Door een onverwachte medische situatie bij mijn schoonouders van dik in de 80, kon helaas de historische droomvakantie van hun niet doorgaan. Hogenboom was niet bereid om de vakantie over te boeke... Toon meer
hoogeboom laat betalen voor voorkeurslokatie met beloftes die er niet zijn. Is niet op de hoogte at de werkelijkheid van park is en bij klachten zijn ze niet thuis of wenden zich tot receptie van par... Toon meer
De omgeving van Hambachstal is mooi en zeker in de herfst met al z'n kleur schakeringen van de bladeren aan de bomen. Het zwembad is ook prima. Maar ons huis was, om het maar in mijn termen te ze... Toon meer
Leuk vakantiepark voor jong en oud. Wij als bijna gepensioneerden, hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Ik zou dit aan iedereen ook met kinderen kunnen aanbevelen. Er was niet veel meer... Toon meer
Molenlaan 69, 1422 XN, Uithoorn, Nederland
- 0900 - 200 2002
- info@vakantiegevoel.nl
- vakantiegevoel.nl
Hoogenboom spring er uit!
Het uiterst fraaie Drents-Friese Wold kreeg nog een extra dimensie door ons verblijf in het bungalowpark met bijna de dezelfde naam in Hoogersmilde. Park Het Drentse Wold onderscheidt zich van veel andere parken door de weldadige rust. Wij waren verrast door de riante bungalows op ruime stukken grond wat veel privacy verschafte. Niet alleen zijn de bungalows van alle gemakken voorzien, de hebben een praktische indeling en vriendelijk uiterlijk. Voeg dit bij de prettige ontvangst door de beheerder en de ligging aan de rand van de bossen en je begrijpt waarom het niet bij één bezoek bleef. Een aanrader voor zowel senioren als gezinnen met peutertjes.
Genoten van ons verblijf op Lunsbergen in Drenthe!
Een weekend in een ruime chalet op vakantiepark Lunsbergen verblijven was met de gehuurde fietsen een korte vakantie! De omgeving is rustig en fijn om te ontdekken op de fiets. Knooppunten vanaf het park en Borger op fietsafstand vlakbij. Zeker voor herhaling vatbaar. We komen zeker nog eens terug...
Hele leuke parken voor jong en oud,in een woord geweldig
Wij gaan 2keer per jaar naar een park van hogeboom
We worden altijd super geholpen door de medewerkers
Ik moet wel zeggen dat in Zeeland de huisjes iets minder zijn als in Dtenthe of Friesland
Want daar geeft het zich hele mooie huisjes en ook lekker lux.en zeer netjes
We gaan nu met de Carnaval naar Resort Duynzicht ben benieuwd met fam de haan
Een keer zoek ik iets uit en dan zoeken hun een park uit,dus we hebben nog heel wat parken tebezoeken,Haha
Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad
Bedankt suzan- peters -Kiss
Prachtige omgeving maar een zeer gedateerd vakantiehuis, erg donker huis.
Het zwembad is ook prima.
Maar ons huis was, om het maar in mijn termen te zeggen, een baggerhuis.
Oud, gedateerd en erg donker. Het interieur zal de Kringloopwinkel weigeren om mee te nemen.
Vakantiepark Westerbergen in Echten een geweldig parkt!!
Wij hebben onze vakantie alweer geboekt voor 2014.
En dat doen we natuurlijk in Vakantiepark Westerbergen in Echten.
Wij gaan ervoor de zesde keer heen en het bevalt ons geweldig, de kinderen hebben het goed naar hun zin. De hele vakantie merk je de kinderen niet, er is vanalles te doen en niet alleen voor de kids maar ook voor volwassenen. Het is echt een aanrader om daar op vakantie te gaan.
Prima geregeld, leuk huisje en rustige omgeving.
Voor de 6de keer op de "Groene Heuvels" geweest en het bevalt ons prima.
Volgend jaar (2014) zeker voor de 7de keer.
Bij Hogenboom altijd verzekerd van een goed vakantieverblijf
Hallo Jan
Zoals je weet zijn wij met onze familie weer op vakantie geweest op een bungalowpark van Hogenboom. En ik kan je vertellen, het was weer als vanouds.
Een mooi park en een goede bungalow met alles er op en er aan. Dat zou jij met je gezin ook eens moeten doen. Je wilt nooit meer iets anders.
Groeten en toet ziens
Leen
De Tolplas, het vissen is hier fantastisch.
Kom hier elk jaar voor mijn zoon en zijn vrienden voor het vissen. Het is bij ons naast de deur en het lijkt wel of we heel ver weg zijn. De jongens vermaken zich fantastisch met overdag lekker zwemmen en vissen. Het eten in het restaurant is zalig en als je niet uit eten wilt kun je er een patatje halen, lekker makkelijk. We vinden het alleen jammer dat er geen winkeltje op het park zelf is, maar even naar de buurtsuper voor de dagelijkse boodschappen is wel te doen. Willen jullie ook een keer lekker karpervissen en natuurlijk ook wat vangen, ga dan naar de Tolplas.
rustig, in mooie omgeving gelegen park,ideaal voor uitstapjes.
Het Roekenbosch, Blitterswijk.
Leuk park met vriendelijke receptie.
Gezellig huisje.
Heerlijk uit eten geweest (buffet).
Ideaal voor uitstapjes in de omgeving.
Drenthe TOP vakantieland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaarlijks gaan wij 1 of 2x op vakantie in Bospark Lunsbergen. (via Hogenboom vakantieparken ).
Verder commentaar lijkt mij overbodig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeer mooi vakantiepark in Ruinen
Wij zijn afgelopen september op vakantie geweest in vakantiepark "Marke van Ruinen". We hadden een luxe-wellness-huisje genomen omdat daar een jacuzzi en echte (dus geen infrarood) sauna bij aanwezig was.
Wij waren slechts met 3 (ikzelf, mijn vrouw en onze dochter) maar er was zeker plaats voor 6 tot 8 personen. Het huisje zelf was zeer goed verzorgd en proper.
Alles wat men nodig heeft was aanwezig.
De enige minpunten waren het gebrek aan privacy. De jacuzzi en sauna waren onder gebracht in een blokhut die wel achter een bescheiden afrastering was geplaatst. Maar als je ernaartoe moest wandelen kon men vanuit de andere huisjes gewoon mee volgen.
Verder vond ik dat de pannen in de keuken aan vervanging toe waren.
Al bij al een zeer geslaagde vakantie.
een fantastische vakantiepark
een prachtig gelegen park op de VELUWE. Veel attrakties voor al voor de kids. Ook het restaurant, de snackbar is een aanbeveling . Volop gelegenheid om in de buurt te fietsen, dorpjes te bezoeken en eventueel naar de grote attrakties in de grote steden te bezoeken
Al met al een park om aan te bevelen.
Prachtig huis, prachtige omgeving, vriendelijke gastheren/vrouwen!
Wij hebben afgelopen zomer met 1 volwassene, 4 kinderen en een hond een week lang doorgebracht op een van de Hogenboom Vakantieparken in de provincie Groningen. Het was in een woord geweldig! Prachtig huis met alles erop en eraan, prachtige omgeving en vriendelijke en behulpzame gastheren en gastvrouwen. Wij hebben enorm van die week genoten en komen zeker een keer terug op een van de Hogenboom Vakantieparken. Wij kunnen iedereen de Hogenboom Vakantieparken aanbevelen. Lekker ontspannen in een prachtige omgeving en voor een redelijke prijs!
echt een zorgeloze vakantie!!!!!!!!
parken in de mooiste gebieden met rust en groen,echt een dikke 10
4 Maal naar zelfde Park Westerbergen maar laatste keer was vies van de schimmel
eerste huis was vol met schimmel (slaapkamer en badkamer ) .
tweede huis was goed maar door te verkassen scheelde een dag vakantie.
Wij zijn 65+ viel tegen.
Ook de reactie van het park, zonde.
Huisje prachtig niet schoon gemaakt toen wij er in kwamen
wij komen al een paar jaar op het park in Arcen, en wij hebben al verschillende familie
en kennissen door gestuurd.
Voor herhaling vatbaar.
Park Hof Zeelande:
Een park dat goed onderhouden wordt.
Het huisje was schoon en in goede staat van onderhoud en inrichting.
Als je van rust houdt is dit het park waar je moet zijn.
Het enige minpunt was dat er aangegeven wordt dat je bij je huisje aan
het water kunt vissen en dat er praktisch niks wordt gevangen.
Er zijn voldoende uitstapjes te ondernemen in de buurt van het park.
Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
Ik zou zeggen: Voor herhaling vatbaar.
Heerlijk rustig park.
Leuk vakantiepark voor jong en oud.
Wij als bijna gepensioneerden, hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Ik zou dit aan iedereen ook met kinderen kunnen aanbevelen. Er was niet veel meer te doen vanwege het late seizoen, maar zo te zien en te lezen is dit rustige park ( een prachtig buitenbad) in het zomerseizoen interessant voor jonge als oudere kinderen. Wij zijn van plan dit park wederom met een bezoek te vereren.Het was echt genieten.
Liefde is: met je partner naar Ommen
Bij Hogenboom in Ommen hadden wij een perfecte vakantie. In het begin van het na-seizoen hadden we nog fantastisch weer, zodat we konden profiteren van alle gemakken die het huisje ons kon bieden. Wij voelden ons meteen op ons gemak in de mooi ingerichte vakantiewoning, die alles te bieden had waarmee een mens comfort ervaart. En we hebben erg genoten van de rust die op het park heerste. Bovendien was het park een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen in een schitterende natuur.
Ontzettend leuk vakantiepark waar veel te doen is voor jong wen oud.
Wij als gezin hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Ik zou dit aan iedereen met kinderen kunnen aanbevelen. Er is veel te doen op het park zowel voor jonge als oudere kinderen. Ik zou als ik de mogelijkheid had volgend jaar zo weer gaan. Het was genieten.