Efter urmagerbutikken ved Nørreport lukkede har jeg søgt efter en ny og fundet den på Godhåbsvej 72. Jeg har i dag, den 10-03-26, besøgt butikken for at få skiftet batteri på mit armbåndsur. Venlig og... Toon meer
Mit ur er fra 2005 og selvoptræk virkede ikke mere og uret skulle samtidig have et 5-årigt servicetjek. Vi aftalte en pris som er konkurrencedygtig i forhold til andre gange jeg har fået u... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I et sommerhus, vi netop havde købt, medfulgte et skibs-ur, som vi ikke kunne finde ud af at håndtere. Hos URMA fik vi en grundig forklaring om, hvordan uret sandsynligvis havde været igennem, og de... Toon meer
Hvilken service! Jeg ringede, før jeg lagde bestillingen på nettet, da jeg var i tvivl om, hvilket vækkeur, jeg skulle vælge. Hjælpsomheden var uovertruffen! Varerne kom allerede dagen efter, f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
urma
Godthåbsvej 72, 2000, Frederiksberg, Denemarken
- urma.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Super sød vejledning over telefonen
Super sød vejledning over telefonen, hurtig levering og god pris. Kunne ikke være bedre.

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Hurtig levering og til lovet tid selv…
Hurtig levering og til lovet tid selv om det var skaffe vare og god betjening over telefon

God oplevelse
God oplevelse
Varen blev sendt hurtig og jeg var godt informeret undervejs. Pakken var pakket utroligt sikkert, trods det blot var en papæske med en klud :-)

God pris.
Har i dag købt et ur hos URMA til en god pris. Prisen hos stort anderkendt web urfirma lå ca. 60% over.
De kunne heller ikke matche prisen, da jeg forespurgte hvad grunden til den store prisforskel var.
URMA er dog ikke certificeret på urværket, men mon ikke det går. God service og ganske tilfreds.

God kvalitet og Hurtig levering
Det hele fungerede som det skulle. Gode og billige produkter. Hurtig levering. Kan kun anbefales.

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Virkeligt hurtig ekspedition og varen…
Virkeligt hurtig ekspedition og varen levede op til fuld tilfredshed

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Jeg er rigtig tilfreds med den service…
Jeg er rigtig tilfreds med den service jeg har fået 🤩

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Batteriskift i ur uden problemer
Skulle have skiftet batteri i mit ur. Det klarede det søde personale uden problemer og på ingen tid. Og så endda til en super fint pris. Rigtig god service.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. God service og de bestilte varer kommer hurtigt.
Vil med glæde handle der igen

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Bestilte tirsdag og kom fredag
Bestilte tirsdag og kom fredag. Rigtig gode priser. Og hurtig svar på mail

Antwoord van Urma - ure . smykker. reparationer
Min bedste anbefaling går til Urma
Stort udvalg af alle typer ure - og jeg fandt lige dem, jeg havde brug for! Lynhurtig levering. Alt i alt en oplevelse over forventning. Urma får min bedste anbefaling.

Modtog varen meget hurtigt
Modtog varen meget hurtigt, produktet er smukt, jeg kan meget godt lide det👍👍👍🥰