Efter urmagerbutikken ved Nørreport lukkede har jeg søgt efter en ny og fundet den på Godhåbsvej 72. Jeg har i dag, den 10-03-26, besøgt butikken for at få skiftet batteri på mit armbåndsur. Venlig og... Toon meer
Mit ur er fra 2005 og selvoptræk virkede ikke mere og uret skulle samtidig have et 5-årigt servicetjek. Vi aftalte en pris som er konkurrencedygtig i forhold til andre gange jeg har fået u... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I et sommerhus, vi netop havde købt, medfulgte et skibs-ur, som vi ikke kunne finde ud af at håndtere. Hos URMA fik vi en grundig forklaring om, hvordan uret sandsynligvis havde været igennem, og de... Toon meer
Hvilken service! Jeg ringede, før jeg lagde bestillingen på nettet, da jeg var i tvivl om, hvilket vækkeur, jeg skulle vælge. Hjælpsomheden var uovertruffen! Varerne kom allerede dagen efter, f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
urma
Godthåbsvej 72, 2000, Frederiksberg, Denemarken
- urma.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Lynhurtig svar på pris forespørgelse…
Lynhurtig svar på pris forespørgelse samt god pris
Nyt ur fuldt med ridser efter simpel batteriskift!!
Jeg havde et nyt arm ur som skulle gives som fødselsdagesgave (tog den ud af æsken i butikken!!) for at få dets batteri skiftet da den oprindeligt er købt i århus. Og jeg fik den 10 minutter efter med 5 store ridser og mere end 3 små på bagsiden hvor jeg havde indgravering. Det er helt uprofessionelt og uacceptabelt! Et batteriskift er den minimale opgave som medarbejderen skulle gerne være god til i sådan en butik! Ens ure og andre egendele er ikke legetøj og skal ikke behandles med et sådanne manglende ansvar!!
Jeg fortryder legit at jeg ikke tog den tilbage til i Århus, og at jeg nu er nødt til at give gaven fuldt med ridser!!

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Fantastisk service
Fantastisk service. Konstaterede hurtigt problemet - nyt batteri og det blev klaret mens jeg ventede. Og så var det ovenikøbet ikke dyrt.
Det var i ordensupper.
Det var i orden. Ikke sidste gang jeg køber der. Mvh. Sømanden.
Leveret som aftalt
Den rigtige at gå til
God service, stor tilfredshed med reparation, klar besked om pris.
Gode produkter nemog hurtig handel
De forsøgte at snyde mig for 1800 kr. for falske skader!
De forsøgte at snyde mig!
Jeg var forbi Urma på Godthåbsvej, Frederiksberg, fordi jeg var kommet i besiddelse af et gammelt armbåndsur, som ikke gik. Jeg tænkte at batteriet nok skulle skiftes, men personalet i butikken fortalte mig, at batteriet havde lækket og alt indmaden var ødelagt. Det hele skulle udskiftes, og det ville koste mig omkring 1800 kr. Jeg takkede nej, da jeg ikke havde råd. Dagen efter gik jeg til en anden urmager, og de skiftede batteriet og viste mig den flotte, originale, schweiziske mekanik. Siden da har det fungeret upåklageligt.
Rigtig dårlig service, jeg kan ikke anbefale dem. Jeg har vitterligt oprettet en trustpilot konto, bare for at advare folk mod dem!

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Alt levede op til forventning
Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne!
Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne!
Jeg kan kun varmt anbefale Urma.
Hurtige til at svare på mails og forklare hvad der var galt med mit ur. Det var en meget god og personlig service!
Vielsesringe
En meget grundig og kyndig vejledning, omkring valgmulighederne, indenfor vielsesringe. Særdeles serviceminded, og professionel, så valget faldt på de helt rigtige ringe, som kun kan skabe glæde for os som par, mange år frem.
Naturligvis var det den bestilte…
Naturligvis var det den bestilte graverede ske jeg fik leveret, og leveringen var meget hurtig
Yderst hurtig levering samt
Yderst hurtig levering samt, at det leverede ur var i tip top stand. Et meget smukt ur.
Det skal hertil tilføjes, at uret var væsentligt nedsat.
Virkelig god oplevelse.
Hurtig og god service