Zou het kunnen dat ze ook onder de naam ‘Swinkels mode’ opereren? Heb een jurk besteld. Kreeg keurig een mail dat de jurk 6 dagen geleden is verzonden maar tot nu toe nog niets ontvangen. Via de (zog... Toon meer

Er ging niks mis behalve dan dat ze volgens mij foto's gepikt hebben van een site genaamd Daughters of India. En zo wordt je in de zeik genomen.

Nep firma Vriendelijke email maar geen resultaat Eerst 10%, vervolgens 25% en je krijgt geen euro retour. Ze kunnen ineens niets terugvinden in hun systeem Lekker makkelijk geld verdien... Toon meer

Ik eerst hier de recensies moeten lezen voordat ik bestelde.... Je denkt namelijk bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Site ziet er leuk uit, producten lijken oke. Niks is minder waar! AliExpress... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bedrieglijke site

Bedrieglijke site. Normaal check ik altijd éérst Trustpilot maar het zag er heel Nederlands en betrouwbaar uit. Helaas, het is goedkope Chinese waardeloze rommel, waar ze méga-winsten op maken. Eigen fout, ik neem mijn verlies, maar mensen, KOOP HIER NIETS

6 november 2024

Broek en trui setje besteld van wol

Broek en trui setje besteld van wol. Kreeg polyester troep terug en een hele andere kleur. Nooit een bevestiging ontvangen van de bestelling dus ik kan vermoedelijk fluiten naar naar mijn geld. Site ziet er bedriegelijk Nederlands uit. Maar het is Chinees. Zo jammer dat ik nu pas reviews lees. Bestel hier nooit! Ik ga aangifte doen.

12 oktober 2024

Zware oplichters, val niet voor hun naam.

Zware oplichters, sturen rotzooi naar je op, AliExpress kwaliteit low budget. Als je retour stuurt naar China blijven ze ontkennen het retour ontvangen te hebben en dat je nog moet betalen aan inklaringskosten. Maanden mailen en nog niets terug ontvangen, ook geven ze voorstellen en storten niets terug. Blijven in herhaling treden, valse naam en oplichterij.

19 oktober 2024

Ik ben zo ontzettend kwaad en…

Ik ben zo ontzettend kwaad en teleurgesteld. Heel stom dat ik niet eerst de reviews heb gelezen voor dat ik bij dit bedrijf ging bestellen.
Van der Brink mode heeft meerdere online shopping sites. Ik kwam erachter dat ze ook producten verkopen onder de naam "van halen mode" dus let op mensen!

18 oktober 2024

Jammer dat ik niet even de reviews heb…

Jammer dat ik niet even de reviews heb gelezen. Het lijkt een Nederlandse site.Hebben ook nog een adres in NL.Maar als je €8,- ook nog hebt betaald om het terug te sturen hoor je helemaal niets meer...Hoe kun je dit soort oplichters aanpakken?

11 oktober 2024

Jas is bezorgd maat M draag normaal al…

Jas is bezorgd maat M draag normaal al maat S dus al iets groter genomen maar hij is veel te klein! Dan moet je hem terug sturen kost nog geld ook. Vuile oplichters zijn het. Nederlandse naam maar zittend in Hong Kong.
Ik raad iedereen aan hier Niks te bestellen.

26 september 2024

Vuile oplichters!

Vuile oplichters!!

Gaat verdomme om een bestelde bruidsjurk van 70 euro voor onze low budget bruiloft. Dat het geen hoge kwaliteit zou zijn wist ik heus maar dit was een flop! En retourneren en of contact met het bedrijf ONMOGELIJK. Walgelijk dit soort bedrijven.

24 september 2024

GROTE OPLICHTERS BENDE VAN DEN BRINK…

GROTE OPLICHTERS BENDE VAN DEN BRINK MODE.
Van den Brink verdiend GEEN ster waardeloos bedrijf.Wacht al sinds 27 juli 2024 op mijn pakket nog steeds niet ontvangen. gemail en dan krijg je deze onderstaande mail retour:
Bedankt voor uw geduld.

We hebben de annulering van uw recente bestelling met bestelnummer verwerkt.

We betreuren het ongemak dat dit kan veroorzaken en willen u verzekeren dat uw tevredenheid onze topprioriteit is. Het annuleringsverzoek is succesvol uitgevoerd en we zullen het restitutieproces onmiddellijk starten.

De restitutie wordt uitgevoerd naar de oorspronkelijke betaalmethode die tijdens de aankoop is gebruikt. Afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank of betalingsprovider, zou het bedrag binnen enkele werkdagen op uw rekening moeten staan.

Bedankt voor uw steun en begrip.

Tom
Klantenservice Van der Brink Mode
vanderbrinkmode.nl
Dit is allemaal nep je krijgt niet je geld meer terug .
Ga nu aangifte doen bij de politie en een mail sturen naar Consumer Conect. dit is een site waar je je rechten en plichten kunt na lezen.

17 september 2024

Oplichters!!

Alles is mis met dit bedrijf! Door de naam (slim) denk je iets te bestellen bij een Nederlands bedrijf maar trap er niet in! Inderdaad Chinese troep voor de hoofdprijs. Retourneren kan maar kost goud geld en je wordt net zo lang aan het lijntje gehouden tot je het opgeeft. Er komt geen cent retour!! Oplichters, malafide: bestel NIETS!

13 september 2024

Vreselijk

Vreselijk.

Een gala pak besteld (dat er op de foto mooi uitzag).
Wat kwam er uiteindelijk binnen: Chinese, kapotte troep, leek niet eens op de foto.

Meerdere mails gestuurd en het pakket weer retour verzonden naar China.

Vandaag weer een mail gekregen: "dat ik maar geduld moet hebben".

We zijn nu 4 maanden later overigens en mijn geld heb ik nog steeds niet terug!!!

3 juni 2024

Grote oplichters niets bestellen bij…

Grote oplichters niets bestellen bij ze, je denkt dat je bij een Nederlands bedrijf iets besteld maar product komt over uit China, slecht materiaal, kleding scheurt gelijk af. Reageerde gelijk op een klacht om vervolgens nooit meer te reageren

13 augustus 2024

Nep firma

Nep firma
Vriendelijke email maar geen resultaat
Eerst 10%, vervolgens 25% en je krijgt geen euro retour.
Ze kunnen ineens niets terugvinden in hun systeem
Lekker makkelijk geld verdienen
Zou VERBODEN moeten zijn

Van de Brink Mode is een oplichtersorganisatie die goedkope rotzooi haalt vanuit China

Bestelling duurt weken ipv de aangegeven tijdsduur

Hier zou meer toezicht op moeten komen
De leren schoenen die je op de foto ziet blijkt inferieure plastic troep te zijn

28 juli 2024

Geld kwijt

Twee jurken besteld ik dacht namelijk dat het een bedrijf in Nederland was zo doen ze zich namelijk voor (van der Brink mode)
Maar het is een bedrijf in China.
Telefoon nemen ze niet op en mail wordt beantwoord door een computer.
Geen jurken ontvangen geld kwijt wees gewaarschuwd dit zijn oplichters.
Internet staat er vol mee

11 augustus 2024

Nog genees 1 ster oplichters

Nog genees 1 ster oplichters. Alles komt uit China.
Als terug stuurt moet het naar China.
Daar nemen ze het pakket niet aan.
Je krijgt je geld niet terug.

Terwijl ze laten blijken in Europa gevestigd te zijn.

Wees gewaarschuwd !

Niks bestellen !

15 augustus 2024

Oplichters

Bestel hier niks. Het zijn oplichters. Konden mijn bestelde artikelen niet leveren en blijkbaar is het geld terugstorten een onmogelijkheid voor ze. Ik wacht nu al bijna 3 maanden op m'n geld. Heb wel met creditcard betaald dus morgen maar eens bij de bank langs

5 juni 2024

Oplichters

Oplichters, nooit meer iets bij bestellen. Levert zeer slechte kwaliteit. Jurk besteld van 100 % katoen, kreeg een vod van 100 % polyester.
Klacht gestuurd, kreeg standaard mail terug dat ze 10% van het aankoopbedrag willen retourneren. Lachertje.
A.v.L

8 augustus 2024

XL besteld en veel te klein

XL besteld en veel te klein. Een S zou er niet inpassen.
Retour naar China moeten sturen op mijn kosten - ongelofelijk! Had ik eerder gewist dat de kleren uit China komen had ik het nooit besteld.
Makkelijk terug sturen - niet dan!!!!!
Ben heel erg teleur gesteld!
Veel te duur voor de kwaliteit van het product.

3 augustus 2024