Hogenboom Vakantieparken Reviews 41

2,7

Door een onverwachte medische situatie bij mijn schoonouders van dik in de 80, kon helaas de historische droomvakantie van hun niet doorgaan. Hogenboom was niet bereid om de vakantie over te boeke... Toon meer

De omgeving van Hambachstal is mooi en zeker in de herfst met al z'n kleur schakeringen van de bladeren aan de bomen. Het zwembad is ook prima. Maar ons huis was, om het maar in mijn termen te ze... Toon meer

Leuk vakantiepark voor jong en oud. Wij als bijna gepensioneerden, hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Ik zou dit aan iedereen ook met kinderen kunnen aanbevelen. Er was niet veel meer... Toon meer

2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Niet klantvriendelijk en gevoelloos!

Hogenboom was niet bereid om de vakantie over te boeken, ook niet tegen betaling.
Ze zijn erg star en werken alleen volgens protocol.
Onbegrijpelijk in deze tijd en situatie.
Verknoei je vakantie niet en ga hier niet risicovol boeken!

8 juni 2021

Super service

Super service. De geboekte datum bleek niet uit te komen. We konden moeiteloos omboeken.
Ook op het park een upgrade gekregen. Echt heel fijn

7 december 2020

Zeer ontevreden klant: Week Hogenboom Herperduin = horrorweek

Week Hogenboom - Herperduin = horrorweek! (€bijna 800,00 betaald voor een week!!!)
Maandag huisje gekregen, zeer gedateerd (!!!!) en stonk enorm naar oude rook. Volgende dag kinderen en wij ouders met hoofdpijn opgestaan. 's Middags ander huisje toegewezen gekregen. Net zo gedateerd en heel erg vies! Schimmel op de muren, op de vloer in de keuken, op de ramen, op het schrootjesplafond. Dauerluftung dicht gekoekt, vuilnisbak vol oude voedselresten en schimmel, oud vuil van vorige bewoners achter de bank, raambediening kapot zodat raam niet óf alleen volledig open kon waardoor het raam alleen kon staan klapperen.
Receptie elke dag alleen van 15 tot 17 open (huisje week geboekt vanwege overbrugging van eigen verkochte woning naar nieuw aangekochte woning, dus overdag gewoon werken en kinderen naar school). Na onze werkdag receptie steeds dicht, dus konden geen klacht neerleggen. Verwijt achteraf was dat we het alarmnummer maar hadden moeten bellen!
Vrijdags uiteindelijk vrij van werk op moment dat receptie open was. Klacht over vies schimmelhuisje neergelegd. Weer een ander (gerenoveerd!) huisje gekregen. Dit keer zelfs met magnetron en vaatwasser! 's Avonds bleek de zitbank vol lichtgrijze kruipbeestjes te zitten die ook in de wasbak in de badkamer en op de aanrecht in de keuken kropen. Weer een klacht neergelegd bij de receptie. Erg vervelend voor ons, maar we hadden het eerder moeten melden, dan had de receptie er iets aan kunnen doen (weer verhuizen naar een ander huisje????). En wanneer dan moeten melden als de receptie zeer beperkt open is? We hadden het alarmnummer maar moeten bellen!
Gelukkig hebben we de schoonmaakkosten van €57,00 terug gekregen!
Enige positieve aan deze week was dat de dames van de receptie wel vriendelijk waren en bleven! Voor de rest een echte AFRADER!

26 juni 2019

hoogeboom laat betalen voor keuzes die achteraf er niet zijn…

hoogeboom laat betalen voor voorkeurslokatie met beloftes die er niet zijn. Is niet op de hoogte at de werkelijkheid van park is en bij klachten zijn ze niet thuis of wenden zich tot receptie van park die er op dat moment ook niks aan kan doen. Voor klant zeer onduidelijk waar klachten terecht moeten komen en ontevreden door klachten egeling

10 augustus 2017

Weekendje rust in Ferienpark Kronenburg

Ons huisje was werkelijk TOP en van alles voorzien (wasmachine-droogkast-afwasmachine-infrarood sauna,...
Op het park was het heerlijk rustig. Het personeel was heel vriendelijk, zowel aan de receptie, als in de shop, als in het restaurant.
Er zijn verschillende wandelingen in de buurt, maar ook steden als Bad Munstereifel zijn een bezoekje waard. De laatste jaren is er duidelijk geïnvesteerd om ook de bungalows in het oude gedeelte op te waarderen. Er zijn overal herstellingen gedaan, nieuwe terrassen, zonnepanelen, het zwembad is gerenoveerd. De comfort- en luxeversies beantwoorden ook aan deze omschrijving. Wij zijn alvast uitgerust en ontspannen terug naar huis vertrokken en wij gaan beslist nog eens terug .

Croughs- Hermans april 2014

15 april 2014

Ga ook los in het Roekenbosch!

We hebben met ons gezin begin januari 2014 een geweldige weekwisseling gevierd in Bliterswijck op het park De Roekenbosch bij gelegenheid van ons 40 jaar jong huwelijk. Onze kinderen waren heel blij met de woningen die we voor hun gezinnen gehuurd hadden. Het 12-persoonshuis was heel geschikt om er met elkaar- meer dan 20 kinderen en volwassenen- te gourmetten, een bonte avond te houden en voor de kleinkinderen om er met elkaar te spelen. En het park was ook heerlijk rustig en gelegen in een bosachtige omgeving.

7 februari 2014

Familie reunie in een heerlijk huis op de Veluwe

Wat hebben wij een heerlijk weekend gehad in ons huis in de Berkenhorst. een heerlijk weekend weg tussen Kerst en Oud- en Nieuw, in een heerlijk ruim en schoon huis. De ontvangst bij de receptie was heel zorgvuldig en vriendelijk en verder was alles prima in orde. Mooi bezoek gebracht aan het Loo en aan de prachtige natuur rondom de Berkenhorst. Een park dat intiem en gezellig is , maar wel voor elk wat wils heeft. Echt voor herhaling vatbaar! Joop en Jacolien Immerzeel

30 januari 2014

Bungalowpark Schin op Geul rustig gelegen

Wij zijn al voor de 6e keer hier geweest rustig en mooi gelegen park, vriendelijke medewerkers. De prijs is ook aantrekkelijk vooral als je ook op de aanbiedingen let en als speciale service was er gratis WIFI toen wij er in december waren!!! Wij zullen er zeker nogmaals terug komen. Ook de bungalow was wat ons betreft prima!!!!! Zeker aan te bevelen!!!!

28 januari 2014

het is een heerlijk rustig park echt vakantie.

we zijn met de kerst op het park roekenbosch in blitterswijck geweest,
heerlijk hebben we het gehad,
er was voor iedereen wel wat te doen in de omgeving.
we zijn naar Duitsland geweest dat is ook heel dichtbij.
Het roeckenbosch was het eerste park waar wij zo"'n 30 jaar geleden
voor het eerst kwamen ,de kinderen waren nog klein.
onze dochter inmiddels getrouwd gaat nog graag met ons mee.
over een paar weken gaan wij weer lekker een midweek .
we kijken er al naar uit.

27 januari 2014

Landgoed Het Grote Zand, keurig onderhouden Park

Kerst 2013 doorgebracht in een mooi ingericht Chalet. We werden door de Kerstman ontvangen met een glas warme gluhwijn. Eerste Kerstdag heerlijk verzorgd buffet in het Restaurant op het Park. Tweede Kerstdag naar Westerbork, gelegen nabij het Park,
INDRUKWEKKEND. De dagen na Kerst heerlijk gewandeld over het Park en op de heide tussen de Hooglanders en de vlaaien. Zeker een aanrader om op dit Park te vertoeven.

Wim en Betty van der Graaf, Krimpen aan de Lek.

27 januari 2014

Heerlijk genoten in vakantie park Schin op Geul

Mooi park goede bungalow, leuke speeltuin en leuk animatie team voor de kinderen. Goede service en snelle hulp bij een kleine probleempje met een kinderbedje.
Verder gelegen in een mooie rustige omgeving en prima locatie om vanuit het Limburgse land te gaan ontdekken.
En kan maar een nadeel bedenken en dat is al fietsend de ingang bereiken deze is iets wat stijl :)

24 november 2013

Ontzettend leuk, betaalbaar park, gedateerde huisjes!

We hebben een enorme leuke vakantie gehad met onze 4 kinderen en hond. Voor de kinderen elke dag wat leuks te doen, ook hebben ze zich uitstekend vermaakt in de buiten- en binnenspeeltuin. Zwembad is niet zo bijzonder, waterspeeltuin erg leuk, alleen jammer dat de zomers in nederland er te koud voor zijn meestal. Aardig personeel, goed restaurant, minpuntjes is soms het lange wachten op het terras. Huisje wat wij hadden (bosbungalow A) was erg gedateerd, badkamer was beschimmeld. Prima inrichting, rook alleen erg muf. De ruimte rondom het huisje is perfect! En ook de ligging van het park is geweldig, je wandelt zo de bossen in!

21 november 2013

Leuk park voor ieder wils wat

we waren hier(park westerbergen in Drente) in zomer 2013 2 weken met de 4 kids(leeftijd 11/12/14/17)Mooie ruime bungalow(6 persoons) zeer veel privacy daar je rondom een groot stuk grond hebt met de auto bij t huisje,voldoende inboedel,putje in de douche was wel verstopt maar na de melding dezelfde dag gemaakt.Wel rook het een beetje muf in t huisje.
Restaurant zeer lekker eten en net als de snackbar,alles goed betaalbaar net als de supermarkt op t park.Nadeel was alleen op het terras dat het lang duurde voor je geholpen werd,wel heel aardig personeel wat een hoop goedmaakte.
Voor de kids elke dag wat te doen,dus zag je die niet en het zwembad vonden ze ook erg leuk.de verwachting is groot dat we volgende zomervakantie weer deze kant opgaan.

18 november 2013