg ble til og med ringt for å bli informert om hvor de var i løypa - noe jeg satt veldig pris på.
Helt elendig
Helt elendig! Kjøpte gulvteppe fra Rugvista, som bruker UPS som sin levering. Fikk beskjed om at jeg skulle få levert teppet til gitt dato, og fikk sporingsnummer jeg kunne følge med på. Jeg fulgte med på sporingen, og der stod det kontinuerlig at leveringstiden skulle oppdateres så fort som mulig. Ingenting skjedde. Jeg fikk ikke noe teppe. 3 dager pluss helg etter at jeg skulle ha fått levert teppet, ringte jeg UPS og spurte når de kom. Da svarte kundeservice at de hadde vært hos meg, men "at de ikke kunne komme inn i bygningen". Hvilket er vås. Jeg bor i leilighet, med navn og nummer på dørklokka, og UPS har tidligere vært her med leveranse. Jeg sa at ingen hadde ringt på, og ingen hadde ringt meg på telefonen. Det var heller ikke oppdatert i sporingsappen at teppet var forventet å bli levert til et tidspunkt. Og det stod ikke noe sted at de hadde vært her. Da fikk jeg beskjed om at sjåførene ikke ringte kundene. Da jeg spurte hvordan jeg skulle visst at de var der, når de ikke hadde oppdatert sporing, når de ikke ringte på døra eller ikke ringte meg på telefonen, fikk jeg bare et surt svar tilbake om at de ikke kom inn i bygningen. Jeg har fremdeles ikke mottatt teppet.
Er lei av å vente på min sending
Er lei av å vente på min sending. Flere dager ødelagt med venting. Men når den først kom etter tekniske problemer var alt fint, ble levert hjem.
Elendig opplevelse
Betalte ekstra for ekspress leveranse fra Norge til Danmark. Pakken kom aldri frem til tide og lå på depot i over en uke hvor jeg ikke kunne få svar hos kundeservice. Snakket med kundeservice mellom 4-6 ganger.. Ble etterfølgende fakturert for at de sendte pakken retur til meg da den ikke ble levert til mottaker som avtalt. Klaget på faktura på mail og telefon uten nytte. Håpløs kundeservice og elendig evne til å levere pakker.
Aldri hatt en god opplevelse med UPS……
Aldri hatt en god opplevelse med UPS… Dukker alltid opp merkelige fakturaer ut av intet på frakt, toll, mva, drivstofforbruk på frakt, etc på varer og ting som enten har stått som fri frakt eller som jeg allerede har betalt frakt for da jeg betalte for varen. Disse fakturaene kommer heller aldri fram til meg før etter forfallsdatoen har godt ut, eller så kommer de ikke fram i det hele tatt, og jeg blir først oppmerksom på det når det kommer inkasso. Dette har skjedd hver gang(5-6ganger) jeg har måtte bruke UPS…
UPS greier ikke å levere en liten pakke
Jeg fikk e-post med opplysninger om at pakken ville bli levert 18. september. Da visste jeg at jeg ikke ville være på kontoret. I meldingen var det en lenke man kunne bruke for å endre datoen. Jeg brukte den, og endret til 19. september. Allikevel fikk jeg beskjed via mobilen den 18. september at noen prøvde å få kontakt med meg ved porten, og det var UPS (som allikevel hadde kommet på feil dag). Jeg forsøkte gi instruks via mobilen til budet - og det sto klart og tydelig også på et skilt med store opplyste bokstaver - at man kunne levere i resepsjonen hvis vi ikke var til stede. Dette skjedde ikke. Den 19. september - da vi egentlig skulle ha fått pakken - gikk jeg inn via sporingslenken. Der sto det ikke noe om at pakken var forsøkt levert, men at den var på lager. Etter å ha klaget til kundeservice, ble sporingen endret til "klarert importkontroll", og oppføringen fra 17. september at jeg hadde endret leveringen til 19. september var fjernet. 19. september kl 13.30 fikk jeg melding om at jeg ville få pakken 19. september i løpet av dagen. Siden det da allerede var ettermiddag, måtte jeg kontakte kundeservice igjen, pga risiko at det da ville bli forsøkt levert etter vår stengingstid kl. 16.00. Etter det kom det plutselig en e-post om at de trengte mer informasjon for å kunne levere pakken!!! Selv om de hadde vært her dagen før!!! Det er jo så useriøst at det er helt bak mål!! Styr unna. USPs kunde - og de jeg ventet pakken fra - var LENOVO. Jeg kommer aldri bestille noe er derifra, kun via vanlig post eller å hente i butikk.
Leverer aldri på døren som oppgitt
Dette er tredje gang jeg betaler for hjemlevering og pakken min blir sendt til utleveringssted. Har fått melding hver gang om at pakken er blitt "forsøkt utlevert", uten at de faktisk har prøvd. Jeg har hver gang vært hjemme for å ta imot, men har ikke sett snurten av noe postbil e.l. som har prøvd å "levere" pakken. UPS er noe dritt.
Noe av det verste jeg har vært borti
Noe av det verste jeg har vært borti, og jeg handler mye på nett. Dette er første gangen jeg handlet nettbutikk med UPS. Skjønner ikke greia med sporingen. Får masse SMSer med "UNNTAK" i stor skrift. Det er sikker oversatt fra et engelsk ord som iallefall ikke passer på norsk.
Det går ikke an å koble brukeren du lagde til denne sporingen. Så måtte lage mange brukere. Tilslutt klarte jeg å endre leveringen til et pickup sted. Men da ble det sendt som en forespørsel i sporingen og virket som det tok enda flere dager.
Når dagen endelig kom til å skulle hente pakken fikk jeg en SMS med "UNNTAK", en epost som sa at pakken var levert i en resepsjon, og i sporingen stod det øverst at "Pakken har blitt planlagt på nytt for en fremtidig leveringsdato.". Så måtte ringe kundeservice for å faktisk få bekreftet at den var klar til henting.
Men på hentestedet fungerte selvfølgelig ikke appen til butikken. Nei. Kaos. Hvordan er dette selskapet fortsatt operativt?!
Worse company ever
Worse company ever. Even one leg horse deliver faster, onlh with them you will get delays, broken parcels, delivers 3 days after date. Never again
UPS skulle ha levert pakken min siden…
UPS skulle ha levert pakken min siden 25. juli. Jeg ringte hver dag i over en måned og mottok flere e-poster fra UPS kundeservice og SMS fra sjåføren om at de var på vei for å levere. I dag mottok jeg en e-post som sa at pakken min nå er forlatt, og siden avsenderen ikke svarer for å betale gebyrene for å hente pakken min, kan jeg spørre lokale myndigheter hvordan de skal løse det. Det betyr at UPS ikke tar noe ansvar for pakken min som de har forsvunnet uten å beklage det. Resultatet er et økonomisk tap av utstyret mitt som jeg trengte til arrangementet mitt. Og UPS sendte automatisk en faktura til inkasso for tollgebyr om en pakke jeg aldri mottok. Jeg la også merke til at det er over 5000 skremmende anmeldelser om UPS-tjenester. Og jeg lurer på hvorfor den norske staten autoriserer UPS til å levere i Norge. Dette er lovlig bandittisme ved å stjele folks penger.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.