Banner for Use AI

Use AI Reviews 16.708

4,4

Ik heb nooit geopteerd voor een abonnementsvorm. Het lijkt of je de mogelijkheid krijgt om voor voor een gering bedrag een dag volledige toegang kan krijgen. Toen dit kleine bedrag voor de tw... Toon meer

Ik wilde het wel eens proberen voor €10. Daarvoor werd er 2 x €5,00 afgeschreven, Maar toen, 29 maart 2026, twee dagen na de tweede betaling, werd er aangekondigd dat het abonnement was ingegaa... Toon meer

Ook ik dacht met Claude AI te maken te hebben. Het bleek echter USE.AI. Erg verwarrend allemaal!! Ik heb een verzoek ingediend om het inmiddels afgeschreven geld terug te storten. Even afwachten... Toon meer

Alhoewel de kennis om het zelf dit te onderzoeken aanwezig is bespaart dit veel tijd maar dit is ook goed om je eigen kennis te testen

1. Softwarebedrijf
  2. Automatiseringsbedrijf
  3. Softwareverkoper

Over Use AI

Use AI — Your All-in-One AI Workspace

Use AI is the all-in-one AI workspace that gives you instant access to 25+ leading AI models — including GPT-5, Claude, Grok, Gemini, DeepSeek, and more — all under one roof, with a single subscription.

Instead of paying for multiple AI subscriptions and switching between different apps and tabs, Use AI lets you chat with any model from one clean, intuitive interface. Pick the right AI for the right task. Compare responses side by side. Switch models mid-conversation without losing context.

More Than Just Chat

Use AI goes far beyond chat:

• Web Search — Get AI-powered answers from the web
  • Document Analysis — Upload and extract insights instantly
  • Content Creation — Blog posts, marketing copy, and code
  • Deep Research — In-depth research on any topic in seconds
  • Idea Generation — Brainstorm strategies and plan projects
  • Project Management — Organize and manage work inside one workspace

Everything you need to be productive with AI, in one place: best AI models, web search, idea generation, content creation, document analysis, project management, and deep research. No app-switching. No multiple subscriptions. Just one workspace that does it all.

Built for Everyone

Whether you're a student researching a paper, a marketer drafting campaigns, a developer debugging code, or a business team scaling AI across your organization — Use AI adapts to how you work.

Trusted by over million users across 150+ countries, Use AI has earned a 4.8-star rating on Trustpilot with thousands of reviews from real customers who rely on it every day for work, study, and creativity.

Use AI — the smartest way to work with AI. Get started free at use.ai

4,4

Uitstekend

17K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

ai is slechr

echt niet te doen alleen maar lagg teveel gevraagd over voor moeten betalen domme zooi fix die netwerk

2 april 2026

Antwoord van Use AI

Dear jrten, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@zendocs.com with reference number JRTEN955254 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

UseAI Team

gewoon top

gewoon top - aanrader!

1 april 2026

Antwoord van Use AI

Dear Toon Torfs, Thank you for your wonderful review of UseAI! Your feedback means a lot to us. Best regards, UseAI Team

Het afsluiten van het drie maanden PRO…

Het afsluiten van het drie maanden PRO abonnement was in enkele kliks gedaan, echter na drie prompts kreeg ik al de melding dat de dagelijkse limiet bereikt was. Over deze limiet is echter tijdens het afsluiten van het abonnement geen enkele keer iets geschreven en ook in de voorwaarden niets over terug te vinden. Ik heb het abonnement dus per ommegaand opgezegd.

30 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Jurjen de Vries, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@zendocs.com with reference number JURJENDEVRIES588861 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

UseAI Team

Intuïtief

Intuïtief, duidelijk

26 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear BONNE WIM, Thank you for your wonderful review of UseAI! Your feedback means a lot to us. Best regards, UseAI Team

Géén Sneaky spook 'abonnement' meer. UseAI heeft het keurig opgelost en mij terug betaald.

Maar toen, 29 maart 2026, twee dagen na de tweede betaling, werd er aangekondigd dat het abonnement was ingegaan voor €29,99 per maand en stond er een incasso gepland bij PayPal (via wie ik betaal).

Het was totaal niet mijn wens een abonnement te nemen, ik heb dat ook nooit bewust aangegeven bij mijn weten.
Ik heb gelijk 29 maart het abonnement opgezegd, maar moest wel die €29,99 betalen.
Dus opletten, lijkt een beetje sneaky werkwijze bij Use AI.

***** Op 24 maart kreeg ik bericht van UseAI, dat ik mijn betaling volledig terug krijg gestort. Dus dat siert deze club. Daarom herwaardeer dit bedrijf.

19 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Elwin, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@use.ai with reference number ELWIN151382 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Use Ai Team

Zelfs bij abonnement limieten op gebruik.

Na het afsluiten van een 3 maanden abonnement stuite ik al snel op de melding "Your daily usage limit is reached - will reset at Mar 20, 2026 20:13. Wait for the reset or try another model"

Het staat nergens beschreven dat de betaalde versie nog steeds limitaties bevat. ik kan er in komen dat dit nodig is om de service voor iedereen te garanderen, maar na 25-30 prompts? Dit is een regelrechte scam, ze vragen prijzen tot 120€/maand voor een zogezegde "pro" abonnement.

Ik heb het abonnement meteen gecancelled maar zie toch dat de betaling is doorgegaan.

19 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Pieter Vanneste, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@use.ai with reference number PIETERVANNESTE840563 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

SUPER SUPER

18 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear S.M.L. Pletsers, Thank you for your wonderful review of Use Ai! Your feedback means a lot to us. Best regards, Use Ai Team

Niet 1 AI tool!

Dit is niet waar ik op dacht te subscriben. Het is een soort toegangsportal tot alle modellen, niet 1 daadwerkelijk model. Ik wil me afmelden en mijn geld terug.

17 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Juliët, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@use.ai with reference number JULIT548418 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

vlugge afhandeling

17 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Patrick de vulder, Thank you for your wonderful review of Use Ai! Your feedback means a lot to us. Best regards, Use Ai Team

Ik dacht een abonnement af te sluiten…

Ik dacht een abonnement af te sluiten waar bij je Claude, Gemini etc. Kon gebruiken. Zo adverteren ze. Echter bleek ik nadien nog een abonnement te hebben op Chat GPT met een ander jasje. Betaal ik dubbele kosten voor het zelfde product…

16 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Jaya Janssen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@use.ai with reference number JAYAJANSSEN386222 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Betaling zeer verwarrend

Ik dacht een abonnement op Claude te nemen, maar het bleek op use.ai te zijn. Onmogelijk om te storneren.
Ook de verificatie van mijn email adres lukt niet.
Waardeloos.

15 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Bob, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@use.ai with reference number BOB167234 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

Account verwijderen lastig gemaakt

Ik heb met mijn apple id per ongeluk een account aangemaakt, maar ik kan het niet verwijderen. Enige maier is om via mail contact op te nemen. Ik had mijn mailadres verborgen, dus nu zou ik alsnog mijn mailadres moeten delen om mijn account te kunnen verwijderen. Het zou toch makkelijker moeten kunnen gaan.

Antwoord van Use AI

Dear Bibi, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@use.ai with reference number BIBI861548 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.

top ia

top ia! benieuwd naar meer

Antwoord van Use AI

Dear lobs, Thank you for your wonderful review of Use Ai! Your feedback means a lot to us. Best regards, Use Ai Team

uitleg helder

uitleg helder, professioneel
en snel beschikbaar

Antwoord van Use AI

Dear Ria Mollenbrok, Thank you for your wonderful review of Use Ai! Your feedback means a lot to us. Best regards, Use Ai Team

Verrast door een verplichte upgrade na 15 minuten gebruik

Ik was erg benieuwd naar de mogelijkheden van use.ai. Volgens de mailing die ik kreeg zou ik bij een abonnement 'toegang krijgen tot alle modellen', voor een maandelijks bedrag van €29,99.
Na 15 minuten gebruik, werd me de vraag gesteld of ik meer toegang wilde, daarvoor moest ik mijn abonnement upgraden, tot een maandbedrag van €99,99.

Er is me door een vriendelijke helpdesk medewerker bevestigd dat je voor het lagere bedrag slechts 15 minuten per dag gebruik kan maken van de tooling en dat je 24 uur moet wachten totdat je volgende 15 minuten ingaan.

Ik heb mijn abonnement direct opgezegd en gevraagd voor een refund van de €29,99 die ik had betaald. Ik ben geholpen door een vriendelijke en adequate helpdesk medewerker (vandaar de 2e ster): er is gehoor gegeven aan mijn refundverzoek, mede omdat ze zelf ook van mening waren dat deze upgrade nergens in hun marketing materiaal wordt benoemd.

13 maart 2026

Antwoord van Use AI

Dear Koen, We’ve sent a request via TrustPilot to identify you in our system. Once you provide your details, we’ll promptly process your refund within a few hours, as it has already been approved. For more details, please information email tp@use.ai with reference number KOEN274780 as it will allow us to quickly identify your account and ensure this is handled promptly.