Ik heb nooit geopteerd voor een abonnementsvorm. Het lijkt of je de mogelijkheid krijgt om voor voor een gering bedrag een dag volledige toegang kan krijgen. Toen dit kleine bedrag voor de tw... Toon meer

Ik wilde het wel eens proberen voor €10. Daarvoor werd er 2 x €5,00 afgeschreven, Maar toen, 29 maart 2026, twee dagen na de tweede betaling, werd er aangekondigd dat het abonnement was ingegaa... Toon meer
Ook ik dacht met Claude AI te maken te hebben. Het bleek echter USE.AI. Erg verwarrend allemaal!! Ik heb een verzoek ingediend om het inmiddels afgeschreven geld terug te storten. Even afwachten... Toon meer
Alhoewel de kennis om het zelf dit te onderzoeken aanwezig is bespaart dit veel tijd maar dit is ook goed om je eigen kennis te testen
Use AI is the all-in-one AI workspace that gives you instant access to 25+ leading AI models — including GPT-5, Claude, Grok, Gemini, DeepSeek, and more — all under one roof, with a single subscription.
Instead of paying for multiple AI subscriptions and switching between different apps and tabs, Use AI lets you chat with any model from one clean, intuitive interface. Pick the right AI for the right task. Compare responses side by side. Switch models mid-conversation without losing context.
Use AI goes far beyond chat:
Everything you need to be productive with AI, in one place: best AI models, web search, idea generation, content creation, document analysis, project management, and deep research. No app-switching. No multiple subscriptions. Just one workspace that does it all.
Whether you're a student researching a paper, a marketer drafting campaigns, a developer debugging code, or a business team scaling AI across your organization — Use AI adapts to how you work.
Trusted by over million users across 150+ countries, Use AI has earned a 4.8-star rating on Trustpilot with thousands of reviews from real customers who rely on it every day for work, study, and creativity.
Use AI — the smartest way to work with AI. Get started free at use.ai
Verenigde Staten
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ontzettend geholpen bij het repareren van iets met emotionele waarde

Antwoord van Use AI
luistert niet echt goed naar verwerken afbeeldingen

Antwoord van Use AI
Ik kan mijn account niet verwijderen na herhaaldelijke e-mails. Telkens kunnen ze maar mijn account niet vinden in het systeem. Het is ook overduidelijk dat je steeds zit te praten tegen een chatbot.

Antwoord van Use AI
heel helpend om mijn creatieve ideeen beeld te geven

Antwoord van Use AI
Als ik USE.AI vraag mijn abonnement stop te zetten geven ze dat ik geen abonnement heb. Vervolgens schrijven ze wel weer een bedrag af van mijn creditcard.
Super slechte site/bedrijf

Antwoord van Use AI
Uit het niets zomaar een bedrag van €30 afgeschreven wanneer je ze een mail stuurt krijg je heel de tijd de zelfde vragen ook al heb je hier antwoord op gegeven. Je mail adres is soort van niet bekend bij ze maar €30 afschrijven kunnen ze wel!!!!!

Antwoord van Use AI
Hoewel ik mijn abonnement heb gewijzigd en meer heb betaald, werkt de dienst niet. De klantendienst blijft hetzelfde bericht herhalen. Echt slechte service.

Antwoord van Use AI
Vliugger gaat het niet. Ik was mijn instruktieboekje kwijt en nu kan in in een paar tellen verder.

Pas op met deze club!
Ik ben bij hen een proefabonnement van € 0,99 voor 7 dagen aangegaan. Exact na die 7 dagen krijg ik ineens een bericht van Paypal, dat ik "een betaling van € 29,99 aan Use.ai heb geautoriseerd". Wat?!? Ik heb NIKS geautoriseerd en het blijkt ook nog eens om een maandelijks bedrag te gaan!
Ik heb direct mijn abonnement - waarvan ik dus niet eens wist dat ik het had - stopgezet en bij Paypal de autorisatie er uit gehaald!
Ik hoop dat het daarmee ook direct klaar en afgelopen is en niet dat er nog een eeuwig getouwtrek tussen hen en mij ontstaat.
Online (bij bijv. Reddit) lees ik veel boze commentaren van mensen, waar ineens bedragen van hun rekening afgeboekt worden omdat ze dat blijkbaar "geautoriseerd" hebben! Ook zij hebben geen weet van een abonnement dat ze afgesloten zouden hebben. Het zal beslist ergens vermeld staan, maar erg duidelijk is dat blijkbaar niet!