Det er dejligt at vide at vaniljestængerne sælges som Fairtrade, men jeg købte 10 stk. fra Uganda, der virker tørre og med lille indhold af vanilje. Jeg vil endvidere anbefale at der skiltes bedre med... Toon meer
Fantastisk god service! Har købt vanillestænger her i flere år, de er af virkelig god kvalitet. I år havde jeg ved en fejl fået opgivet forkert e-mailadresse, og da min leverance udeblev kontaktede je... Toon meer
I dag fikk jeg en pakke med velduftende Tahiti vaniljen jeg hadde bestilt hos vaniljekongen.dk. Det er andre gangen jeg handler der og andre gangen jeg er helt fornøyd både med utmerket produktet o... Toon meer
Jeg har handlet der to gange og begge gange fået min vanilje hurtigt og det smager godt. 12 dec 24 og nu her 30 sep 25. Første gang købte jeg vaniljestænger og en glas med korn. Jeg har kun brugt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gourmet vanilje fra Madagaskar - Økologisk og FairTrade
Denemarken
- michael@vaniljen.dk
- vaniljen.dk
god vanilje
god vanilje, så lækre "fede" stænger
eneste sted vi handler og har handlet de sidste mange år
Meget lækker fyldig vanilie
Meget lækker fyldig vanilie, der er pengene værd, og hurtig levering.
verdens bedste produkt og den bedste og…
verdens bedste produkt og den bedste og hurtigste service. Altid til tiden og med et smil. Der er for mig kun 1 leverandør af vanilje.
Fairtrade, høj kvalitet og god service!
Så dejligt at kunne købe vanilje et sted, hvor jeg ved, at bønderne får en fair pris for det. Og så er både kvalitet og service i top!
Super kvalitet og god service 👍🏻
Fantastiske vanillestænger
Fantastiske vanillestænger. Bruger altid til småkager, desserter, marmelade og lign. - og det er absolut de bedste, jeg har prøvet 👍🤗
Altid go og hurtig…
Altid go og hurtig service👏🏻Fantastiske vanillestænger👌🏻
Anbefales!
Det er andre gangen jeg handler der og andre gangen jeg er helt fornøyd både med utmerket produktet og med veldig bra service. Mange takk skal du ha Thomas Schultz, jeg kommer sikker til å handle hos deg igjen.
Lækre vaniljestænger
Har handlet der flere gange og servicen er altid i top. Sender hurtigt og god dialog. Det bedste og billigste sted for super gode vaniljestænger og andre delikatesser.
Vaniljestænger og 12 års balsamico
Lækre lækre vanniliestænger og glæder mig til at servere balsamico til næste gourmetoplevelse 😋
Hurtig forsendelse og kanon service info med mere
Kan kun anbefales 👌🏻

Antwoord van Vaniljen
Fantastiske vaniljestænger og god service.
Har handlet flere gange ved Vaniljekongen og det er virkelig fine varer. Stængerne holder det de lover på hjemmesiden med størrelse og aroma/smag. Service helt i top.
Kan varmt anbefales.

Fuld tilfredshed
Jeg har af flere gange købt vaniljestænger hos vaniljekongen og prøvet nogle få andre produkter. Kvaliteten af alle disse produkter er helt i top - virkelig lækre og eksklusive. Jeg har prøvet flere forskellige vaniljestænger, og de fås ikke bedre og billigere andre steder. Dertil kommer, at man hver gang får en yderst ordentlig, professionel og hurtig betjening.

Antwoord van Vaniljen
Alle produkter er af højeste kvalitet
Du må have en særlig sans for god kvalitet. Vi har næsten prøvet alt hvad du har på hylderne, og hver gang bliver vi positivt overrasket. Med produkter fra vanilijekongen bliver retterne løftet til en klasse for sig selv.
Og ikke nok med det - levering og betaling fungerer også optimalt.
Vi glæder os til nye produkter på hylderne.
5/5 stjerner :O)

Antwoord van Vaniljen
Produkter af høj kvalitet og super service.
Jeg har handlet med vaniljekongen.dk flere gange, og har alle gange været yderst tilfreds. Produkterne er af topkvalitet, priserne meget rimelige og leveringen hurtig. Sortimentet er bredt og der er lydhørhed overfor ønsker om nye produkter. Kommunikationen er enkel og altid venlig. Jeg kan give vaniljekongen.dk mine bedste anbefalinger :o)

Super gode vaniljestænger - MUMS
Jeg har handlet hos Vaniljekongen flere gange, og jeg kan varmt anbefale firmaets produkter. Når man først har prøvet de lækre fede vaniljestænger, kan man ikke vende tilbage til supermarkedernes små tørre vaniljestænger.
Jeg glæder mig til at prøve nogle af vaniljekongens andre produkter, har netop bestilt, og hurtigt modtaget, citronolivenolie - glæder mig til at smage den.
Alle kan trygt handle hos firmaet.

Billigste og bedste vaniljestænger
Har været inde på næsten alle hjemmesider om vanilje, men synes, at det var for dyrt at købe.
Jeg så så "Vaniljekongens" hjemmeside. Var lidt skeptisk og gik ind på "TrustPilot" og læste de fine anmeldelser, som jeg helt kan tilslutte mig.
Ualmindelig venlig betjening, hurtig levering og bare de lækreste vaniljestænger man kan tænke sig!!!
Køber helt sikkert igen
Elisabeth Sørensen

Antwoord van Vaniljen
Tak for fantastiske produkter!!!
Har handlet 5-6 gange hos Kongen - altid en fornøjelse! God og hurtig betjening og produkternes kvalitet taler for sig selv.
Er man til kvalitetsprodukter - vil jeg anbefale vaniljekongen.dk

Antwoord van Vaniljen
Super lækre og flotte gourmet varer fra Vaniljekongen
Har handlet både, olie, vanilje, italienske tomater, proteinbarer og andre smagsoplevelser. Super produkter samt flot service. Har altid følt at jeg fik 2 for 3 pris. Godt gået. Held og lykke fremover.

Antwoord van Vaniljen
Eksklusive vaniljestænger til en yderst fair pris
Hvor findes der dog mange websider som sælger vaniljestænger. Den alm vaniljestang, vi alle kender fra supermarkedet er en bourbon vanilje. Vi søgte dog den fineste, fedeste og mest eksklusive polynesisk vanilje. Priserne varierer enormt på internettet. Fandt så Vaniljekongen som lægger vægt på gennemskuelighed og at kunne sælge til kunden uden at det koster kassen. Hans priser ligger langt under andre forhandlere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er nu 4 husholdninger som har bestilt hos ham. Hans service er helt fantastisk, hurtig ekspedition og hver ordre var et døgns tid undervejs. Vi kan kun varmt anbefale handel med dette firma og vil uden tvivl handle hos ham igen:)

Antwoord van Vaniljen
Fantastisk service, hurtig levering og skønne vaniljestænger
Trods mange år som amatør bager er jeg først nu begyndt at tænke over at bruge råvarer af rigtig god kvalitet. Derfor var det helt nyt for mig at skulle købe vanilje stænger som ikke kom fra supermarkedet. Jeg fik meget hurtigt svar på mine spørgsmål, så jeg kunne gennemføre bestillingen. Allerede næste dag modtog jeg de lækre vaniljestænger og vaniljekongen.dk har helt sikkert mig som fast kunde fremover. Vaniljestængerne er lige så gode som lovet og jeg går aldrig tilbage til supermarkeds udgaven igen.

Antwoord van Vaniljen
Lees meer over geverifieerde reviews.