Det er dejligt at vide at vaniljestængerne sælges som Fairtrade, men jeg købte 10 stk. fra Uganda, der virker tørre og med lille indhold af vanilje. Jeg vil endvidere anbefale at der skiltes bedre med... Toon meer
Fantastisk god service! Har købt vanillestænger her i flere år, de er af virkelig god kvalitet. I år havde jeg ved en fejl fået opgivet forkert e-mailadresse, og da min leverance udeblev kontaktede je... Toon meer
I dag fikk jeg en pakke med velduftende Tahiti vaniljen jeg hadde bestilt hos vaniljekongen.dk. Det er andre gangen jeg handler der og andre gangen jeg er helt fornøyd både med utmerket produktet o... Toon meer
Jeg har handlet der to gange og begge gange fået min vanilje hurtigt og det smager godt. 12 dec 24 og nu her 30 sep 25. Første gang købte jeg vaniljestænger og en glas med korn. Jeg har kun brugt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gourmet vanilje fra Madagaskar - Økologisk og FairTrade
Denemarken
- michael@vaniljen.dk
- vaniljen.dk
Lyn hurtig levering af lækre vaniljestænger
Lyn hurtig levering af lækre vaniljestænger. Bestilte kl. 15.30 og næste morgen var de leveret med DAO. Lækre saftige vaniljestænger, virkelig "value for money" ift. hvad der ellers findes på markedet.
Det var lige denne lækre "julevanille"…
Det var lige denne lækre "julevanille" jeg havde håbet på ;)
Meget lækker vanilje!
Virkelig et lækkert produkt! Fede økologiske, Fairtrade vaniljestænger med masser af korn - og så til en god pris!
Køber helt sikkert vanilje fra Vaniljen.dk igen.
Det er de mest fantastiske vanilje…
Det er de mest fantastiske vanilje stænger. Med den lækreste smag og duft. Og kunne jeg give mere end 5 ⭐️ Så gjorde jeg det.
Fair trade
Fair trade, fine stænger, halv pris og leveret hurtigt på adressen med DAO. Så er vi klar til den årlige dag med vaniljekranse.
What's not to like:)
Skønne stænger 🤗
Skønne stænger 🤗 Især lækre når man tænker på måden de er lavet. Fair Trade og øko 🙌 Jeg er vild med det 😍
Super lækker vanilje
Super lækker vanilje. Super hurtig levering, som om de bare sad og ventede på den 🥳
At det er Fairtrade, gør det så absolut meget bedre
Hurtigt
Hurtigt, nemt og billigt
…og så tilmed Fairtrade og økologisk
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering - og ikke mindst fantastiske vanillestænger til meget rimelige priser. De kan slet ikke sammenlignes med dem man kan købe i supermarkedet, og så er det Fair Trade - jeg køber kun hos jer fremover 😉
God service, hurtig levering og god vanilje til en rimelig pris
God vanilje til prisen
Lækker vanilje
Fik hurtig leveret den bestilte vanilje og sikke en god oplevelse. Dejlig kraftig vanilje i både duft og smag til en ok pris. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos vaniljen.dk
de bedste
Tak for de lækreste saftige vanillestænger igen i år. Jeg er så glad for at jeg nåede at få nogle. Det glæder mig at vide, at producenterne får en fair pris for deres gode arbejde. Det vil jeg gerne betale for.
Elsker den
Elsker den! Så fyldig, glansende og lækker. Og duften!!
De ser ud til st være tykke og gode vaniljestænger , som jeg glæder mig til at bruge 😎😋
Super hurtig levering og lækker kvalitet
Jeg handler gerne her igen
Helt tilfældigt faldt jeg over vaniljen.dk på LinkedIn og den fine historie. Jeg bestilte 4 vaniljestænger og 2 dage efter var de i min postkasse!
Super flotte vaniljestænger. Jeg handler gerne her igen.
Helt vanvittigt flotte vaniljestænger!
Tilfældigt faldt jeg over vaniljen.dk på LinkedIn og den relaterbare historie. Der gik ikke mere end 5 minutter, så havde jeg bestilt 4 vaniljestænger og 1.5 dag senere var de i min postkasse! Hvor er det fantastisk at ordren blev behandlet så hurtigt, afsendt og modtaget på den korte tid. ALDRIG har jeg set så flotte vaniljestænger - store, tykke og lækre! Tilmed i en flot emballage og et fint kort med blandt andet gode tips. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bestiller herfra - venner og bekendte skal da også introduceres til vanilje.dk.
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Faldt over historien på LinkedIn, og havde lyst til at støtte, så jeg skyndte mig ind og købte 6 vaniljestænger. Jeg har aldrig – som i ALDRIG – oplevet at en pakke blev afsendt så hurtigt. Fra jeg trykkede "køb" til de var afsendt, gik der måske en halv time. Jeg fik dem halvanden dag senere i postkassen. Vaniljestængerne er tykke og lækre, emballagen er virkelig lækker og der er det fineste kort med. Mega lækker oplevelse – og så endda halv pris i forhold til de små tørre stænger i supermarkedet. Elsker det. Nu har jeg værtindegaver til hele julen :-)
Utrolig flotte økologiske…
Utrolig flotte økologiske vaniljestænger. Det er dejligt at handle et sted, hvor man går op i at bønderne også får en fair pris.
Levering dagen efter bestilling.
Lees meer over geverifieerde reviews.